108

Анонимен

преди 6 години

Трябва да си безмерно т-ъ-п да си стигнал до Америка, да си създал там семейство и да пратиш обратно децата си в Ко-чи-ната, от която самият ти си избягал.

107

Ами,

преди 6 години

Махайте се,бе! Никой не ви задържа насила тук. Сринахте държавата, а сега я плюете. Мизер.....ници.

106

Анонимен

преди 6 години

Одобрени ли са тези думи от Решетников?

105

ставри

преди 6 години

Нинова съгласна ли е?

104

Лаладжията

преди 6 години

Радев....първо да затвори терминал 2, че както е тръгнало в България ще остане некачествения мат*рял на бат Бойка, и ман гасаряните! Щял да връща...в тази kочина Бъргария останаха некадърниците - да плющят по форумите какви патриоти са, и да си *** взаимно раните колко ще им вдигнат тока , водата, и парното идната зима! Ще се къпят в Искъра - щото им спират водата...пълни сер семи!

103

Анонимен

преди 6 години

Съгласен съм и без това повечето са сервитьори таксиджий и друг обслужващ персонал. ***. Едно време и аз живеех в тозинпроюаднал град пълен с *** от цял свят и пиех в българската кръчма на бродуей... Баси смотания живот беше. Добре че се върнах в бг.

102

Анонимен

преди 6 години

Да не са луди - от Ню Йорк у Тикволандия.Айде стига ...

101

Ханс

преди 6 години

Всеки който се върне трябва с кръв да изкупи че е издънка на невъзвращенци, и въобще веднъж предател - завинаги предател, не са ни притрябвали !!!

100

Sonq

преди 6 години

Ко каза, ко?

99

Шапкар

преди 6 години

По-тъпо от шапкар е само шапкар-комунист. Босоногият го доказва всеки ден.

98

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Ай връщайте се,че няма кой да бачка за 460лв минимална заплата-363лв чисто на месец.

97

въпросТ на прозрение

преди 6 години

на рунен аркадашите от иран гръмнаха балистична за един по-добър свят! не мое да си купиме сигурност - и по-добре, българинът не знае защо, но льотчика знае!

96

от сидниАав$тралия

преди 6 години

Поздрави и на Пилота от сиднейАв$$тралияяятука е друга вселена бе, знаете ли кога ще ме върнете в европа. Абе вие знаете ли къде е цяла западна европа в монента бе? Тук! в последните 30 години лека полека всички са се преточили и са построили един Нов Свят. Наистина са прави с названието Новия Свят. Който има глава на раменете си да отвори търсачката и да позяпа как сме в СиднейЦяла западна европа е тук, с качествени хора става качествена държава и върви само нагоре

95

Деса

преди 6 години

*** Радев пак наприказвал куп глупости

94

Анонимен

преди 6 години

Защооооо за да мизеруват ли ???Българите сме на изчезване ....!

93

Анонимен

преди 6 години

Пред леля Цепка - плевенската партийна секретарка,е нормално да гласуваш за кух ***, само заради осанката.Виж, това поне е така, има осанка ***, не е смачкалак като другите.Но си е туп, *** гз.

92

Анонимен

преди 6 години

Вие се дърлите, но имайте предвид, че тази "фуражка т-па" пак Тикваря я направи президент.Как?Просто, като за простци като нас, но явно минава номерът.Просто сложи напълно неадекватната леля Цепка за кандидат, което си беше цяла изцепка.И на практика подари победата на ***.

91

ko40 von Dallas

преди 6 години

Кво да кажа за генерала без маркуч. Почвай да лепиш стикери на сик по колите и ти ще станеш генерал. Тва са 30г. след комунизъма. Изнасяме хора за чужбина. Тва изнася бг. Пред *** мдобре по добре чужбина. Един *** да е толериран повече от мен в родната ми държава, мерси

90

1

преди 6 години

Ще се върнат на куково лято

89

Анонимен

преди 6 години

а Деса нема ли да се изцепи с некоя умна мисъл у фейса ?