77

Анонимен

преди 7 години

До БобиА Бук М, с който свалиха малйзийския Боинг и изтрепаха 298 невинни показаха ли го?

76

Анонимен

преди 7 години

Какъв презтиж е възстановил Путин ве ,27 милиона просяци по улиците,90 милиона алкохолика пиещи каналин,другите са военни на които се плаща в долари,хаха,кой презтиж им възстанови ?

75

Бритво Ножков

преди 7 години

До Анонименбаце, то един път годишно като ти става от ракети е редно да уважиш празника

74

ден повредьi

преди 7 години

Този път имаше ли закъсали БЕЗаналогови Армати???

73

Анонимен

преди 7 години

Защо в нито една бяла държава няма военни паради ?Защо само изолираните от целия свят диктатури плашат с оръжие и пушечно месо ?

72

Анонимен

преди 7 години

До рускиняГоспод може да не е българин, но категорично не е руснак. вие освен мизерия, лагери и убийства нищо друго не носите!

71

Анонимен

преди 7 години

Русия била по-добре от България...хахахахахахахах...държава 100 пъти по-голяма от България с 100 пъти по-голямо население, а минималната им заплата е по-малка от нашата, това е факт. Освен това в България не съм чувал някой българин да се напие с препарат за вана и да сгъне ботуша! Да не забравяме, че именно Русия е причината България да е най-бедната държава в Европа, заради 45 годишното руско робство.

70

Реалната история

преди 7 години

День позоры!

69

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

боби, затри се нещо. да добавим и един въпрос, ако има глобален конфликт, от какво точно ще хвърлят десантни машини ако ЕМИ заземи наличната авиация? с катапулт? или с искандер ;)

68

Анонимен

преди 7 години

Гледат пародията в Москва тукашните русофили и бият ножки от възторг

67

Анонимен

преди 7 години

Победителят СССР - 26,9 милиона войници и офицери, загинали в бой и починали от раните си. Победеният Германия - 2,5 милиона войници и офицери, загинали в бой и починали от раните си на Източния фронт. Кой всъщност е истинският победител във войната?

66

рускиня

преди 7 години

До аре стига русофилия. А аз мислех ,че христианство е донесъл Христос. Сега се оказва ,че си ти. А господ е българин?

65

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен79какво правиш още тука?Чемадан-вокзал-Масква!Живей в расииският рай!!

64

:D

преди 7 години

Най-големият победител от ВСВ - САЩ, да сте чули да се дуе като угоен пуяк? Не. А точно победата във ВСВ прави от САЩ световна суперсила. Обаче хората проявяват вкус, за разлика от русоскотовете. Това им остана на ватите - единия девети май (който всъщност трябва да е осми май), да им топли сърчицата. Като си нямат други национални гордости...

63

****

преди 7 години

За това бавно изтичаме в канала като нация,защото като ви гледам глупостите които пишете,не видях един смислен коментар,само обиди и деления на фили и фоби,време е да се замисли вече.

62

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Бобинещо тт данни да сложиш, че съм си направил кафенце. и да ми обясниш само разликата между бмд и шеридан, освен че американската машина е на около 40 години.

61

Анонимен

преди 7 години

Горките, няма какво да ядат паради ми правят.

60

Анонимен

преди 7 години

Това козируване, тези лампази, безумен пламък в погледите..мяза ми на фанатизма в Северна Корея..Време е да се престане с тези паради. Пълен анахронизъм. Кое време сме вече. Човек чувствува направо неудобство като им гледа глупостите.

59

анонимен

преди 7 години

Ей красавци и умници представяте ли си вашия човек Захариева -първия дипломат на България на среща с Лавров.но той има достойнство и никога няма да се срещне с лаици като въпросната госпожа.

58

Анонимен

преди 7 години

Ако някой си мисли ,че е много актуален като размахва инструменти за изтребване на хора мноого се е заблудил.Да предпочитам мир ,хармония и гей паради пред зелени чорапи ,танкове и солдати.Да живее Меркел,пазете свободата ,че иначе идват военни паради