34

Маннн...

преди 6 години

Тоз *** защо не е в затвора, питам аз?

33

Анонимен

преди 6 години

Ахмед Доган - Хорахане Рома.Иван Костов - Дасикане Рома.

32

факт

преди 6 години

Костов го нямаше на церемония по председателството на ЕС,но Волен Сидеров ,туския слуга и предател беше там .Бойко Борисов,човека занимавал се с контрабанда през 90 те -там .Комунистите -дето спъваха Бг за НАТО-там ........

31

Анонимен

преди 6 години

Четете си телеграф, пушете си булгартабак от лафка, пазарувайте си китайски стоки от техномаркет и си пийвайте по едно телишко вино... роби на мафията.

30

Анонимен

преди 6 години

Костов, сорка, не вАжиш!

29

Анонимен

преди 6 години

Този е от интегрираните. Само да спомена кръга Орион, Гaд Зееви и е достатъчно.

28

Х

преди 6 години

Костов - най-добрия политик, финансист и икономист на прехода. Всички, които нацъкат минуси тук имат къса памет за 96-97 г, Виденов, атаката срещу парламента, валутния борд и т.н.

27

Анонимен

преди 6 години

Бойчо, Бойчооо... Опора се пише..Опора - с "о"!

26

Анонимен

преди 6 години

И понеже беше много умен разпродаде България за жълти стотинки и то на неговите другари от БСП като Нинова например. Сега Борисов ще вкара България в еврозоната , защото не е умен като Костов .

25

Анонимен

преди 6 години

Не го искахте, по-хубаво ли ви е сега?

24

Анонимен

преди 6 години

До u4en 17Рано или късно, в учебниците ще се напише ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ, но честно, на грабливия преход, на мошенничествата на тия "специалисти" и ако не Народен съд, то поне икономически ще ги тикне в затвора! И както рано или късно на едни връщат, на тия га.до.ве ще им отнемат окраденото от бащите и дядовците им. А това, че именно костов се изказва за еурозоната, ЗНАЧИ ТОВА Е ОЩЕ ПО-РАЗГРАБВАЩО ДЕЙСТВИЕ И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ!Абе, "умници" ГЛЕДАЙТЕ ГЪРЦИТЕ БЕ????? Смотани и.д.и.о.ти

23

Анонимен

преди 6 години

До u4enТебе сме ти чели идиoтизмитe, скрий се там откъдето си излязъл...

22

ф 16

преди 6 години

Голям политик и експерт ,човека вкарал ни в НАТО иЕС и който го нямаше на церемонията където повече присъстващи бяха противници на ЕС и НАТО ,че и криминално проявени по онова време на Костов .Ех ,несправедливост ,но историята ще го оцени по достойнство .

21

Ivan

преди 6 години

Щом Костов го твърди че е добре, значи ще ядем голямо дърво. Явно планират голяма далавера, т.е. кражба

20

Анонимен

преди 6 години

Най-умният УПРАВЛЯВАЛ някога България!Ако не бяха руските милиони , с които СДС бе свалена от власт , днес щяхме да сме наравно с Чехия и Полша.Рядко БГ е имала шанс за просперитет, но продажните комунисти направиха всичко възможно за да оплюят най-добрият икономист.

19

tangra

преди 6 години

1300 годишна държава беше унищожена от този човек.Европа и западните ценности, колкото и да ни харесват няма да спасят умиращия народ. Още повече пък еврозоната. Но спокоен съм. Няма как да приемат такава фалшива държава като нашата. Казвам го със съжаление ...

18

Василев

преди 6 години

Иван Костов е политик на задкулисието в българската политика, която имаше за цел да трансформира държавата и от неефективна социалистическа държавна икономика да премине в слугинско васална пазарна аутсорсингова обслужваща икономика!Иван Костов е със сигурност виновен за създаването на корупционна среда в българската държава!Една неефективна икономика с всичките активи и пасиви беше разграбена, продадена,окрадена и в по-голямата си част предприятиятя отидоха ПАК в некадърни мениджъри!Мики!ЦРУ

17

Анонимен

преди 6 години

Дoлен мавританец с *** венци

16

u4en

преди 6 години

Рано или късно икономическият институт ще се казва УНСС - Ив. Костов . а в учебниците по икономика ще се изучават Костов и Мур.Радев в раздел - Спасяване на държава в хиперинфлация и крадливо комун. у - ние ! А има подписка сред миряните от Драгалевци .където живее Костов - Драгалевският монастир да се прейменова в - Монастир Ив. Костов . след като се канонизира за СВЕТЕЦ - спасител на БГ от крадливи комунисти !

15

Анонимен

преди 6 години

Интелигентните българи пишат по случая плюсове, простите минуси. Много прости хора има в тази страна. Жалко, прав е депутатът.