16

Анонимен

преди 6 години

Единствено времето ще покаже дали помислите му са чисти или не..............ХИПОДИЛА не успя,но този - чалгарите насила ще го вкарат и в политиката. а ние трябва ли да чакаме после 4 години,да си начеше крастата?

15

Реалистът

преди 6 години

Слави Трифонов , ако ще влиза в политиката , а както виждаме се кани да влиза ... :) Със сигурност ще е - "КУКЛАТА НА КОНЦИ" - на НЯКОЙ или НЯКОИ !!! В това може да сте стопроцентово сигурни ! ... Там няма ........... "случайно влезли" ........... !!!!!

14

Байфидан

преди 6 години

Политици с кастинг???? Този шут не може да излезе от рамката си да прави разни глу.пости с кастинги. Това да не ти е избор на балерини за Магаданс, бе, ***.

13

Анонимен

преди 6 години

Последните 27 години няма никакво значение кой е. Проблемът не е в политиците, проблемът е в хората, мислят, че всичко свършва с пускането на бюлетината

12

Месия?

преди 6 години

Не!По-скоро поредният циркаджия.

11

Анонимен

преди 6 години

Лошо е че тия ги слушат защо се не знае има и кадърни стари както и некадърни но друг е въпроса питаме докога и защо или ония протакат което е така за да няма свежест но защо се унищожава един хубав град

10

Анонимен

преди 6 години

До ами. Айде бе, за него или зад него?

9

нали!

преди 6 години

Простотията яко гони нашенеца. Той очаква да дойдат на власт яки политици, които да дават яки заплати, а те да живеят яко! Наивно до сълзи! За тия нещастни хорица политиците седят на един огромен чувал с пари и раздават заплати.

8

Валери

преди 6 години

Хе-хе, пак навеждача Първан Симеонов се е изказал в негова защита. А бе, вторанчо червен, знаем, че ти се точиш за негов съратник, ама много плоско, бе, ***.

7

Анонимен

преди 6 години

Само мърмори или да прави или да си води шоуто месия бил нам какво си бил народа иска работа досега не се създаде че отсега я вижте в ловеч какво е разкрито питам за последните години един ремонт на един.център а завод предпрития това е деиствителноста не са виновни тия ония старите те направиха така инвестиции да няма е това е дано доживеем промяна *** тия старите дърпат и тия които могат убедих се лично

6

ами

преди 6 години

Що пък да не влезе???Мноооого народ ще е за него!!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Не го харесвам защото много му знае устата. Трябва да бъде спрян по някакъв начин.

4

666

преди 6 години

Ако искате да сте клоун на учиндолския шут, участвайте в кастинга за ***! Ще станете за смях пред цяла България!

3

Българин

преди 6 години

Ние българите сме най-свесния народ, но все ни идват продажни политици, иначе ние българите сме свесни, но требе да ни дойдат едни родолюбиви политици да ни дават големите заплати и да се оправиме, да си живеем живота, да си пийваме ракийката и да си ядеме паржолките с червено вино и да си джиткаме в мола да си купуваме яки неща и да си доставяме удоволствия в живота, защото кога да се радваме на живота, като умреме ли, за това трябва да ни дойдат яки политици да ни дават яки заплати.

2

Анонимен

преди 6 години

Айде Славчо оставил си ги да си починат , натягай ги яко тия шепа хрантутници , тия гадни зверове.

1

Шопо

преди 6 години

Оставете го тоя въздухар ! От 20 години се кани да влиза в политиката -още от Костово време . Играят театър с ОНЯ от Банкя,нали заедно ходеха на кино и ядеха пуканки...