38

Илюзия

преди 6 години

Тоя пък сънува карикатурата Навални да е президент!

37

Анонимен

преди 6 години

Боби пак си неадекватен. Какво произвеждаш на територията си е твой проблем. Но ако искаш да купиш, не можеш защото нямаш валута. Валутата е станала много скъпа за тебе. А това къв мод си направил ...обикновения гражданин не го вълнува. Той иска работа , жилище , топло и почивки. Но за да отде на почивка ще му струва 20% по скъпо заради обезценяненто на валутата, защото никоя нормална държава НЕ работи с рубли.

36

Анонимен

преди 6 години

В КГБ`то са най-големите специалисти по "пазарна икономика" - купиш си днес едно "виолончело" и на другия ден си вече милиардер с панамски адрес !

35

Боби

преди 6 години

До Анонимен 24Ето да ти го обясня простичкоСлаба Рубла Конкурентен износ защото нещата в Русия се произвеждат в РублиТака Рашките са известни с оръжието си да погледнем тази златна кокошкаВземаш един Т-72 от склада вкарваш 24 милиона рубли и получаваш модерен Т-72Б3 мод 2016Долар Рубла е 57(60 за по лесно смятане)Модернизацията струва около 400 000$Хайде кажи ми какво ще купиш с 400 000$ в САЩ или ЕС като оръжие? Един брониран джип без екстриНов Т-90М 2017 е 4 мил$Нов Абрамс е 12 мил$

34

Към 38...Демокррация

преди 6 години

И аз....и аз...и аз....

33

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА какво ще кажете, че една тристайна панелка в Москва струва 40000-50000евро.Ще ти кажа, че ще се сринат и още цените, защото има предлагане, а няма търсене.Всички бягат от режима на Путин, защото от него произлизат само бедност и корупция.Доказателството е, че руснаците бягат в Щатите, цяла Европа (та дори в България) само и само да се махнат от "чудесното управление на Путин".

32

Симеонов

преди 6 години

Аз не знам дали този е руснак.Но знам че Немцов беше руснак и почтен държавник и мъжкар.Точно заради това джуджето нареди да го убият на червения площад за назидание.Защото джуджето е евреин, джуже, крадец и мафиот.

31

Анонимен

преди 6 години

До 33Тя и България не е фалирала ами ти твърдиш , че сме бедни :)) Не е нужно да си фалирал на документи. Просто работиш да плащаш кредити и нямаш въздух. ***.

30

Анонимен

преди 6 години

До 32Турция не се съобразява, какво остава за развитите държави . В неква грешка си.

29

Анонимен

преди 6 години

Навални и Милов не са руснаци, а евреи - платени остриета на юдейската мафия.Нещо като умните и красивите в БГ.

28

прекрасна статия

преди 6 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, ЕС, НАТО, Пороченко и бистришките тигри, станахме русофили и заобичахме Великата социалистическа Октомврийска революция, КГБ, Радев, Путин и Русия! И гледаме само Россия 24!

27

Анонимен

преди 6 години

Путин пое една Русия след продажника алкохолик Елцин със срината Икономика и отсъстваща държавност. Корупция по всички етажи - нещо като БГ в момента.И само за десетилетие я изправи на крака и върна уважението на руснаците и вярата в собствените им сили.Днес дори така наречения Запад се съобразява с Русия, въпреки че не може да се откаже от тмечтата си да сложи ръка на несметните руски богатства в Сибир.Въпреки санкциите руската икономика бележи ръст всяка година.

26

Анонимен

преди 6 години

До 27Най смешното е да сравнявате Русия с България :)) Това само доказва потъването . Едната в космическа и петролна , другата окрадена 70 години. Сравнението между двете само доказва статията .

25

Анонимен

преди 6 години

Нали знаете че тоя не е руснак .Колкото Навални е руснак ,колкото Немцов е руснак толкова и Милов .

24

Анонимен

преди 6 години

Икономиката на русия се крепи на износа на нефт и газ. Когато цените бяха високи там бяха много добре. Цените се сринаха и съответно закъсаха.

23

Анонимен

преди 6 години

новият Икономически съюзРУСИЯ-КИТАЙ-ИРАН ще управлява света в близките няколко десетилетия поне.

22

Анонимен

преди 6 години

Не знам колко са зле, но вчера чух, че правителството на Москва предвижда за 2018 година добавките на самотните майка да станат 500-520 лв., които не могат да се сравнят с нашите. Парадокс е , че при тях цените на стоките родно(руско) производство са по-ниски от нашите. Там цените на лицензните стоки са високи. А какво ще кажете, че една тристайна панелка в Москва струва 40000-50000евро.

21

аз-ът

преди 6 години

точно па без изход

20

кеф

преди 6 години

Не се ядосвайте хора,хубаво е да четем такива карикатури от време на време и да се смеем,смеха е здраве...

19

Анонимен

преди 6 години

Явно платените , не могат да обяснят с финансови доводи защо е добре Русия. Друго да потам - Защо валутата им се обезцени до най-ниски нива в цялата история преди 2-3 години ??? Даже пияндура Ел. Не можа толкова да забие човка.