72

време е

преди 7 години

Славчо отива в кабеларките ........

71

Анонимен

преди 7 години

Според противниците на Слави в България референдуми не трябва да се правят, а и да се направи някой, то резултатите от него не трябва да се взимат под внимание)

70

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 79 Но на референдума ЗА МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ ГЛАСУВАХА САМО 1 МИЛИОН И 200 ХИЛЯДИ .

69

Анонимен

преди 7 години

Слави дава ултиматум за: Герб - вечна управляваща партия, и ДПС - опозиция. Двете дори ще направят коалиция. Прос чалгар.

68

Анонимен

преди 7 години

А всички противници на Шоуто усещат ли, че косвено защитават абукамалските сериали по бтв?Да не сте фенове на ахрар ал шам?

67

Анонимен

преди 7 години

Еразъм Ротердамски е написа "Възхвала на глупостта."Няма да е зле да прочетете, преди да цитирате велики фрази, с които вече превръщате поредният илитерат в месия.Но пък съм наясно, че всеки има право да се възхищава от когото реши.Моето правил-е не се кланай на авторитети!

66

факт

преди 7 години

България само ще спечели, ако завинаги спрат тогава грозно предване!

65

martenitsa shopper

преди 7 години

hahahah pak prodavach na martenici v podleza na cum ahhahahahaha e te tova e

64

Анонимен

преди 7 години

Виж резултатите от парламентарните избори. Вземи първите три партии и си представи, че само те са в парламента.Ей това ти е раздвижването на Слави. Как ти се струва?

63

Анонимен

преди 7 години

Политическите тролейбуси могат да си лаят колкото искат, ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИНа референдума гласуваха 3,5 млн българи, на изборите онзи ден 3,2 млн) всички партии в новия парламент имат по-малко гласове от хората подкрепили референдума, така че народа твърдо стои зад позицията на Слави и ще го разберете след 2 седмици когато около парламента се изсипят половин милион в подкрепа на референдума

62

Анонимен

преди 7 години

И аз може да съм гласувал ЗА референдума, но повече уважавам закона и конституцията. А те казват, че не достигта гласове. Точка. Този човек не показва уважение към закона и правилата тогава защо да го следвам?!?! При това не сме узряли за мажоритарен вот, мутрата все още има много пари - това води на мисъл, че Слави е легнал на Боко. Каква е цената на тази сделка между тях?

61

Анонимен

преди 7 години

Прави впечатление, че всички тук които защитават учиндолския цигулар са абсолютно неграмотни.-----------Ти, многограмотният, запетаите за нищо ги нямаш!Хората, които са за промяна, за раздвижване, за реално гражданско общество са неграмотници, а еднокнижецът е ок за премиер? А?

60

Бай Хой

преди 7 години

Ако не върви на Слави шоуто, турските помии и рекламите, БТВ няма какво друго да покажат.

59

реалист

преди 7 години

Трифонов, нали Бойко заклетия демократ си гласува субсидията, въпреки, че се кълнеше, че уважава референдума ти ? А ти пак се сдръжаваш с него. Защо. Борисов да върни субидията като " Възржадане"

58

Анонимен

преди 7 години

Значи според Слави всички водещи,независимо на какви предавания имат право на политически изяви.Представям си някой който коментира фудболен мач започне да прокарва между коментарите си и политически такива ,шефовете с право ще му кажат ,че това не е редно има си предавания за политика,а пък коментатора да се оплаче,че това е цензура.На това се казва криворазбрана демокрация.

57

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 63.Фройд е казал: "камъни хвърлят по дърво, което ражда плод".

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 65.Ей, "грамотния", пропуснал си една запетайка. Преговори уроците за поставяне на препинателни знаци.

55

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСлави просто иска да ви научи да си търсите правата.............Хаха, абе тия работи ги знаят много повече хора, от тези които му се изтърчахте на референдума, и без да са гледали слави Има други начини да се научат тези неща като телевизията задължително отпада. Боже, не пишете глупости.Не лесно да си *** на днешно време, конкуренцията е голяма.

54

баю

преди 7 години

В конституцията пише черно на бяло. Народа е работодател на тези дето си мислят че като са на власт имат право да го третират ката от.падък. Не нямат право да го третират като отпа.дък а трябва да се съобразяват с него за всичките си действия които предприемат в ущърб на живота на народА и правата му. Вече 27 години работят против народа или иначе казано против работодателите си! Какво се случи през тези години! Унищожиха всичко което беше построил същият този народ. Докараха го до просешка тояг

53

Митьо

преди 7 години

Все мрънка, все буботи, все нещо е недоволен. Типичен стар ерген.