121

Анонимен

преди 7 години

Не съм чувал да има жени пилоти в турската армия. Ама чух, че вече нямат текстилна, хотелиерска, кожена и ресторантьорска промишленост. Чух, че и златарската им промишленост била на умиране. А подочух нещо и че леката им промишленост като цяло е със спад от 70%. Та толкова за ханъмите, свалящи самолети. Сега Путин обучава и въоръжава кюрдските специални части в северна Сирия. За после незнам. Може и в южна турция да започне да ги обучава.

120

Анонимен

преди 7 години

До 133Унижение.Унижение.Унижение.Това другарю се случи.Обаждат ти се ди кажат че ще те дуп.ят и ти отиваш и се криеш.После се показваш и броиш колко пъти дуп.енето не е било ефективно.

119

Анонимен

преди 7 години

Цялата работа изглежда цирк. Явно има договорка между Тръмп и Путин, да вдигнат малко пушилка, че да затвори човките на онези в Конгреса, които обвиняват Тръмп че е прекалено мек с руснаците. Така де, как Тръмп ще пуска ракети срещу шефа си, който го назначи за президент

118

Анонимен

преди 7 години

Всяка една ракета носи 450 килограмова бойна глава, ако всичките 59 се бяха взривили на определения периметър, камък върху камък нямаше да остане от летището. А то пак работи...

117

Интересно

преди 7 години

Значи част от целите са били деца, така ли????

116

До 127

преди 7 години

Определено си дезинформиран.

115

Смешката 23 от 59

преди 7 години

До затъпялото русначество във форума.На злополучното летище е имало 3 (словом три) руски безаналогови системи ЗРК Панцир-1С, чието предназначение е да поразява крилати ракети. И знаете ли какво се случи? И трите системи не са се задействали и трите системи са станали на парчета разхвърляни по летището. При това е имало и предупреждение по телефона 2 часа по-рано. Отново безаналогованта техника са оказа най-обикновено руско ***. Е сега виждате ли че не трябва за нищо да се вярва на Русия.

114

Анонимен

преди 7 години

Униженито е голямо.Да ти стрелят Безнаказано по базите ,като предвартелно са те уведомили за това....Ужас...По голям срам ..здраве му кажи.А ти какво отиваш да се скриеш,и после казваш Урааа ми те не уцелиха всички ракети..Такова Унижение.

113

Анонимен

преди 7 години

До 120Като те гледам теб явно къв ти е бил проподавателя - руски безхаберник.Япония за разлика от вас дръзна да нападне САЩ. Вие не си спомням да сте нападали голяма държава. Освен да забивате нож в гърба , другото са пълни празни приказки.

112

фактите

преди 7 години

Тръмп се обади на фаса два часа преди да стреля да си обират самолетите.Няма хър, няма мър. Рашките се скриха в бункерите и така беше преодоляно кръвопролититето. Сега вместо да кажат "благодаря" как почват да се правят на мъже.Сега кво да си говорим . . . да си пият бойршника и да не се мотаят в краката на хората.

111

Анонимен

преди 7 години

МИГ 24 не са на 30 години. На 45 са ;))) Е те това са поразили 100 милиона ракети - 6 броя 45 годишни самолета ;)

110

Анонимен

преди 7 години

121 Е Велик си.Ми как му помага Путин на Тръмп,като му се на.дупи ли:-) :-) :-) Ми да му разреши'да гърми по Кремал утре....*** си 121

109

Шоп

преди 7 години

Обичам всякакви томахавки, стига да са отзаде.

108

Анонимен

преди 7 години

Да бе поразили са на Асад дедовия.Повече от половината томахавки са хванали гората незнайно къде,а другите са поразили една столова,един опразнен склад и няколко ръждясали бракувани Мига по на 30 години.От тази сутрин полетите от"разрушеното"летище са подновени както обичайно.Но за сметка на това петролът тръгна яко нагоре.Това беше класическа договорка между Путин и Тръмп.

107

Анонимен

преди 7 години

Шопе, пияния руснак е превзел Берлин. На 8 август 45 година СССР обявява война на Япония защото е некапитулирал съюзник на Германия и смазват за 2 седмици елитната маджурска армия. А прословутите съюзници дето дебаркират в Сицилия 2 години не могат да излязат от Италия. Излизат от там няколко месеца преди руснаците да влязат в Берлин ;) Та толкова за съюзниците ;) Да не споменавам, че англичаните даже не са могли да излязат от острова. Великата морска държава...

106

Анонимен

преди 7 години

До 121Абе кирез ли си какъв си.Как някой ще ти се Обади и да ти Каже че Ще те бомби...и ти какво Съгласен си:-) :-) :-) и се криеш .Това е Унижение.Да ти кажат че ще те дупят,и да си съгласен.А после като мишка излизаш и казваш *** те не Уцелиаха всички Ракети..Урррраааа--победихме.

105

Шоп

преди 7 години

Обичам хамериканската томахавка отзаде!

104

Анонимен

преди 7 години

До киреза 70 г"Първо:От 59 ракети само 23 са долетели до целта си!"Който вярва на рицарите на лъжата руснаците, винаги става за смях.

103

Анонимен

преди 7 години

Егати защитата.Обаждат ти с по телефона да ти кажат че ще те бомбандират...и ти какво ...ми добре ще ида да се скрия да не ме оцелят..и после ще се покажа да кажа че съм по велик,като преброя колко пъти не съм бил оцелен.Унижение

102

Анонимен

преди 7 години

САМО ДЕТО ЛЕТИЩЕТО ВЕЧЕ РАБОТИ И САМОЛЕТИТЕ ВЕЧЕ ЛЕТЯТ