14

мдааа

преди 6 години

Явно от "днес-а " са решили отново да се погрижат за доброто ни настроение преди лягане , публикувайки от смешни по-смешни статии за " лошата Русия " и добрите американски конгресмени

13

Анонимен

преди 6 години

Западните служби на САЩ, Англия и Франция финансираха ИДИЛ................така че по-добре да замълчат амариканците.............знаем ги тия номера.

12

Додо

преди 6 години

...обширен нов доклад американски конгресмени демократи предупреждават за растяща руска ..====Стой! Американски конгресмени ли каза? Това да не са същите тези американски конгресмени демократи, дето са на заплата при Джордж Сороc, същите тези, които твърдяха, че Путин и Русия са избрали Доналд Тръмп за президент на САЩ и същите тези американски конгресмени демократи за които Тръмп подготвя и дооправя затвора Гуантанамо на остров Куба, защото ще бъдат съдени за измяна от Военен Трибунал?

11

пехотинец

преди 6 години

Всякаква комуникация с Русия трябва да бъде прекъсната. Включително интернета. И граничещите с тази територия държави трябва да си построят стена с картечни вишки , 10 метрова минирана ивица и бодлива тел с трифазен ток! За да може да прекъсне всякаква зараза от Руската територия!

10

Анонимен

преди 6 години

САЩ се разпадат отвътре, както навремето така се разпадна Римската империя!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Кой финансира и подкрепя тероризма, Ал Кайда и ИДИЛ????

8

Анонимен

преди 6 години

5, как САЩ да не са срещу Европа като Тръмп я атакува постоянно? Посети Полша да даде кураж на Качински да се репчи на ЕС. Подкрепи Брекзит. Призна Йерусалим и разпалва гражданско неподчинение в Иран и Тунис, което би предизвикало още по-голяма бежанска криза. Обиждаше Меркел и Макрон в кампанията си. Тръмпистка Америка е ВРАГ на Европа и само Русия и Китай могат да предотвратят краварския произвол и разпад на ЕС.

7

Анонимен

преди 6 години

Русия е най-великата страна на света, колкото и да *** американците...........но те отсега ще го осъзнават.

6

Анонимен

преди 6 години

САЩ подкопава сигурността на целия ЕС, защото резултатът от оранжевите революции в Северна Африка и Близкия Изток е следния:1.повишен емигрантски натиск към ЕС;2.ЕС се напълни с терористи и ислямисти.Американците поне да си траят............знаем им номерата и хибридните войни.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Тя евроатлантическата псевдодемокрация сама се е подкопала. Евроатлантизмът превърна думата "демокрация" в *** дума. Под демокрация хората в Източна Европа и особено в България разбират грабеж, понижение на жизнения стандарт, ГЕНОЦИД, контролиран хаос, подмяна на ценностната система, ц.иганизация и ислямизация на Европа ...Няма нужда Русия да омаскарява евроатлантическата "демокрация".Тя сама се е компрометирала до такава степен, че хората с носталгия си спомнят уж лошите времена на соца.

4

Анонимен

преди 6 години

Ами вие американци с нищо не помагате на Европа като избрахте Тръмп! Същия този Тръмп подкрепи референдума и излизането на Великобритания от ЕС!! Егати съюзниците сте!! Вие искате да унищожите ЕС, а не Русия! ВИЕ създадохте бежанскана криза, ВИЕ създадохте Майдана, ВСИЧКИ проблеми на Европа в последно време са заради вас!! ВРЕМЕ Е ЗА СЪЮЗ МЕЖДУ ЕВРОПА И РУСИЯ СРЕЩУ САЩ ! ! !

3

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията се подкопава точно от хората, които тръбят, че Русия я подкопава. Тези хора са заплаха и за България, а не Русия.

2

Анонимен

преди 6 години

Крадецът вика "дръжте крадеца" !

1

Анонимен

преди 6 години

Ха добър вечер!Открихте топлата вода!You discover the hot water!