188

Анонимен

преди 6 години

201 Болни фантазии . Първо американците никога няма да простят намесата в техните избори Второ Путин наруши международното право и то в Европа и за това ние европейците би трябвало да сме по резки към режимът му

187

Анонимен

преди 6 години

До Анонименопропасти си държавата ?добре ли си бе?с минимална безработица 8 кратно повишаване на приходите откакто почна, икономика в разтеж, всака година купуване на златни резерви и тн??!!??

186

Анонимен

преди 6 години

Нееееееееее, няма ли ПОНЕ ЕДИН НОРМАЛЕН И АДЕКВАТЕН "експерт" да намерите!!??? Колко още ще слушаме глупости на разни изку..ку..ригали "специалисти"??? От Марс ли падат??? Че и седнали да се грижат за Русия!!! За България, ейййй....за България се загрижете!!! Руските въоръжения с чужда електроника!!! Това трябва да си много мръд..нал за да изръсиш такава щуротия!!! А и само това да беше...............

185

Стамат

преди 6 години

Ха-ха, тоя чичак виждам много ги разбира работите :-D

184

нн

преди 6 години

Западът бърка тотално със санкциите срещу Русия. ЕС прави фатални грешки и не може да се усети. Русия и идва добре дошло да си реши проблемите с технологиите и ще го направи. Въпрос на малко време. Във воените, космическите неща, нямат проблеми. Колкото до това от къде, има от къде, светът не е само САЩ и ЕС.

183

До льольовците,които

преди 6 години

питат "Кой е тоя сенилен старец?"Прости хора са го назначили за преподавател в Станфордския университет и в института Хъдзън; прави анализи за ЦРУ и Пентагона; специалист е по радикален ислям.Коренът му е български - син е на Райко Алексиев, инквизиран без причина и убит от бащата на Ирина Бокова. Бил у 24-годишен, когато е успял да емигрира в САЩ.При всяко положение мисли в други мащаби, има повече знания и по-трезв поглед за бъдещето на света, в сравнение с вас.

182

B

преди 6 години

До Анонимен"Според Стийн Джакобсен, ...."какво те кара да мислиш че този евреин ти казва истината !?така наречените санкции не са насочени срещу Русия а срещу Европа и в частност срещу Германия !САЩ са ***, те могат да съществуват само ако имат гостоприемник - Германия със своята индустрия пречи на САЩ да контролира Европа.Планът е да се ореже Германия от евтините Руски енергоносители и суровини и по този начин да се направи икономиката и неконкурентоспособна

181

Анонимен

преди 6 години

198 за цъървули като теб е световнонеизвестен

180

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 196Путин никога не е бил стратег и няма нито една спечелена стратегическа битка. Той е милиционер и като такъв има само кратки временни тактически победи но никога милиционер не е печелил стратегическа победа.

179

Анонимен

преди 6 години

КАКЪВ Е ТОЯ СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТЕН *** БЕ???? ПОЛИТОЛОГ????? И В КОЯ СВЕТОВНО ИЗВЕСТНА ТЕЛЕВИЗИЯ СЕ ПОДВИЗАВА?

178

Анонимен

преди 6 години

196 Голям стратег опропасти си държавата

177

Анонимен

преди 6 години

До ахПутин е стртатег. Затова меките китки не мож го стигнете!"Опознай врага за да го победиш."ей затова е пратил децата да се учат в ЕС!

176

Анонимен

преди 6 години

ALEKS PYLNO KUKU SI I TI LISCJHI SKRII SE VE

175

Обичам експерти

преди 6 години

С такива "новини" и "анализатори", комедийни предавания не ни трябват.

174

Анонимен

преди 6 години

Алекс Алексиев смята че в Русия има някаква криза. Българските русофили са на точно обратното мнение, че в Русия няма никаква криза, Русия цъфти и вързва едри сочни плодове, а кризата е в ЕС който съхне вехне и умира поради санкциите наложени от Путин на европейските стоки.

173

Анонимен

преди 6 години

189 Проблем и е и то голям , та те една помпа нямат като хората Тръбите за газопроводите им са немски в морето ги полагат италиянци

172

Анонимен

преди 6 години

e po typ analiz ot toq u sveto nema

171

ах

преди 6 години

Според русофилите в сайта ЕС е пропаднал и живота е зле.Путин пък си е пратил децата да живеят и учат в ЕС.Или Путин не е наред с главата или русофилите.

170

Стига спекулации

преди 6 години

За нация дето може да лети в космоса, копаенето на земята едва ли ще и е проблем.

169

Щирлиц

преди 6 години

До ЕвропеецТя вече си я отгледа.Май се нарича Украйна.Да й е честита.