414

Анонимен

преди 7 години

До ивчоИ ти като него си чул нещо някъде ама не си разбрал и говориш глупости в момента. Всичките тук сте едни военни експерти и стратези направо си е майката ама карай.

413

Анонимен

преди 7 години

Света вече не вярва на САЩ . Германия е казала че отегля сътрудничеството си от сащ в Сирия . Крайно време е всички членки на нато да осъзнаят, че досега са служили на варварския сащ и така да бъде оставен в трета глуха .

412

Анонимен

преди 7 години

до 459: За Империята на злото всеки е потенциален агресор, а путинова Русия е реалният агресор !

411

Bad Company

преди 7 години

Стига сте се плюнчили бре, тролчета.:) На Путин му спукаха балона/и *** де/. Ама тук иде реч за БАЛОНА. Голеееееееееемия пропаганден балон. Балона, надуван от стотици хиляди пропагандни статии, клипчета и такива духачи като вас. Големия БАЛОН за руското оръжие който трябваше да всява страх. Големия БАЛОН за "страхотната" С-400. Само в "тубата" има поне 500 клипа /руски/ да я величаят. Харно ама с две Ф-35 и няколко Томахоук БАЛОНА ПРОПАГАНДЕН гръмна. И на Путин дирника-също.

410

Анонимен

преди 7 години

Да, ама само 23 от 59 изстреляни ракети са стигнали целта - летището. Всяка една по 1.2 милиона долара - високи технологии. А на другия ден летището си е функционирало нормално и самолетите са излитали.

409

Анонимен

преди 7 години

До 459Оф русия нямат пари да се изкихат силна била.

408

ивчо

преди 7 години

иджисмного рекламни брошурки си чел, в които не пише че системата в уязвима от електронно заслепяване и какво ли още не ама вервай си на иджиса. Те самите американци не си вярват и за това го правят това ПРО на пределни дистанции до Русия...

407

Анонимен

преди 7 години

Руснаците ко пак мънкат :) на никой не им пука за тях. Да ходят варят компоти.

406

Анонимен

преди 7 години

Руснаците твърдят, че само 23 "томахавки" са попаднали в целта, а за другите не знаят къде са отишли !Това само доказва, че нито Асад, нито неговия "гост" Путин не владеят наземното и въздушното пространството над Сирия.

405

Анонимен

преди 7 години

Русия днес е по-силна от всеки потенциален агресор.

404

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 423 - заблуда номер едно! с китайска електроника за детски играчки, аре стига с тия митове!

403

Петьо-Еврей

преди 7 години

Ми то може и да са си стигнали целта ако целта им е била пусто поле ))))))

402

Анонимен

преди 7 години

Империя на доброто няма.Всяка империя е на злото.

401

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Империята на Сатаната = САЩ

400

Анонимен

преди 7 години

До Джон Спрингфийлд А пиндосите правят мир ,любоф,Хирошима ,Индокитай , Гренада Правят Муджахидин ,АлКайда ,ИДИЛ , Я как Ирак стана демократична държава и цъфна и върза . И Либия цъфна та прецъфтя . И Афганистан цъфна в полета от мак ,наркотици . Разбира се всичко под строгият контрол на борците с наркотиците от *** .

399

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 437Прав си за Империята на злото, но си сбъркал адреса.

398

Анонимен

преди 7 години

войнолюбец 429В тези 2 световни войни хората са си платили за греховете.Трета няма да има.Не хората управляват света, колкото и да им се иска.Войната е неестествен процес.До 2019 всичко ще се оправи.

397

Анонимен

преди 7 години

Не знам,ама нещо по ме е страх от американските братушки.Не си поплюват и мятат боби над София,Белград и прочие.Дават картбланш на турция и албания,ката заега правят по няколко чужди партии в бг и маке.Засега.После ше видиим...

396

Манолски

преди 7 години

аз си задавам само един въпрос: Това всичкото, което се разиграва пред очите на света с ИДИЛ, борбата за тероризма, показването на зъби и заплахите от война само театро ли е ? Aко има война, тя ще далеч от териториите на великите сили, имам усещането че се разиграват карти и игри, които са съвсем различни от представянето им за пред народонаселението

395

Анонимен

преди 7 години

Ходя в Америка от години. Никога не съм чувал такива глупости каквито някой пубери пишат тук, как Америка ще унищожи 90% от Русия, как Русия е колос с глинени крака, как с един замах и изперкалият Бай Дончо ще юобеди. Обикновените хора са респектирани и никой не живее в облаците, че ще победят. Тук пикльовци гледали Амер.филми, код Едикоси. Икономиката на Русия не е като на САЩ, но юо въоръжение са достатъчно силни. Цял свят ги е заградил, какво да прави Путин, освен да има силно въоръжение.