9

Анонимен

преди 7 години

Казармата създаде 2 неща - болни психопати и групировки. Просто и ясно. Когато обучаваш човек за него в случая да убива и да използва оръжие .... утре какво го правиш ? Ние войни не водим ? Тоя човек или ще избяга на вън или ще се влее в престъпния свят. Ако тоя продължава да настоява за казарма - на Борисов дните му са преброени.

8

аскер

преди 7 години

Задължителна военна служба означава: Пълнолетен български гражданин от мъжки пол се наказва с лишаване от свобода за срок от...Войник, това е профисионален убиец на държавна служба.Военните формирования са професионални центрове за подготовка на войни, а не лагири за превъзпитание на мамини синчета.А, всъщност срещу коя държава ще воюваме ?!? При реални военни действия и щатната войска ще дезертира, камо ли зорлен-наборната.Мислете !!!

7

MaйMyнaтa

преди 7 години

Поговоркта е: Мъж, който не е бил в казармата, и Жена която не е раждала....не са хора!!

6

Факт

преди 7 години

Ако я направят и за жени, както е в споменатите държави където има наборна служба, този процент ще падне поне двойно.

5

Ники

преди 7 години

България е на 30 то място от най-мирните държави. Нека да стане още по-напред в класацията. А това няма да стане с б.олни военолябиви п.сихопати.

4

BG

преди 7 години

Ха, ха - след като стана ясно че пари дори за модернизиране на сегашната армия трудно ще се намерят, много ми е чудно от къде ще се вземат парите за наборната ?!А тези "2/3" които подкрепят казармата са: първо фуражките които си точат зъбите за тлъстите подкупи които ще взимат да уреждат освобождаване от казармата и второ - некадърните родители които не могат да си възпитават разглезените дечица !Хайде върнете казармата и да видим от зрелостниците колко ще останат в България !

3

Анонимен

преди 7 години

2/3 от пенсионерите и бивши военни лапачи. ..Може и да искат. Но 2/3 от младите и работещи хора - Абсурд да искат да плащат толкова данъци, за поддържане на военни, храна , топлене, оръжия и краденее.

2

Анонимен

преди 7 години

Хахахахах, мдаааа ама от тия 2/3-ти ни един не подлежи на казарма сигурно. Те просто я "желаят" за младежите, които тепърва могат да мобилизират. Хахахахахха

1

Иван Пешев

преди 7 години

Бе ей какви сте *** я искайте по 2000 лева за 3 месечен курс за боравене с оръжиие, ОФП, каране на танк или вертолет да видите що народ ще се изреди, даже 2000 са малко по 3000. Ей ама нищо не научихме от капитализма.