26

Българина

преди 6 години

Абсолютно права, забрави за натиска и за юп и сс23, и за санкците срещу Русия... Обшо взето все национални трагедии, но по големите тепърва предстоят, джендъра няма да мине ако ще и бойко да падне от власт. Има фондове които ес ще разпределя за новите джендърски програми на сорос и тези пари им трябват, това че поту чват цяла европа какво им пука

25

Анонимен

преди 6 години

Естествено,че Брюксел ни натиска.Брюксел за нашите управляващи е светая светих,нищо,че се кланят и кръстят пред камерите абсолютно лицемерно,но за пореден път им лъснахаха голите з...ци.

24

СОФИЯ ДО бРЮКСЕЛ

преди 6 години

Ние затова не искаме и Брюксел бе, алаааанкооолллууу.

23

Minnie Mouse

преди 6 години

Искат да сбъркат децата и да изкривят ценностите им.

22

Анонимен

преди 6 години

Стигнах до името ДЪРЕВА и спрях да чета.

21

Анонимен

преди 6 години

Не се намираме в съветския съюз за да ни нарежда някой какво да приемаме.

20

Анонимен

преди 6 години

Като приеме пенделската декларация Тиквата вече ще може законно да си направи дупка отдолу че да може Симитлийския кмет да го лашка и у двете дупки!

19

Умен

преди 6 години

А Конвенцията за свободата на словото кога ще я приемат, че тук трият коментари като изоглавени трансцискросджендъри?

18

НЕ

преди 6 години

Има разлика! Ние НЕ приемаме НЕМОРАЛНАТА гнусотия! На нас ни я налага ЕС. За да я приемем-сами трябва да сме я поискали и потърсили. Ние не сме приемали и исляма-наложен ни е насила! А тази конвенция е хиляда пъти по гадна и от исляма и ще окаже влияние на поколения напред, така както сега исляма оказва влияние! Ние БЪЛГАРИТЕ НЕ приемаме неморалността и гнусотията! Ако трябва -ЕС ще разтурим, от него ще излезем-но няма да приемем тази гадост!

17

ТРЗ

преди 6 години

Мъжете ще могат да се пенсионират по-рано като приемат социален пол жена. Ако НОИ се възпротиви, това ще е нарушение на правата им.Пък като се замисля, след като може да кажеш, че си жена, защо да не кажеш, че вече си на 65, вместо на 45 и да те пенсионират?!

16

Абе стига глупости

преди 6 години

Има само два пола - мъж и жена. Останалото са психични отклонения които в повечето случаи подлежат на лечение.

15

Бранимир

преди 6 години

Отмина времето на отнемане свободата на личноста и насилствените режими така че премиряваите се и се освещавайте защото иде свет

14

Анонимен

преди 6 години

Какъв е този Pr от управляващи за тази конвенция , колко им платиха да се гаврят и да опитват да насадят щуротиите си

13

Анонимен

преди 6 години

Как да наричаме герберастката пихтия вече, Суджуци, Бай ***, Крадци и Ментарджии, Продажници и кво ли не. Поради това, че Суджука е обещал да се приеме и ратифицира, ще накара послушниците си да гласуват за. И остава да им казваме Гей - Суджуци. Баси продажното семе са Суджиците. Гласувайте за тях и утре ще трябва да доказвате, че сте мъж, жена или некакъв пол, като си сваляте гащите.

12

руснака

преди 6 години

Не може насилието в семейството да е нещо нормално. Жената или мъжа не е собственост, неудушеен предмет, с който можеш да се отнасяш както пожелаеш, като същото се отнася и собтсвените деца. Това, че те са деца някому, не означава, че трябва да ги удря, това също трябва да се криминализира и да се подвежда под отговорност.

11

Анонимен

преди 6 години

Не мога да го разбера тоя свят.... Точно този травестит Дърева трябва да е с две ръце за приемането на конвенцията.

10

руснака

преди 6 години

До Анонимен2 (***)Половината от изказвнаето ти, се съгласявам, но останалото е абсолютно тролене, да тролене, защото си анонимен обиждаш и заклеймяваш. Истината в изказването ти е само, че наистина не знаят за какво става на въпрос.Тук във всичкото това не видам къде видя рософили путинофили ... и т.н.

9

Анонимен

преди 6 години

Ако не я ратифицираме какво? :DЩе ни изгоните от ЕС, ще ни бомбардирате, ще ни спрете парите? Вие сте ни обсадили като Сюлейман Велики Константинопол и разчитате да ни изтощите от глад ли?:D Ние тоя филм сме го играли, и точно тук КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА ,колкото и да се напъвате.Смешници...

8

Анонимен

преди 6 години

Гласът на Москва - Велислава Дърева

7

Анонимен

преди 6 години

Четвърти и пети пол ще има ли.За да знам какъв да си избера.