128

Бау

преди 7 години

До Патриот Ама ние си ги избираме тези политици. Ние сме си виновни. Има милиони хора, които чакат държавата да им даде пари и всичко. И като не стане започват обвиненията, на всички други, но не и на тях самите. Това е проблема. Защото в България има хора с пари, които живеят нормално и не са мутри или връзкари. Просто са амбициозни и имат необходимите качества да оцелеят. Вместо да търсим вината на друго място трябва да погледнем себе си. Това имам предвид.

127

Анонимен

преди 7 години

Мен тази социологическа агенция екзит не ме е питала аз на 26 март 2017 гласувам против най голямото проклятие на България българоубийците от гроб опс герб.

126

СИДЕРОФ БЕЙ

преди 7 години

БАЛГАРСКАТА СИРИЗА --ПАРТИЯ ПРОЛЕТ НА ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ !ТОВА Е СПАСЕНИЕТО !

125

77777

преди 7 години

Като добавим гласовете на тези извън България и Дезинформаторския блок ще гризне дръвцето и няма да прескочи четирите процента. ДПС явно ще дръпне доста напред и едва ли ще са с под 10-11%. Интересното е дали ДОСТ ще влезе в парламента с гласовете от Турция.

124

Анонимен

преди 7 години

Интелигентното решение е да се гласува за малки неизвестни партии, които имат нулев шанс. Това ще е истински наказателен вот срещу досегашните парламентаристи и ще създаде суматоха в стройните им олигархични редици. Видя се, че гарванът гарвану око не вади, къде е обаче общественото самосъзнание и защо хората поддават на евтини машинации? Не им ли писна?

123

Патриот

преди 7 години

До БауОчакваме не държавата да ни отглежда като деца, а политиците чрез държавата да отглеждат децата си за поколение на пред за сметка на нашите деца!

122

чичо Гошо

преди 7 години

Дръпнал да не казвам какво.

121

До 140

преди 7 години

Ако наистина мислиш,че само бабите и дядовците ще гласуват за БСП,те са 2,5 милиона,точно толкова,колкото им трябват за да ви изринат от властта "умни"герберасти.

120

Бау

преди 7 години

И да паднем и да бием пак ще се напием! :) Нищо няма да се промени докато народа не промени мисленето си. Това е тъжната истина. Докато разчитате на държавата да ви отглежда като деца, ще сме на този хал. Една държава е силна, когато населението й е образовано и трудолюбиво. Някой са силни, защото имат ресурси. Ние нямаме. Всичко зависи от нас. Един умен народ няма да позволи на крадци да го управляват. Търсете вината и в себе си и нещата ще се подобрят.

119

factotum

преди 7 години

ГЕРБ=ДОСТ=ЕРДОГАН+ИСЛЯМИЗАЦИЯ!

118

До политиците

преди 7 години

Младежите са чужд вид. Те не искат да ни свалят по революционен път. Те ще забравят за нас, като че съвсем не сме съществували. - Уилям Бъроуз

117

Анонимен

преди 7 години

Лъжат защото Борисов им плаща от спестените заплати.

116

Анонимен

преди 7 години

Тук не става дума за Русия и санкции. Става дума за нас и нашите деца. За родителите, които са ни отгледали.Става въпрос за едни пари, дълг, който те похарчиха, а ние ще връщаме.

115

Анонимен

преди 7 години

До САМО ГЕРБНаучно е доказано, че всеки трети привърженик на герб е точно толкова ***, колкото и другите двама.

114

Анонимен

преди 7 години

Аха....Те и на предишните избори така разправяха....Интересно кои са тези, които ги интервюират - нито мен, нито някой от моите познати са го "допитвали"....

113

Анонимен

преди 7 години

Не вярвайте на социлог.агенции.Те са на принципа ден година храни.В неделя ще спечели БСП и България.

112

САМО ГЕРБ

преди 7 години

Бабите и дядовците ще гласуват за БСП, а младите хора ще гласуват за ГЕРБ. Това БСП е направо пенсионерска партия.

111

Корна да не се чуди!

преди 7 години

Хората не обичат да бъдат лъгани.БСП разчита на това, че много българи и българки предпочитат мачове и сериали и не четат политически анализи,нито търсят сведения за пишман-политиците.Затова БСП разчита с предизборни лозунги да печели наивници.Но много губи поради елементарно недоглеждане.Давам пример.Снощи, по ТV Корна се изцепи "От 10-годишна съм на кон!"И освен това, редовно тренирала конен спорт!Но пак по ТV, на Тодоровден, цяла България видя колко нестабилно седи леля Корна на седлото

110

Анонимен

преди 7 години

Тази социологическа агенция винаги е обслужвала ГЕРБ преди избори.

109

до 123

преди 7 години

Ако наистина така мислиш, значи лъжите са си свършили работата в наивния ти мозък!