22

bluesky1

преди 7 години

Няма ли в тази държава политици, които да мислят и да работят за решаване на реалните и настоящите проблеми на държавата, обществото и отделния гражданин! Нека се престане с този ужасен популизъм или пък угодете му на този кр.тен и да се признаят всички видове геноцид от НС, та да няма с какво да се занимава повече! Интересно ми е какво ще кажат воленовците примерно за българските нападения в богатата византийска провинция Тракия...когато камък върху камък не остава...исторически паралели много.

21

мъченик

преди 7 години

До Анонимен 15; Много мечтаеш, много. А вие кога ще платите на Сърбия, Македония, Гърция за зулума през Първата и Втората световна война?

20

Бе

преди 7 години

що спорите с разни форумни активисти на ДПС?Това са фанатици и коне с капаци!

19

Анонимен

преди 7 години

Ако реално е имало геноцид както е определен термина в речниците за 500 години хора един българин нямаше да има по тези земи. Хитлер за 4 години е изтрепал 6 милиона евреи. Тука говорим за 500 години геноцид... за 500 години може да се изтрепе цяла Европа.

18

до 22

преди 7 години

На цялото ти пространно описание, само един въпрос: какво е представлявал кръвния данък, и само той не е ли признак на геноцид? Да отнемеш децата на поробените, не е ли убийство на българската нация?

17

ХХ

преди 7 години

"Ако решението минеше, можеше да осъдим Турция за геноцид за много милиарди долари"А ако решението мине в межлиса че българите са правили геноцид ще ни съдят за милиарди.Така разсъждават мало ............. умните.

16

до Българин

преди 7 години

Не пиши полуистини!Аман от анадолски нагаждачи!Израел може да върти бизнес,но я се опитай да оспориш Холокоста!!!А що се отнася до някакви сръбски или гръцки издевателства,дай факти като дати,продължителност и конкретни цифри!А нашите войници през време на окупацията на Гърция през ВСВ,имаш ли представа какви са ги вършели?

15

Анонимен

преди 7 години

Който казва истината независимо дали е Сидеров или някой друг ще бъде наречен - луд ,популист , *** , ако нашите революционери от Възраждането бяха живи щяха да получат същите етикети и със сигурност също ,,бушонирани ''!

14

Анонимен

преди 7 години

До 12Това не е геноцид...

13

Анонимен

преди 7 години

Ако решението минеше, можеше да осъдим Турция за геноцид за много милиарди долари. Така както Германия още плаща контрибуции на Израел. Но с такива мишки в НС, това е немислимо.

12

Българин

преди 7 години

Израелците понеже са доста *** и нямат никакво чувство за национализъм, въртят търговия и са в перфектни отношения с Германия, въпреки случилото се през ВСВ. А ние? Толкова десетилетия не можем да си стиснем ръцете с *** и да си водим нормални съседски отношения. Реално сърби и гърци са извършили много по-големи издивателства по "братски", над българското население. Само че никога няма да чуете атакистите да лаят против тях, защото са на руска хранилка. Както и МВРО.

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5Геноцид е имало спор няма! Но са изтребвани по-буйните и будни християни. Християните не са избити по простата причина, че е трябвало да се работи и да се плащат данъци. Стига сте мислили щуротии и сте се гаврили с паметта на починалите! Срам нямате ли ?

10

ASA

преди 7 години

Жалко че в обществото ни има много болни хора, които лесно заразяват и някои не добре образовани.

9

Българин

преди 7 години

Никой не отрича извършените кланета от Османците (в това число и "потурчени" славяни) върху Българското население! Друг е въпроса какво точно цели Волен с това? В момента сме 2017-та година, мизерстваме, заплатите ни, пенсионната ни система, условията за живот са на средновековно ниво... историята трябва да се помни и уважава, но не може да градиш бъдеще и съвременна политика върху нея. Поне ако имаш малко мозък. А такива атакисти - дай им само да дъвчат подобни теми. Без идея за икономика....

8

Анонимен

преди 7 години

Разбира се,че е геноцид,но от наглите турски *** различна реакция е невъзможно да се очаква!Апропо,какво прави Местан в НС, кога партия ДОСТ участва на избори,и кой е гласувал за нейни депутати в НС!Защо една протурска партия е в НС,а нейният лидер е фактор при разглеждане на такива въпроси?Местан и защита на български нац. интереси в едно изречение...би било оксиморон!Хора,които явно работят против БГ са в НС без да са участвали като пария на избори,нито са били избирани!Има ли държава?

7

Край

преди 7 години

Давай бе Волене - да отменим и византииско робство. Отменихме комунизма, отменихме, фашизма, отменихме турско давай напред. Това дето е за сплотяване на електората дали ще го нахрани или ще му изчисти снега. Щото добре ти го плащаме.

6

Анонимен

преди 7 години

Как етническа партия ще налага вето на подобно решение. Ама тихо, че тиквун да не ядоса Ердоган.

5

Анонимен

преди 7 години

Ама естествено, че не е геноцид... Било е едно мирно и кротко гости. Дано някой ден децата ни ходят на гости в Турция, където по комшийски да пребият домакините, да хм-хм-хм домакинята, да им отвлекат децата, да ги карат да се черкуват и т.н. Умрем да им идем на гости!

4

Анонимен

преди 7 години

ако наистина е имало геноцид за 500 години един българин нямаше да има жив сега

3

бгр

преди 7 години

Едно от малкото умни неща предложени от Сидеров и еничерите в Парламента да не го приемат. Навсякъде в историческите книги и преписки от журналисти пътували по земите ни се говори за кланета и издевателства. Така са действали тогава така действат и днес ислямистите. Това е истината. Просто трябва да бъдат забранени със закон!