35

Анонимен

преди 6 години

Фандъка и Мутрата живеят по Банкя и в Манастирски Ливади и им е много лесно да дават акъли кой как да живее и с какво да се топли... Драги корумпирани и некадърни политици, елата за няколко дена да поживеете в Красна Поляна и да си изкашляте дробовете и после говорете глупости по телевизиите! Трябва да ви е срам да се появявате на обществени места при положение че въздухът в столицата е силно отровен! Какъв кмет е тази госпожа! Това е някакво тотално недоразумение и пародия на кмет!

34

Анонимен

преди 6 години

Тая уйна,има ли си на представа,колко пари ти трябват да отоплиш един нормален двустаен апартамент с ток?!Аз,ще ви отговоря-с топлата вода,минимум 15 лева на ден!!

33

пф

преди 6 години

А сметката за ток, Данче, кой ще я плаща? Никой не би се наел да се цапа с дърва и въглища, ако имаше достатъчно пари да си плаща на ЕВН, ЧЕЗ или ЕОН и производните им...

32

Анонимен

преди 6 години

Малко в стил Мария Антоанета, но не бива да се забравя какво се е случило с нея.

31

марко

преди 6 години

Фандъкова , ДТЕБВГЗ !!!

30

гербист-столичан

преди 6 години

На въглища идва най-евтино и икономично отоплението. Отделно въглищата горят много по-дълго време от дървата и са по-удобни. Ама който не разбира само плюе, а ние си знаем и си ползваме въглищата.

29

Оруел

преди 6 години

Това като за лафа за пастите. ОСТАВКА!

28

красив

преди 6 години

А с патока кво стана ?

27

реалист

преди 6 години

Но иначе вдигнахте билетчето в София? Цял общински съвет не му ли мина на акъла, че хората ще тръгнат с колите си и ще замърсяват въздуха? Умници.

26

Анонимен

преди 6 години

Юрданче, Юрданче, селянко *** самоковска, не разбираш ли, че вие правите въздуха мръсен като правите градския транспорт възможно най-недостъпен за хората, 1.60 билет, без електронна система, ако искаш да отидеш с автобус от единия до другия край на София и нямаш карта, трябва да дадеш поне 4 лева, някои автобуси са с ненормални разписания, няма никаква синхронизация, последните автобуси са до 12 максимум, няма нощен транспорт и прочие и прочие. Ама ако всичко е наред, как ще крадем...

25

Анонимен

преди 6 години

Изобщо да се забрани продажбата на дърва и въглища в цяла София. Както е в редица европейски градове. Дървени екобрикети- това е. Европейците не са вчерашни. Изобщо не ме интересуват разни, които се топлят с въглища и дърва. Ама изобщо. Няма да тровят всички наред. Казвам го като човек, който има 2 апартамента в София и вила в Сименово. Цяло Симеоново вони на *** от простoтията на горящите въглища. Това просто трябва да спре.

24

DeaFBG

преди 6 години

Да бе ,отопление за ток,а електромер е повишава сметка ,КОЙ СИ ПЛАЩА НАД 500лв ,ние работя заплата под 500лв месечно ... Г-жо ФЪНДАКОВА ,умолява за да намали 1ст за 1 киловатчас,ще стане чисти ,няма да има мъгли...Хайде направете

23

Анонимен

преди 6 години

вместо да бяхте изсипали 2 млрд и кусур в саниране на морално и физически остарялите панелки, да бяхте осигурили преференции за покупка инверторни климатици, с тия пари можехте да обзвадете всички не топлофицирани жилища с инверторни климатици клас АА

22

енг

преди 6 години

Данче, когато апашите рязаха катализаторите на колите си траехте, а сега даваш ценни съвети. Приемете по-ограничителни мерки към тези, които обикалят по един в колите си с центъра.

21

\m/

преди 6 години

Пълна глупост е това с колите, все едно през по-топлите месеци няма коли!Проблемът е, че навсякъде горят за отопление какво ли не. Ама това как да го спреш, хората са бедни, това как да го спреш?!

20

Д2

преди 6 години

Милата женица, тя е толкова безпомощна

19

Бат ИЦО

преди 6 години

........ и слезте от колите, ходете пеша или с трамвай, тролей и метро

18

Анонимен

преди 6 години

Какво стана това недоразумение май започна да обръща палачинката как пропусна да разтегне дъвката за автомобилите. Докато бяха почивните дни за Коледа и нова година в София почти нямаше движение,а въздуха пак беше калпав . Няма ли да покажат измерванията точно през тези дни (ако изобщо са направени) или понеже не отговарят на твърденията им относно автомобилите някак си ги замитат под килима.

17

Анонимен

преди 6 години

Стойте на студено - съберете малко пари за билет И ВЪН ОТ ТАЗИ *** !

16

Анонимен

преди 6 години

Ще се отопляват на ток, ако намалите цените на тока или им плащате тока. Може пък и да повишите заплатите на хората, че да могат да си позволят отопление на ток.