80

Анонимен

преди 7 години

Пречи ми брюкселската секта от бавноразвиващи се ***, както и зомбираните олиго френи, като автора на статията, които с комсомолски плам обясняват, как ЕС е равен на въздуха, водата и храната.

79

Анонимен

преди 7 години

"Пречи ви ЕС, значи. А пречат ли ви парите, стипендиите, работниците?"Не разполагаме с нито едно от трите. Нещо ви куцат опорките.

78

Анонимен

преди 7 години

*** ЗA ЕЛКA,***

77

ууо

преди 7 години

До Лъжцинапиши в гугъл нещо за износа на Бг към ЕС. или за износа на Бг изобщо...

76

ууо

преди 7 години

До Анонимен 140икономиката на Русия е с размер на тази на Италия, търговският обмен между Бг и Ру преди да влезем в ЕС беше няколко милярда внос от Ру (енергоносители), няколкостотин милиона износ към Ру. защо го правиш? защо пишеш неща, които не са истина?кой ви кара да правите такива неща?

75

ууо

преди 7 години

До Анонимен 137не разбирам, кой ще спретне майдан, същите, които ще спрат фондовете ли? много е тъжно, че има хора като теб, не знам дали просто си незапознат или си мотивиран да пишен нещата, които си написал, но е тъжно..

74

ууо

преди 7 години

До Анонимен 132да излизаме ли от ЕС?

73

до анонимен 113

преди 7 години

При комунизма нямаше къщи и хората живееха в пещери. Те ловуваха в прерията и умираха от ухапване на змия или стъпкани от слон. И т.н.

72

ууо

преди 7 години

До Анонимен 126това, че внасям повече, отколкото получаваме не е вярно. все пак, какво предлагаш?

71

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

АБЕ....."ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ "-------ама , МНОГО ВЕРНА!!!!!!А , СТЕ ИЗЛЕЗНАЛИ ОТ ЕС.......А , СТЕ ГРИЗНАЛИ "СИБИРСКАТА КРАСТАВИЦА" , ВМЕСТО БАНАНИТЕ!!!!

70

Анонимен

преди 7 години

До поръчка. Не е поръчкова статия. Не всичко, което не ти харесва е поръчково. Може да има хора, които са по-умни от теб. Но на тъпия няма как да му обясниш това. Първо трябва да го подостриш.

69

Анонимен

преди 7 години

ДО 106 Хората не плюят ЕС плюят тези които се самозабравиха. Ти какво добро си видял от както сме членове на ЕС вече десета година? Да не би да си на държавна хранилка с 3 000 лв. заплата? Щото не виждам кой друг ще подържа и ще се застъпва за тази корумпирана система. Накъдето и да погледнеш корупция и кражби. За 10 км. магистрала 68 милиона лева. Как ти се струват 6 800 000 лева за километър? Какво е вложено в този километър че струва милиони? Само не ми казвай че материалите струват толкова!

68

до 96

преди 7 години

Ти *** ли си или си платен ***. Без ЕС щял да живее по-добре?! Пречели ми триполовите, някакви гейове му пречели ?! Нито познавам такива, нито ми пречат. Познавам обаче маса народ, който работи в Германия и из ЕС и изкарва добри пари, аз лично често пътувам из ЕС и е върха, че ни пускат без визи. Ако не беше ЕС щяхме да сме една абсолютна клоака и още щяха стикерите на ВИС и СИК да са по стъклата на магазините.

67

Един българин

преди 7 години

Статията разглежда въпроса от съвсем различен ъгъл.В България още ни управляват комунисти, в това е проблема, а не персони като Борис Джонсън.ЕС не е приют за социално слаби, а политико- икономически съюз.Те ни помагат за икономически напредък, но за това че комунистите ни изяждат техните пари вината не е тяхна.Или както казва поговорката: "Господ дава, но в кошара не вкарва."

66

Анонимен

преди 7 години

Капитализма е основан на конкуренцията и е нормално българските неудачници да не искат ЕС ами комунизма където можеха да лежат и някой друг да им искарва заплатата. Мина това време, сега тези които ви изкарваха заплатата са богати а вие сте мизер.ници каквито трябва да бъдете.

65

Анонимен

преди 7 години

Абе руските ***, не почивате ли? Или пияната държава вече има и нощна смяна ***?

64

Анонимен

преди 7 години

Хората които плюят по ЕС са с ниско образование и възпитание. Който не му харесва ЕС да заминава за сибир.

63

ПОООРЪЧКА

преди 7 години

Е ТОВА АКО НЕ Е ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ !!!!!!!!!!!

62

Анонимен

преди 7 години

За да има стабилен съюз не трябва иван да яде зелето а стоян свинското и да ни казват че видите ли двамата ядът свинско със зеле. Не не ядът двамата а само единият. Докато това не се промени съюз неможе да има. Работя вече десета година в Австрия и виждам какво неравенство има между нас източните и западните. Ние пришълците ни третират втора ръка със също втора ръка заплащане а вършиме същата работа като тях. Е някой може ли да ми обясни защо е тази делба? Нали сме в един съюз? Тиквата да каже!

61

а1

преди 7 години

Пречи ви ЕС, значи. А пречат ли ви парите, стипендиите, работниците?-----Мечтата за обединена Европа битува от столетия в умовете на политици, философи и писатели, Но, когато тази мечта най-сетне се реализира тя бе опорочена от европейските политически лилипути и от брюкселсата бюрокрация!Идеята беше прекрасна, но въплъщението й в реалноста е под всякаква критика.Единствения шанс за оцеляването на ЕС са нови политически лидери и кардинална реформа в ЕС!Ако вече не е твърде късно...