98

Анонимен

преди 7 години

Руснаците са варяги, българите генетично сме англосаксонци, нямаме нищо общо с Русия, британците и французите са наши братя.

97

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДо 122Защо на тези ваша братя им бяха нужни 500 години да се сетят за нас?---След избухването на Априлското въстанив Западна европа е предложила на Турция помощ да се справи с бунтовниците, тъй като те имали опит в клането на бунтовници в колониите, не случайно турците така жестоко са ни клали.

96

Мишо

преди 7 години

До Анонимен 122 Вариантите са много, не се ли замисляш, че е възможно да са си имали и свои проблеми.Защо другите ни, сегашните ни братя които реват за равенство, демокрация, толерантност и равноправие са нехаели за нас?!Но не че са нехаели, а дори открито са поддържали Турция!

95

Анонимен

преди 7 години

ЦИТАТ: "Русите са наши братя, имамен общ генетичен код"НЕ, нямаме общ генетичен фонд, попрочети малко. Русите имат общо с фините, не с нас. Ние не сме светлооки и русоляви.

94

Анонимен

преди 7 години

Точно общ ген нямаш. Руснаците идват от север ние идваме от изток. Дори има проби направени.

93

Анонимен

преди 7 години

Русия винаги е водила имперска политика и са ни вкарали в две войни. Още през 19 век започват имперска военна агресия на балканите и на 3ти март 1878 със Сан-Стефанския договор се опитват да създадат мини-славянска империя на балканите. Затова нашите приятели англосаксонците се намесват и така се стига до Берлинския конгрес където осуетяват имперските планове на Русия иначе сега щяхме да бъдем като Крим - да мизерстваме като руснаците и да теглим под ботуша на Кремъл.

92

Анонимен

преди 7 години

до 116Каква победа те гони, бе? Говорим за пребиване на противника, а то се оказва че има договаряне. От твоите думи излиза че българската армия е победила руската физически. Как се побеждава една руска армия без нито един загинал руснак в нея? Отговори си! Ти даже не даде добър пример с България, трябваше да споменеш Афганистан 1981-ва. Там загиват 15 000 руски войника и Русия просто не е победена тогава след 10 години инвазия, а се оттегля. Русия ако искаше Афганистан- 2 седмици й трябваха!

91

Анонимен

преди 7 години

Тези коми лозунги за "братя" и подобни си ги наврете да не казвам къде

90

Анонимен

преди 7 години

Русите са наши братя, имамен общ генетичен код, пътят на България е с Русия. Нямаме място в ЕС - винаги ще ни подритват и ще бъдем на втора скорост сега вече официално ни го обявиха - слуги и чистачи.

89

Безпристрастен

преди 7 години

Красива жена, на която тази носия много и отива!

88

Анонимен

преди 7 години

Царското правителство на Русия преследваше във войната с Турция завоевателни цели и използваше лозунга на една освободителна война - 1954г., История на България том I, стр. 308

87

Анонимен

преди 7 години

Добре че бяха последствията от кримската война, че руснаците да подгонят турците и да минат през българия...

86

дайте и и цървулите

преди 7 години

Лозунга "Вечна Дружба" го дигнаха разбойниците от БКП, преди да задигнат всичко Българско и Родно и да го снесат на Другаря Сталин. "Вечната Дружба" между КГБ и БКП и до ден днешен осугирява на червените крадци охолен, богаташки живот а на народа тояга и трошички от трапезата!!! 80% били русифилите ама не от народа ами от партийните листи и това не им пречи да плащат на децата си западни университети и да си джиткат в омразния гнил капитализъм на воля. Лисици, плюят гроздето а после го лапат!!!

85

Анонимен

преди 7 години

В отговор на провокациаята на българския журналист, евроатлантическите български евродепутати в Брюксел ще подарят български калпак и пояс на Кончита Вурст, ще и отива на брадата.

84

Анонимен

преди 7 години

До 122Защо на тези ваша братя им бяха нужни 500 години да се сетят за нас?

83

Ха-ха-ха

преди 7 години

"Журналиста" Борис Анзов постоянно го мъкнат на платени от руското министерство на отбраната журналистически сафарита, срещу скромното изискване да пише положителни за руските убийци и руската *** материали. Анзов е по-голямо руско мeкepe от Волгин, Радев, Крнелия и Иво Христов взети заедно и умножени на квадрат!

82

Анонимен

преди 7 години

Българи и руснаци винаги ще бъдат братски народи, България винаги ще бъде с Русия въпреки 30 годишната дива сороска пропаганда и англосаксонска диващина която се насажда по най-бруталне начин в България.

81

Анонимен

преди 7 години

Стара чанта ама лачена... Лачена ама влачена. Аре няма нужда и от пропаганда. Сложила една носия и ко? Нищо. Буквално.

80

Анонимен

преди 7 години

Ех 45 години коми пропаганда си е казала думата... Българина не си знае историята и корените... Все русия та русия. На тези ваши братя защо им бяха нужни 500 години за да минат през българия? Въпроса е реторичен.

79

Анонимен

преди 7 години

До factotum...................Красавица, не *** като Килъри,...............Каква красавица бе? От русофилия и мумия на сибирска мечка ще ви се види красива и жизнена!