21

Анонимен

преди 7 години

Сърбите псуват Господ и много ще страдат.Според баба Ванга.

20

цар Иван Шишман

преди 7 години

Никога няма да забравим 1396г. когато християнска Европа (Французи, Англичани, датчани, власи и всички останали) помагаха на България срещу таpaмбуките, които бяха подкрепени от... сърбите. Не можах да повярвам, че точно това необразовано племе, което ние ограмотихме - дадохме им език и култура ни заби нож в гърба по най-долния начин. Печелехме битката при Никопол ако сърбите не бяха издали всеки наш ход.

19

Анонимен

преди 7 години

утре нападаме сърбите, мда, щот сме в НАТО и прелетели пет хеликоптера!обаче опасността, другари, народният враг дебне в Сърбия - 50 процента били за НАТО и ЕС, да се обработят немедлено!относно Македония - оня щатски гларус каза да отиват половината при албанците, останалите при сърбите както са си свикнали, и да не им губи повече времето Йохан Хан с неговите сметки.

18

Анонимен

преди 7 години

Най-после ларвата изплю камъчето- врагове сме.

17

Читател

преди 7 години

До няма страшноРазбира се, че са смел народ! Например смело нападнаха България през 1885 г., когато нашите прадеди осъществиха Съединението. За Русия и за НАТО тук няма да говоря, само ще кажа, че сръбската смелост срещу България се е проявявала и в Първата световна война.

16

споко

преди 7 години

Сърбия да бъде спокойна,НАТО е куха организация и не е способна на нищо ,освен да харчи милиарди за глупости и лъжи.

15

Анонимен

преди 7 години

Не, не са наши- идват от чужди държави. Ако смяташ чуждите държави за наши, значи ти нещо си се объркал. Чети:"в момента се обсъжда разполагането на сили на блока и на територията на други страни от Източна Европа "в частност" България и Румъния"----Блокът разполага ли сили в държави не членки? Ние членуваме и войските са натовски, а НАТО не ни е чуждо. Вече не сме във варшавския договор. Него го няма отдавна.

14

PRINCE OF REVOLUTION

преди 7 години

Албания и Сърбия са троянските коне на балканите съответно на Турция и Русия.

13

Анонимен

преди 7 години

Лаврата да си гледа *** и да не ръси акъл на Балканите.

12

няма страшно

преди 7 години

Русия въоръжава Сърбия с модерно оръжие,а и те са смел народ който се опълчи на НАТО и САЩ по време на Косовската криза,не са роби като нас.

11

Анонимен

преди 7 години

Опасността идва от чуждите натовски войски, за които се натискат да се разполагат на наша територия.....Нещо не си разбрал. Ние сме в НАТО и тези войски не са чужди, а наши, натовски. Чужди ще са ако са от държави нечленуващи в алианса, например руски.

10

Анонимен

преди 7 години

Бетер параноя!

9

Анонимен

преди 7 години

Е сега като сме член на НАТО да си отдръпнем границите от проруската марионетка Сърбия ли? Не ги ли "отдръпнах е" дори повече от колкото трябва пак под давление на "приятелите" от Кремъл когато им бяхме безгласна васали?

8

ДИДО

преди 7 години

Сърбите няма от какво да се плашат . Взели сме им страха още преди 130 г. Щом още не сме ги повторили, значи нямаме голям мерак :)

7

ОТ БЪЛГАРИЯ

преди 7 години

заплаха няма. Като изключим надупената политика на СДС по време на агресията на НАТО срещу СЪРБИЯ. Тогава глупавото Наде се завтече да носи един секретен доклад от военното разузнаване в Брюксел, че да забележат. Е, то си беше добре подговена схема от Западните централи за фалшифициране на истината за Косово. И дадохме небето за удари с/ Сърбия. Пешо,зъбатия бракоразводен адвокат станал президент по случайност като ПЛЕВЕЛА също даде своя принос във войната.

6

Анонимен

преди 7 години

Значи лавров ни се пише приятел, дори съгласуване избора на новия президент с руснаците, а зад гърба ни ни има за врагове? Така излиза.

5

Revolution_

преди 7 години

Сърбия е руския троянски кон на балканите....

4

Анонимен

преди 7 години

Налазвайте, ще паднат малко рубли.

3

Анонимен

преди 7 години

Със сърбите, слава Богу, в последно време се разбираме що-годе, така че няма за какво да се притесняваме едни от други. Опитите за дестабилизация на региона и последиците от тях ги видяхме по време на войната в бивша Югославия.

2

Анонимен

преди 7 години

заплахата идва от друго място, исляма *** на вратата а запада има една цел - да унищожи православието.