138

ТО

преди 6 години

КОЙТО Е ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТ И ЕВРОПЕЕЦ КАТО ГОСПОЖА БОРИСОВ ДА ПОДКРЕПИ ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!!

137

тъпчо

преди 6 години

Прав е ББ, след 2-3 години му изтича мандата и с корупцията е свършено!

136

hjkl

преди 6 години

О боже.....колко НАГЛО лъжат.....За широката аудитория която не знае: никъде всъщност не се опоменава за втори лифт в официалната документация!...НО за сметка на това е разрешен строеж в 48 процента от ЗАЩИТЕНАТА територия на Пирин..Жалко, харесвах много Бойко Борисов...жалко

135

Анонимен

преди 6 години

Аз за пръв път чувам,че възможно политик да разследва сам себе си ,че даже щял да се бори против себе си , както се казва "да влязат психиатрите".

134

Анонимен

преди 6 години

Да след 3 години като напуснеш властта то и корупцията си отива.

133

Анонимен

преди 6 години

Типично по нашенски ги мята по върбите. "Тате ще ми купи колело, ама друг път" :)

132

Геро Бучински

преди 6 години

ОТИ МУ СЕ ПОДИГРАВАТЕ БЕ ЕЙ У НАШЕ СЕЛО НЕМА КУРУПЦИЯ ИМА САМО ТИКВИ

131

Союз нерушимый

преди 6 години

Бойко се заклел и запял евро версията на Союз нерушимый республик свободныхИзненадани има ли че Борисов от послушен комунист стана послушен европеец ?/ не че има разлика /. Аз не съм изненадан .Всички които харесвате Борисов , не сте различни от родителите си,бабите и дядовците ви.Комунисти сте и гласуватеза партията майка ГЕРБ и мислите като комунисти Комунизма си е жив и здрав и пак нямате свободно мислене . Докога ще следвате каквото ви каже централата ?- Москва или Брюксел все една е работата .КОМУНИЗМА С НОВО ЛИЦЕ ОТНОВО ПОТЪПКВА ВАС ! НА ВСИЧКИ КОИТО СИ ГО ИЗБИРАХТЕ НЕ ВИ СТИГАТ 9 ГО

130

Анонимен

преди 6 години

То лявата партия си е партия на третия пол, демек с лява резба. Те сами са се определили за леви, даже се гордеят че Спина също като тяхната партийност се предава по наследство, поне така твърди един от червените им шамани другаря Кутев! Абе сбъркана партия отвсякъде, да не говорим, че винаги са работили за интересите на чужда страна и против тези на България! И сега продължават с предателствата си срещу страната ни! То не беше Аец Белене, газопровода, който трябваше да мине през цяла БГ и да не

129

Анонимен

преди 6 години

Тоя нали беше голям мъш?Как така се предаде и отстъпи на п.едерунг.елите?Имаме 3 закона, които да гарантират правата на които и да било жертви. Няма абсолютно никаква нужда Истанбилската конвенция да защитава каквото и да било. Това е настъпление на х-о-мос.ек.суалистите за да може законно да развращават децата още от детските градини и училищата защото явно не им стигат хората, които могат да пре.е-бат.

128

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха.......

127

М, да ...

преди 6 години

Те това е "зрял", "отговорен" "мъж"! "Баща" , "Дедо" Господ, неопределеният /социален пол/ Борисов! "Закрила, защита и охрана" на рода български, рода европейски! -:))пп. в мохамеданството на още от малки момчетата се възпитават като мъже, от малки тяхното поведение се определя да са Мъже! Не се оставят сами да се лутат, търсят, губят и намират какви са!Конвенцията е гибелна за европейците не мохамедени и някои други подобни общности / , всички останало ще бъде претопено в неопределеността!

126

АЗ

преди 6 години

От ИСкъро по-длибоко нема, от Витоша по-високо нема, от Банкя по-далеко нема и от МЕНЕ ПО-ВЕЛИКО НЕМА, Е ПА НЕМА.

125

Анонимен

преди 6 години

За еврофондове и субсидии от ЕС са готови не държавата а и собствените майки да си продадат.Предателите никой не ги обича,дори и тези за които работят.

124

БЛЕСТИ

преди 6 години

Борисов за пореден път блести с изказването си. Искам да видя как министрите му пренасят лично блатни кокичета, как се грижат за птички и цветенца. Той от 10 г. управлява България и корупцията стана начин на живот,стана част от законодателството.Ако има съвестни журналисти да му изкарат всичките обещания,изказвания (те се променяха в рамките на деня)да видим тогава как ще се оправдава.Ама и българските евродепутати не са се подготвили добре.

123

Анонимен

преди 6 години

Ааааа, не! Нямаш три години, защото изпусна цели 9! До три месеца да те няма!

122

Ха, ха, ха

преди 6 години

Ха, ха! *** си е наистина тъпо!

121

Анонимен

преди 6 години

Край на корупцията означава 90% от администрацията и членовете на ГЕРБ в затвора с високи присъди по над 10 години за изнудване и корупция.

120

Анонимен

преди 6 години

Браво Суджук.Обещавай и слушай ЕС.Ние ще слушаме и обещваме ама вие ще давате пари.

119

Мастъргаркова

преди 6 години

Искам да забременея от Бойко докато все още се води от мъжки пол, защото после ще бъде късно.