8

погр ебален агент

преди 6 години

А кога пожарникарят ще бъде съден за безбройните жертви на престъпния си режим - от емигриралите, от умрелите, от останалите без работа, от полуделите, от оскотелите, от убитите, от самозапалилите се и от другите самоубили се?

7

Анонимен

преди 6 години

А случайно да знаете историческия факт, че Народният съд е предложен от Чърчил под натиска на еврейското лоби във всички стани, където е имало фашистко управление? Избитите във Франция, Италия, Белгия и т.н. от техните народни съдилища е в пъти по-голям.А случайно да знаете за зверствата на властта след Септемврийското въстание? Че са избити десетки хиляди без съд и присъда? За това също ли комунистите са виновни?

6

Анонимен

преди 6 години

То ако е за крайни изказвания, Валери Симеонов трябваше отдавна да е на заточение в Диарбекир или Сибир!

5

Споко демокради

преди 6 години

Излишни напъни на върхушката. Оставете Народния съд от 1945 г., стягайте се за новия Народен съд. Гответе пледоарии от рода на предишните осъдени " Ние не искахме, но Хитлер нареди, иначе вътрешно бяхме против, но времената бяха такива и пр." Не че ще помогне много, но...А пропо, "спасителят" на евреите Пешев е бил зам.председател на НС на ЦБ и той е приел Законът за защита на нациите. Пешевлишава българите евреи от граждански права, имущество, и изпратени в лагерите в ЕС - Германия, Австрия,

4

Анонимен

преди 6 години

*** прекрасно знаят какви са ги вършили родителите им. За съжаление знаят и, че промиването на мозъци,на което са подложили населението има огромен ефект. Навсякъде щъкат червени зомбита и дуднат мантри, колко хубаво е било при комунизЪма. За това, продължават безкруполно и нагло да бълват лъжа, след лъжа.

3

Анонимен

преди 6 години

До Аз 1Ето и този червен каскет си обича народния съд . Питам те само , ако твоите родители или близки бяха избити от т.н. народен съд щеше ли да ти харесва . БКП-БСП е проклятието на Държавата това е сигурно .

2

Анонимен

преди 6 години

до 2 от малък е такъв

1

Аз

преди 6 години

Герб ги е страх че заради ИК ги чака народния съд.... Нормално е предателите да ги е страх