30

Анонимен

преди 7 години

до 28 Младеж, че Дългия и малките деца вече знаят, че се е сдобрил с Тиквата. к'ва провокация чакаш от тази покана? Овцете( като тия дето се подписват сега в тази петиция) е ясно че не виждат никаква провокация, понеже са си овце. к'во неясно има?

29

Професор

преди 7 години

Който иска да ни води. Само да не е Орешарски, че изтегли милиарди и Бойко още не може да оправи проблемите създадени от Орешарски.

28

Анонимен

преди 7 години

Слави Трифонов е шоумен. Там му е работата, хлябът, там той е полезен за обществото. Политиката е кална история, само дебелокожи същества с качества на ***, плъхове и кърлежи оцеляват в подобна среда. Какво би накарало един човек да стане от работното си място и да се бута в съвсем друга бира, това е интересен въпрос. Слави ако е умен човек, няма да се съгласи на подобен облог.

27

Анонимен

преди 7 години

А без тия. Да си имаме свинските уважения.И той е от котилото, което превърна държавата ни в своя бащиния. Други хора са ни нужни, с друг манталитет и поведение. Няма ли. Има. Искайте и ще ви се даде. Не се захласвайте по празни хора.

26

СТАРАТА ПОГОВОРКА

преди 7 години

ПРОСТОТИЯТА И ТЪПОТИЯТА НЕ ХОДЯТ ПО - ГОРАТА , А ХОДЯТ КЪДЕ ?ПО ХОРАТА , РАЗБИРАСЕ . ЗА ЖАЛОСТ ХОРАТА НЕ ОЦЕНЯВАТ ПО ДЕЛАТА ИМ А САМО ПО ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ И ОБЕЩАНИЯ.

25

до 26

преди 7 години

младеж, а да те питам..мьркащия му гальовен глас и стоенето в поза партер, интервюирайки Цветанов кьм кого беше провокация :-):-):-):-):-)нямат свършване ба'лъците в тая държава

24

Анонимен

преди 7 години

до 25 Нещо не ме разбра. Може да е всякакъв тоя, но енергията да водиш предаване по телевизия всяка вечер толкова години вече е не само въпрос на трудолюбие.

23

Анонимен

преди 7 години

23 Младеж, сега да ти обясня- това с шапката е жесток провокаторски номер от страна на екипа на Дългия. Както си беше с шапката един му подаде шапка с надпис България, Дългия си свали тази шапка сложи си другата и тази с надпис USA му я подаде и му каза Заповядай!

22

до 22

преди 7 години

ти да си чувал за мързелив л'акей ??!!??такива умора нямат,а ти си тръгнал за някакви смешни 17 години да говориш ..офшорни сметки с мързел не се пълнят

21

:-)

преди 7 години

вижте го големият бунтар-патриот с шапка USA :-):-):-):-):-)прозрачен :-):-)

20

Анонимен

преди 7 години

до 21 Всичко омръзва за 2-3 години, камо ли за 17. Признай му го че в това отношение е работохолик Дългия.

19

:-)

преди 7 години

ама как няма да има енергия: това да изпълняваш партийни поръчки срещу заплащане омръзва ли

18

номер2

преди 7 години

Преброяване на чалгаджийте!

17

Анонимен

преди 7 години

Има още ***, които искат да бъдат водени.

16

Анонимен

преди 7 години

Иво Сиромахов как имитира тоя мутрагенски селянин Марешки не е истинаЗдравейти ва, батки!

15

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Слави ще бъде...добър държавник,защото е добър...шоумен.Като няма...ляб,да има...зрелища;Слави ще ни ги даде.

14

Анонимен

преди 7 години

със скъпата си кола, наливаш си бензин и се махаш от тук, а ние си оставаме тук в тази бензиностанция..дали не ни е писнало и на нас за тоя дето духа?

13

Анонимен

преди 7 години

Възхищавам се на енергията която има този човек- 17 години всеки ден да правиш предаване и да си водещ и да те гледат стотици хиляди...Разправя " Влизам преди 2-3 години в една бензиностанция и казвам на служителката зад касата...Ей, така ми е писнало от всичко, че ми иде да си бия камшика. И тя ме пита: А ние с мъжа ми? Аз: А, вие с мъжа ти сте вие с мъжа ти, не ме намесвайте. Тя: А, не е така, понеже ти като решиш да направиш концерт ние идваме да го гледаме и сега ти идваш със скъпата си

12

:-)

преди 7 години

Славчо е като каталога на Пайнер-плащаш и ползваш:-)

11

да

преди 7 години

со'росоиди, уволнени сте !!!вън от България и да не си забравите гологлавото недоразумение