79

Анонимен

преди 6 години

До Виж тиОтветните мерки са - разполагане на повече, по-модерни и по-бързи ракетикои ракети? Тия дето им гърми третата степен и имат един-единствен успешен пуск ли? Или надуваемите тополи в Калининград?

78

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 86Руснaците двa пъти изрaвнихa Чечня със земятaгрешиш - изравниха сергиите на пазара в Грозни със земята.

77

Виж ти

преди 6 години

До 84Виждам, че си със специални потребности, така, че ще ти обясня бавно още веднъж.Системата ПРО в Румъния и Полша, променя баланса на силите - ще рече, че при евентуален ядрен конфликт, част от руските ракети могат да бъдат прихванати. Ответните мерки са - разполагане на повече, по-модерни и по-бързи ракети, които да не създават илюзията за защитеност, която пък да изкушава към нанасяне на пръв удар.Така, че баланса е възстановен веднага след нарушаването му.

76

Анонимен

преди 6 години

До Виж тиКрим осигури на Путин победата в Сирия, а тя, създаването на руска средиземноморска ескадра тамкъде я видя тая ескадра бе ушaнко? Недоносача Кузя ли имаш предвид, на когото два от общо шестте самолета паднаха зад борда :)

75

Анонимен

преди 6 години

Да, имам си мнение, но винаги го сверявам с експертите....Ама ти си мислиш, че неексперти решават къде и как да разположат американските ПРО системи ли? Смяташ, че американците трябва да питат споменатия Кедми ли?

74

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 6 години

В момента се води нещо като 3- та световна,В древни времена е било със камъни, после саби, танкове, бомби , в модерни времена се водят така , за напред ще се водят от роботи, някъде над океаните,Ние цивилните , няма и да разберем, няма да ни кажат, но победителите ще командват парада:)В момента има и горещи зони , Сирия, Украйна, С.Кореа. А Европа и САЩ са струпали огромно количество танкове, на границата с Русия. Преди месец в Сочи, Путин каза на своите бизнесмени * Гответе се за война*

73

Анонимен

преди 6 години

Не съм чул руснаците да реват от американските ПРО, напротив, те ясно заявиха, че подобна система ще наруши баланса на силите и ако САЩ не се откажат от нея, Русия ще е принудена да вземе мерки. ...Как хем са безсмислени според теб и Кедми и руснаците не реват, хем променят баланса на силите?Вдяваш ли изобщо какво пишеш или така си лалаш за надника?

72

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 74Като са толкова страшни руснаците не мога да разбера защо си плащат на Рамзан Кадиров.щото иначе ще остане само спомен от дребния, злобен диктатор.

71

Анонимен

преди 6 години

Гениален е стратегът подмамил Русия да налапа кримската въдица, а след това вкарал я в сирийския капан. На времето Рейгън я обезкърви с цената на надпреварата във въоръжаването като я принуди да работи само за пушкала за няколко десетилетия, но сега с този гениален ход този " "неизвестен" стратег със символична цена за запада срина Русия за нула време.

70

Виж ти

преди 6 години

До До71Не съм чул руснаците да реват от американските ПРО, напротив, те ясно заявиха, че подобна система ще наруши баланса на силите и ако САЩ не се откажат от нея, Русия ще е принудена да вземе мерки. Както стана вече ясно, мерките са взети, а аз се надявам да не се предприемат и по отношение на нашата територия, където също щъкат кравари.Да, имам си мнение, но винаги го сверявам с експертите.

69

Анонимен

преди 6 години

Негово е и твърдението, че нито един кораб в Черно море не може да просъществува повече от 15 мин. ако руснаците не желаят това.....Аз твърдя, че и никой кораб в Черно море не може да просъществува повече от 15 мин.ако американците не желаят това. Е и?

68

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 72,Дорогой империите останаха в средновековието и по назад. Събуди се сега сме 2в1век!

67

усмирителен балтон

преди 6 години

Руснаците не продават никакъв страх, напротив те успокояват жителите на Европа. Онзи ден настъпи истинска паника след като от половин Европа и даже от Турция, маса народ наблюдава и засне НЛО. А ето, че малко след това, добрите генерали от руската армия успокоиха европейското народонаселение, че не е наблюдавало НЛО, а модифицираната междуконтинентална балистична ракета Топол М.Страхът отмина и цяла Европа се радва на празниците, мигрантите и те спокойни се интегрират опипвайки европейски дупет

66

До71

преди 6 години

Кой съм аз няма никакво значение. Със сигурност командването на НАТО не е по-глупаво от някой си Кедми. Явно и самите руснаци не му вярват много след като не спират да реват точно срещу установяването на про установките в Румъния и Полша.Та ти кой си, разбрахме кой е Кедми, а ти кой си, нямаш ли си мнение?

65

Анонимен

преди 6 години

Като са толкова страшни руснаците не мога да разбера защо си плащат на Рамзан Кадиров.

64

промо

преди 6 години

германците да се плашат за етноса и гените във вените на техните деца...че с тея арабески дето дойдоха в ЕС ... ще го ядат големия!

63

Анонимен

преди 6 години

Русия е заобградена и карантинирана. Това е истината. От запад е блокирана от ЕС, от изток от Китай, от север през полюса от САЩ(Канада)от юг от Турция, макар, че по принуда напоследък стоплиха отношенията. Русия като всяка империя ако не се разширява се задушава и умира.

62

Виж ти

преди 6 години

До 68Ами не знам, щом така казваш... ама ти кой си? Защото аз цитирах военен експерт от Израел, бивш шеф на специалната служба "Натив" - Яков Кедми. Негово е твърдението, че Руските ракетни комплекси в Крим, напълно обзсмислят американската ракетна база в Румъния, а и не само нея. Негово е и твърдението, че нито един кораб в Черно море не може да просъществува повече от 15 мин. ако руснаците не желаят това.Та кой викаш, че си?

61

Анонимен

преди 6 години

Споко, Нюланд пак ще раздава безплатно понички и ЕС ще бди над всички нас. Шегувам се..:-)

60

Анонимен

преди 6 години

Ракетните установки в Крим, обезсмислиха американските ракети в Румъния. .Само един залп на малки индиански брадвички обезсмисля цялата кримска авантюра.