56

Прецаканите

преди 7 години

Яхнал гребена на вълната. Публична личност, гледа и разказва истории от собствената си камбанария. Дядо революционер. А след като е Емигрирал или Имигрирал или просто Мигрирал колко пъти дойде в БГ? Тоя просто не е българин. Точка. Край. Тоя е някъФфффф... За мен лично е грандоман, дето други, с наематели на мансардния етаж му се връзват и му ръкоплЕскаЯт.

55

Анонимен

преди 7 години

ами не лъже човека като едни други които обясняват как един ден ще ли да се върнат

54

Анонимен

преди 7 години

Дърво без корен,стърчи високо но изсъхнало и без живинка

53

АК-47

преди 7 години

А този да не си мисли, че някой в България иска да се върне тук. Много му здраве, както се казва... Какво общо има Родината, с ***, които я управляват, без значение кога? Ами да се беше борил, ама сега е много сладко да се плюе..., както правят всички деца, внуци и комунистически дейци, преспали и станали "демократи", за една нощ. Да повърне човек...

52

Анонимен

преди 7 години

PRAV SI ADSKI TYPA E

51

Анонимен

преди 7 години

Тотално е изкукал и е изгубил връзка с реалноста.Как може да сравнява арабските нашественици искащи шериат и джихад с бягащите от комунистическият режим навремето -интелигентни цивилизовани хора доста от тях християни?Да правиш паралел между тези хора и онези на времето е все едно да наричаш всяка течност вода.Или трябва да си много глупав или луд.

50

Анонимен

преди 7 години

един си призна поне

49

Анонимен

преди 7 години

Абе като сте такива патриоти и такива българи защо п.р.ейбахте държвата последните 27-8 години. Тези, които ви управляват кой ги избира. И айде стига с тези конспирации евреи, руснаци, американци. Българинът все е на принципа кой ми с.ра в гащите. Защо не сса така словенци, литовци, естонци, че и румунци дори.

48

лъжлив комунист

преди 7 години

този е агент на ДС трябва да си много *** да му повярваш как уж избягал от "тъпата"България като пиле не можеше да прехвръкне от соц държава в свободния свят

47

anonimen

преди 7 години

PRAV e Kristo...... Da vi se prdnam vo ubavata Bolgarija......

46

карина

преди 7 години

Може много да е постигнал, може всичко да има, но винаги е имало нещо, което му е липсвало и не го признава - "Тъпата България." Някак след прочита на заглавието ми е жал за него.

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40Великият Кристо е от Разград! Намерил е най-правилното решение - да избяга от "комунистическия рай"! Ако вие живеехте по това време, също щяхте да опитате! А той получава свободата и възможността да прави това което обича! Така както ти обичаш да ръсиш противни мръсотии за хора, които не познаваш!

44

творец

преди 7 години

Дали този човек изобщо осъзнава,че се занимава с глупости!?

43

роднина

преди 7 години

Тоя вместо да говори тъпотии как бил бягал, що не каже откога не се е виждал с родния си брат??

42

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До ГАДОРЯНодих до арена арменец по работа. при тебе кво става?

41

Анонимен

преди 7 години

Разбирам го. Тук е трудно да живееш с кривомислеща ***, на която държавата й е виновна за всичко, но не гледа грешките си. Народ, който гледа само да открадне на дребно, да измами. Народ, който не гледа упелите нации като САЩ, Германия. Народ, който укрива всеки ден данъци. Народ, който няма как да допринесе за нещо положително. Намръщен и мразещ. И това ви го казвам като един 28-годишен човек, който плаща четирицифрени данъци месечно, надяващ се, че тази държава има бъдеще. Уви, няма.

40

ГАДОРЯН

преди 7 години

Ооо Изгърбич де се губиш бе момче? Само като ти видя ника и падам от коня от смях. Оригинален си спор няма ;)))

39

Анонимен

преди 7 години

Доколкото знам, преди просто е мразел режима, който му е пречил да се развива. Основата заслуга за това да мрази България е на починалата му жена, която е от еврейски произход и мислила само за пари.

38

до Чикаго и назад

преди 7 години

"Опознай родината, за да я обикнеш!" А. Константинов

37

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

нема да каже милата родина или прекрасната българия, щото нема да има хайп и никой нема да му обърне внимание. а така, един месец след тия 10 дена фулене дето следват, ще ръкопляскаме бавно на следващата му инсталация и ще вдигаме самолета с "и ние сме дали нещо на света". ако се беше опитал да се пропиари нормално, щеше да има реакция "да бе, знаеме". а така вече ВСИЧКИ знаят. и тия дето не се интересуват.