18

Гюнтер

преди 7 години

А,скоро Одеса си отива в Русия.Хората го искат,а тия фашисти са,срам за човешкия род,но явно не и за брюгзел и мучилника!

17

Анонимен

преди 7 години

Крим е признат за руски само от 6 държави: Афганистан, Сирия, Куба, Венецуела, Северна Корея и Никарагуа

16

Анонимен

преди 7 години

проевропейското движение "Майдан" - не е проевропейско а профашистко и на първо място гледат САЩпреминава в насилие - не, това е предварително подготвено зверско убийство. Дни преди това е текла подготовка - зваряване на вратите, срязване на противопожарните шлангове и др...Искаха тук да бъде Русия - одеса винаги е била 90% руска, нмира се в бивша руска губерния, втъкната в Украина от Ленин.Както създадоха македонци, така създадоха и украинци Ленин, Троцки и компания...

15

Анонимен

преди 7 години

Значи чужди граждани атакуват суверенна държава с опит да оцелят територия? И вие твърдите че са прави? Вие или сте ненормални или сте национални предатели? Яко утре турци искат да отцепят част от България значи са прави? А ние които ще е защитаваме сме фашисти? Я стига ... СМЕШНИЦИ

14

Анонимен

преди 7 години

Аре стига с тез глупости, а със те искаха тука да бъде ЕС какво ще стане ако ЕС се провали. Всичко е интереси света се глобализира и малки народи няма да имат бъдеще занапред трябва да се гледа реално на нещата годината не е 1950. Туй че проруските сепаратисти са погледнали малко по рано не е проблем на сепаратитите че останалите са късогледи.

13

Анонимен

преди 7 години

VSEKI 6TE POLU4I ZASLUJENOTO - V ODESSA, V KIEV, V BERLIN.....DA NE SE ZABLUJDAVAME-NI6TO NE SE ZABRAVIA ,NALI TAKA ?

12

Пак

преди 7 години

Нито ЕС нито САЩ направиха нещо да се накажат виновните за това клане,но иначе постоянно говорят за демокрация и пр.лъжи.

11

погр ебален агент

преди 7 години

Защо няма санкции срещу фашистката хунта в Куев? Отговорна за хилядите избити от нея украинци! Да припомним, че преди 3 години, на 2-ри Май 2014, в Профсъюзния дом в Одеса, бяха застреляни, изнасилени, бити до смърт, изгорени, разчекнати и т.н. над 50 мирни украински граждани. От убийците на Пороченко!

10

Анонимен

преди 7 години

Ще взема страната на тези при които мисля,че ще живея по-добре.Ква файда,че съм европеец като едвам си плащам сметките.Колко от четящите тоя форум могат да плащат 1000 евро месечно за ток?И още толко вода и парно?Нали така е в Европа?Всичко умножено по 10.Ква файда че си в Европа като си на нивото на Папуа Нова Гвинея като доходи.Не ме топли новината,че след 171 години ще сме само 80% по-зле от Полша.Патриотизъм без пари не струва и пукнат цент.

9

Валентин

преди 7 години

"Някой започва да хвърли коктейли "***" и в сградата избухва пожар. В пламъците загиват 42 души."Да припомним, че не просто изгоряха в пожара. Укропитеците бяха завардили изходите, за да не могат жертвите да напуснат сградата. Скапан народ и скапана държава.

8

Амин

преди 7 години

Поклон пред жертвите на фашистките отряди изгорили и убили 48 човека,рано или къстно превратаджиите в Украйна ще си платят.

7

Анонимен

преди 7 години

Мачкай ! Всеки чужд гражданин си има държава , като опитва да завземе друга така трябва да се прави.

6

CrossFire

преди 7 години

До 1Страната на закона. Затвор и за двете групи - едната за действия против държавата, другата за нападение и физическа саморазправа.

5

Анонимен

преди 7 години

Одеса. 2 май. Помним.

4

Анонимен

преди 7 години

Всъщност това беше първият провал на Путин. Дотогава морето му изглеждаше до колене. Мислеше си: "Аз мога да изпратя където и да било по света шайка бандити и местните меки китки нищо няма да им направят. Ще ги оставят да превземат това място и да ми го дадат на мене."Така си мислеше Путин и ако не беше Одеса да се спре, най-вероятно досега щеше да се е пробвал и във Варна.

3

Анонимен

преди 7 години

Скоро пак ще бъде Русия...

2

хан Аспарух

преди 7 години

долу фашистите долу мазните богаташиДа живее братската руска страна Да живее ПутинУрааа

1

бай петко

преди 7 години

разследване няма и да има както разследване няма и за това кой стреля на Майдана явно така е "демократично"