27

Анонимен

преди 7 години

"Доскоро работодателите предпочитаха кандидати с опит"... кога това, докато имаше свободни пенсионери ли ? 1000лв. е смешна заплата стартова в днешно време, бизнес, който не може да си позволи повече - направо да затваря.

26

Активист на БКП

преди 7 години

Да се образоват ,бе !!! ,, Винету,, не прочели ,а много пари искат...

25

стар кадър

преди 7 години

А те младите кадри кой от кой по-въртоглав,като Вожда им!

24

Анонимен

преди 7 години

До 1Къде го видя тоя наем 800 лв.? Като работиш за 100 ще си вземеш квартира за 200-300 делейки я с някого. Българина много обича да си простира краката извън чергата си.

23

Анонимен

преди 7 години

Глупости на търкалета. Масово виждам обяви за работа за София, където търсят хора с висше образование и английски за по 500-600 лева заплата. Кой ги дава тия 1000, я покажете някоя обява?

22

Анонимен

преди 7 години

Няма такива работодатели, които да дават такива заплати.

21

Беден 2к заплата

преди 7 години

За жълти съотинки никой не работи вече! Бойкот на бг работодателите!

20

Анонимен

преди 7 години

Ами не че нещо но млади хора специализирали в областта алкохолоконсумирането и дископребиваването, които виждат професорите си за втори път чак по време на изпити няма как да са високо платени. Естествено има и съвестни студенти които заслужават достойна заплата, но един бърза разходка из дискотеките на Студентски град дава ясна представа каква част от студентите са тези хора

19

Фред Флинстоун

преди 7 години

И тая далаверка ще свърши.Скоро няма да има нито стари нито млади кадри...

18

до 22

преди 7 години

Вече да казваш истината е неудобно. Само където българските работодатели са с едни от най-високите печалби, а трудовия народ е най-беден в Европа- неудобна истина и тя се спестява в пресата, но европейската статистика е такава. Толкова.

17

логично

преди 7 години

Като гледат младите как се успява в България, защо да не искат. Хе, на мойта работа цялото ръководство са мошенници. От кой да се учат? От почтенните ли- дето са натикани в ъгъла. Успелият човек в България е простака. Толкова. Мошенничеството налази е пресата-вече трети ден чета в нея колко са високи заплатите ни, ама европейската статистика казва обратното. Мошенниците са навсякъде и то нависоко в управлението.

16

Анонимен

преди 7 години

Аз предпочитам неопитни кадри които обаче да имат идея от материята. Вярно е давам им 1000 но си работят от вкъщи и трупат стаж. После да ходят където си искар.

15

Анонимен

преди 7 години

До написалия "За по малко от 2000 лв не ставам от леглото"Ти затова сигурно само в леглото си пребиваваш... особено, ако има някой да те храни. А като гледам, че освен нагъл, си и неграмотен, и за 20 лева не бих те взел на работа. За съжаление, преобладаващата част от младите кадри са същите като тоя тук... "Излизат" от образователната система все по-неадекванти и все по-неграмотни. И това е тенденция, която става необратима. Уви.

14

99

преди 7 години

Докато си нов е нормално да не ти дадът заслуженото възнаграждение за поста, но когато направиш 6 месеца трябва да го увеличат с поне 40% и след това на годишна база с 15-20% ама това трябва. В нашият случай не става така. Нормално е всички който работят с финанси и минават много пари през тях да се сърдят на 1000лв.... Ти няма ли да искаш повече ако през теб всвки месец минават над 400 000лв? При положение ,че в България за да живееш нормално трябва да взимаш поне 2000лв чисто?

13

Анонимен

преди 7 години

Много ясно,че няма да искат ! Човек трябва да има себеуважение - не може 12 часа на ден да бачкаш за 200 лева, докато има такива, които се навиват ще има и нагли чорбаджии.Като не им харесва на работодателите/*** да се хванат да бачкат те.Искрено смятам,че най-лошото което може да се случи на всеки млад професионалист е да работи с българи за българи.

12

Анонимен

преди 7 години

Такива бизнес практики не трябва да съществуват. Тези безнеси са евтини във всяко едно естество. Предлагат евтини услуги, купувани от други евтини бизнеси и ето го резултата. Никаква мотивация от страна на младежите - чакат да завършат и бягат или събират малко стаж и бягат. След като завърших 2007 започнах с 500 лева. В момента в който влезнах, направих VoIP мрежа и спестих на фирмата по 300-400 лева на месец. След 5 месеца си подадох оставка и чак тогава ми предложиха 1500 - отказах естествено

11

Анонимен

преди 7 години

Аз мога и да не работя бензина газта водата и тн са ми безплатни дреме ми на сайдера вие му мислете у ЕС

10

Анонимен

преди 7 години

И ПРАВИЛНО СЕ МРЪЩЯТ . ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ НЯКОЙ БИ СЕ РАДВАЛ НА 250 ЛВ . ВЪВ ФИРМА , РЪКОВОДЕНА ОТ БЪЛГАРИ , СЪС 100 % ЕВРОПЕЙСКА НАСОЧЕНОСТ . ДА СЕ ЧУДИ ЧОВЕК , КОЙ КОГО ОГРАБВА .

9

Анонимен

преди 7 години

Аз за това вече 21 години не се връщам в Булгария да не съм луд

8

Анонимен

преди 7 години

По изгодно е да се работи на черно отколкото по тези програми