89

Гошу

преди 7 години

Не ме интересува нищо друго, освен това, дали цените на недвижимите имоти ще скочат, или напротив, заради поскъпването на живота и намалената покупателна способност на населението, ще намалеят. Моля, съвсем сериозно, който има някаква информация да напише!

88

Яко Бецален

преди 7 години

За бога братя не купувайте.

87

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 83Завършил съм икономика и сравнявам средната покупателна способност на доходите ТОГАВА И СЕГА.Излиза, че тогава с една средна заплата са се купували ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ стоки и услуги, от сега.При това- тогава имаше работа за всеки, а сега - не. И това преди 30 години, за които светът дръпна напред, а ние - назад.И пак руснаците и Путин са ни виновни, нали, а , да не забравяме - комунистите.Анадъмно?

86

Анонимен

преди 7 години

Охо, за 20 с'тинки ли ревете бе ?!Нали заработвате копейки от години

85

Хаха

преди 7 години

Кой вдига парното и тока?-Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР)===========================Уникално си ***, та даже вдлъбнат. Но пък си смешен и ме разсмя :))))))

84

до 103

преди 7 години

Герберастки ***, погледни какво съм ти написал в #103.То се отнася и за поста ти #87, който пействаш през известно време.Ама като не можете да измислите нищо смислено ще карате на копи-пейст.Той и Вождът ви е прочел само една книжка, при това детска и не докрай.

83

до 90

преди 7 години

Абе тоя Цветанов няма ли да ви обнови малко опориктие да не се излагате публично.Цените наистини ги вдига КЕВР, но последната комися действаща и досега е назначена през есента на 2015-та от Бойко Борисов. Тя се назначава от Премиера. Радев е президент, ако не правите разлика.Съставътна въпросаната КЕВР е изцяло от герберасти, при това кой от кой по некадърен, а начело на нея стои един още по-крадилив и некадърен ваш коалиционен партньор - костовакът Иван Иванов от РБ.

82

Анонимен

преди 7 години

При положение, че газта скача с 30% защо и баничката трябва да скочи с толкова? Тя на 100% от газ ли се прави?

81

Винету 3

преди 7 години

Ша трайте! За убаво е! За убаво на мен и ортаците ми!

80

Путин

преди 7 години

Русия и Господ забавят, но не забравят келешлъците на Тиквата и Плевнята някой трябва да ги плати, защо да не сте вие. Тиквата ще ви носи сега евтин газ от Катар за газовия хъб във дамададжани.

79

Айде Другаре

преди 7 години

На протест пред парламента, искайте си баничката и айряна, изгонете Боко още преди да е постъпил

78

Анонимен

преди 7 години

Вчера чух някой от КЕВР каза , че преди година , две като цената паднала с 60% същите замразили цените на продуктите/услугите и със стотинка не са паднали , а сега големи усти отварят . Поредното театро .

77

Анонимен

преди 7 години

брех за 20 ст уревахте бе :) нямате пари ама имате време цял ден да седите по коментарите :)

76

Анонимен

преди 7 години

До 92Аз нямам проблеми с ЕС, имам проблеми с глупавите ми сънародници, които нямат никаква идея как работи държавата.

75

Анонимен

преди 7 години

на *** народ такъв х...

74

гостенин

преди 7 години

До Анонименот ясно по ясно е че положението няма да става по розово.

73

Анонимен

преди 7 години

Никой не обелва и една дума защо се вдига газа? Какви са обективните причини, щото из цяла Европа цената си стои на едно място и само в проруска България цената на руския газ скача с 30%. Всички мълчат и мърморят послушно. Нека Путин да ви вдигне цената на $3000 вместо $500, това заслужавате вие и това търсите. Като ви вдигнат цената още един път с 30% руските агресори ще могат да отворят още един фронт и да нападнат още една държава пък вие ще изплащате руските убийства за сметка на баничките

72

Анонимен

преди 7 години

Ами да дойдат Дянков и Плевнелиев да напляскат руснаците, пък после плачете за евтин газ. Те руснаците да не би да са мазохисти.

71

браво,малко е

преди 7 години

Чудесно!А защо не ни го казаха преди изборите?А защо с 30%?Да избие Вальо Златния спонсорството за футболния мишелин от Банкя ли?Чакайте да видите сега какво иде-българина разбира само като му бръкнеш в джоба,и то с поне 30%...

70

Анонимен

преди 7 години

Ох не ужас... 10 20ст отгоре... край. Ама че сте смешни.