29

До 31

преди 6 години

Не,няма да идат на вторични,ще отидат в провинцията,където и без друго има много от тях.Точно до контейнерите за смет пред блока в който живея има изоставена кола (с регистрационни номера) от повече от година.Вече с разбити стъкла,потрошени странични огледала и фарове.Някой просто я е изхвърлил на *** и тя си гние там.Естествено няма да глобят собственика за това,че си е паркирал колата там и не я е мърдал от година+

28

Анонимен

преди 6 години

Излиза като че ли българинът е някакъв вманиачен богаташ, който напук на всички иска да кара трошка, а не да си купи модерна кола? И сега насила му спират трошката за негово добро?

27

Кажи Фандъчке

преди 6 години

Кога ще се затапят кюнците на *** ни съграждани!?

26

Анонимен

преди 6 години

Карам на газ и не замърсявам, да не говорим, че е много изгодно. Дари катализатора е излишен, просто няма какво да се катализира за да доизгаря.

25

Анонимен

преди 6 години

Много издухани таратайки,чийто собственици не желаят да ги оправят ще пострадат,време беше такива барутници да идат за вторични суровини....

24

Анонимен

преди 6 години

Тук явно се приема за нормално, автомобил, който не отговаря на техническите изисквания в Германия и там се продава за без пари, да се регистрира в България и да получи талон за преглед за 1 година, без изобщо да е проверен. Щото сега такава е практиката. КАТ проверява по документи.

23

Анонимен

преди 6 години

до 27 При бай Тошо билетчето беше 6 стотинки при 120 лева запалат. Тоест сега ако ти е билетчето 1 лев да взимаш заплата 2000 лева. Еми съгласен съм да ми е билетчето 1 лев.

22

Американ

преди 6 години

Мръсните трошки нямат място на пътя, дано се осъществи!

21

Анонимен

преди 6 години

Безплатен Градски Транспорт това е Мярката.Другото е (дай да вземеме едни пари от Народа,че както ни е паднало).С Вдигане на Такси и Данаци, Народа ще забогатее и ще започне да си купува Нова Автомобили и Тесла.СТИГА НИ ДРАХТЕ.

20

Анонимен

преди 6 години

Дори и сега се крадат каталзатори (включително на подземни паркинги на МОЛовете) за има-няма 100кинта печалба от вторични.Печалбата на тези банди ще се увеличи 5-10 кратно,което ще доведе до голяма конкуренция в бранша.Едни ще ги режат,други ще ги заваряват,важното е бизнеса да се върти.

19

Анонимен

преди 6 години

И със катализатор една кола пак замърсява. Разбирате ли замърсяват, защото са прекалено много коли, а печките е друг въпрос. Всичко у нас се прави с цел да се облагодетелства някой в сянка. Паднаха два асансьора в София и айдеее бутон за свързка с оператор. Някой забогатя, а докато асансъора пада ще може да звъннеш и да кажеш падаааам ако ти вдигнат преди да стигнеш дъното. Ако си мислите, че на властта им пука за въздуха и здравето ви, тогава не сте "у"ред. Всичко са машинация и далаверки.

18

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова, ти защо не ползваш градски транспорт?

17

ГТП пункт

преди 6 години

Че аз ако наистина проверявам колите, ще фалирам! И не само газовете, а и спирачките. Един компютър мери, а друг праща данните до ДАЙ. Е как да не ги манипулирам....

16

'..,'

преди 6 години

така не се решават проблемите на общината чрез създаване на още едно гнездо за коръпция и рушвети ако не могат да четат тия от тази община да отидат ина място да видят как се решават такива проблеми няма да ги пратим в япония да се учат може по на близо знаят къде но не им изнася защото няма да има далавера. тия няколко апарата не решават това

15

До 14

преди 6 години

Безсмислен труд-мислиш ли?От 2 зими ни подготвят за тези промени.Следващата зима ще приемат и стъпката с удвояване/утрояване на данъка на старите автомобили.Я сметни колко много пари ще се влеят в общината от това?Вероятно само след 2/3 месеца ще се появи и много специализиран сервиз за поставяне на избушени катализатори(с политическа протекция естествено),което пък ще ни бръкне още в джоба.

14

Анонимен

преди 6 години

Обяснимо е тук в сайта да се обясняват че колите не са основния замърсител- ония , чиийто коли тоест кочините им на по 15-20 години няма да влязат в критерия на тези газоанализатори и сега от злоба пишат пълни глупости като кални улици метли на чистачки и т.н. Муахахах Голям смях сте! Но свиквайте- като искаш да караш кола, ще спазвате вече нормите. Няма да ни тровите с барутниците си вече.

13

Малии - Ели

преди 6 години

Ах! Предлагам СО да опита първо с миене на улиците, по възможност всяка нощ - може и сутрин, ако не е нахално и с препарат - може и да не е от скъпите!(като си помисля, че има държави, в които всяка нощ улиците се мият с препарат.., и ухае на чистота)

12

Анонимен

преди 6 години

Това през лятото не е смог, а прахоляк от неизмитите улици, Общината го нарича "фини прахови частици", нали всички виждаме какви облаци прах излизат изпод метлите на ромките, облечени в оранжеви жилетки. Колите не са основният замърсител, но за общината е важно да кипи безсмислен труд. И в случая с газоанализаторите ще е така!

11

Анонимен

преди 6 години

до 11 Муахахаахахахаххахахаха

10

До 9

преди 6 години

Ето ти 2 причини за смога през лятото - мръсни и прашни улици(кога за последно си виждал да се мият улиците през лятото?),силна стоителна дейност(нали се сещаш колко прах се вдига от това да събориш стара сграда и на нейно място да построиш нова)