20

Володя Стоянов

преди 6 години

Скоро ходихме в клуб на анонимните алкохолици- Аз, Калин Терзийски и Искрен Пецов. Поркахме си на воля цяла вечер, и никой не ни разпозна.

19

Румен

преди 6 години

Калин още седмица ще е по медиите и после ще го сменят със следващия идиотт.Сайта си генерира посетители с тази НОВИНА,спокойно.90% от НОВИНИТЕ са такива

18

шматка

преди 6 години

Калине а тези изказвания и интриги за Лувъра ли са достойни или за Маракана.Искаш да бъдеш голям но с дребна душа няма как да стане.

17

Анонимен

преди 6 години

Що ни занимавате с един деградирал от алкохол човечец, бре?

16

Сократис

преди 6 години

Не познавам Терзийски, нито творчеството му, но този човек го канят по студията за да дава своето мнение а след това, от това мнение създават скандали, които коментират вече две седмици.Ясно е, че интелектуалния труд никога няма да се изравни по заплащане с този на спортистите, защото спорта е зрелище което се възприема и от най-ниските прослойки на обществото, докато една книга представлява интерес за грамотната и интелигентна част за която приоритет е знанието а не зрелищата.Спорът е излишен!

15

Анонимен

преди 6 години

И аз поркам и ми плащат малко! Искам и аз по телевизията искам да основем клуб на не анонимните алкохолици и да плюем всеки, който е постигнал нещо. Мен кога ще ме поканите на телевизора? Има бая хора за оплюване. Този до кога ще му обръщате внимание?

14

Анонимен

преди 6 години

а терзиеца колко негови творби има в Лувъра .... 0... топ 3 писателите в света взимат доста повече от Гришо, така че драмата е в това че един човек плаче че не е кадърен като друг :):)

13

Гошу

преди 6 години

Този алкохолик се взе за творец от ранга на Леонардо и иска за един разказ, докато си пие ракията сладко-сладко да взима колкото Гришо, дето сигурно тренира по 12 часа на ден тежка физическа подготовка. Нагъл ***. Разбирам да е Труман Капоти, да има претенции за майстор на разказа и да иска много пари, а кой е Калин Терзийски, с второ има Алкохол, питам аз?

12

Анонимен

преди 6 години

Ако остави тренировките на 4 по сто със салата и бутилка вино, Калин със сигурност тутакси ще вдигне цената на един свой разказ от 25 на 2500 паунда. Направо! Калине, ти можеш! С тебе сме! Мачкай, Калине!

11

Анонимен

преди 6 години

КОЕ Е ПО-ВАЖНО ЗАВИСИ ОТ ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ ПОТЕНЦИАЛ НА ТОЗИ, КОЙТО РЕШАВА.ИМА ТАМ ЕДНИ ПРОЦЕНТИ:80% СА ЗА МАРАКАНА, 20 % - за ЛУВЪРА

10

:):)

преди 6 години

до9 айде намери се специалист по кралици коя какво казала или не...

9

До Гого

преди 6 години

Не го е казала Мария Антоанета, но и се приписва.

8

Ф.С.В.

преди 6 години

--Терзийски- ако беше написал Хари Потър -щеше да имаш 100 милиона паунда вече- ама твоята глава ражда ( на туба вино) явно нескопосани приказки за 10 паунда- Отделно е че Гришо не е българин отдавна ...и БГ се възхищава на някой отдавна забравил корените си- Така че спри алкохола и "измъти" нещо в главата си поне за 3 мил паунда ))

7

Анонимен

преди 6 години

Как да не завижда на Григор, като пресметне колко пиене са 2.5 милиона!!! Ехаааа, ще лочи отбрани напитки няколко десетки живота.

6

Анонимен

преди 6 години

J. K. Rowling да не би да е тенисистка. Просто не си интересен.

5

гого

преди 6 години

добре казАно, пак се пробват с идеята, кво му трябва на народа, Хляб и зрелища пък една кралица беше казала като няма хляб да ядат пасти...

4

pege

преди 6 години

Интелектуалния труд не е сред почитаните и високо платените. Вижте образователната система и правете извода сами.

3

Анонимен

преди 6 години

Хлъц, Калине ти мене уважаваш ли мъ...

2

Анонимен

преди 6 години

Маракана естествено! А на теб ракията ли ти е по-важна, или чаят?

1

Анонимен

преди 6 години

Лувър,,мувър,,Гришо,,***,,писатели,,артисти!Мноооу важни неща!И никога нито дума за онез дето ви копат чушките и доматите,,дето ви пекат ляба че да има с кво да се тъпчете драги ми рантутници и лентяи!