16

Анонимен

преди 7 години

Тази ракета няма да излети, само плашат с макети ...

15

реалист

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯ 4 Що не си стоиш в Германия и не продължиш да им миеш кенефите даже и задниците им забърсвай.Такива като теб само това заслужават да мият кенефите на запад. Не се прави на загрижен за съдбините на България, защото ако беше патриот и Родолюбец, какъвто ти не си нямаше да ходиш в Германия и да се унижаваш така.Ти дори съжаление не заслужаваш.Ти си един БЕЗРОДНИК готов за няколко гроша на всичко. А за Русия не се тревожи тя е била ВЕЛИКА и ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ много след като ФАЩ изчезнат

14

Ани

преди 7 години

Волдемор обича да напада слабите. Забелязва се че е фокусирал вниманието върху България. Българските подрастващи трябва да се възпитават в дух на любов към оръжието. Трябва да сме готови да дадем отпор на злодеите които се опитват да разрушат родината. Идват избори и Мама Гъзана не трябва да се допуска до управлението.

13

Анонимен

преди 7 години

Тези ракети са стара технология, нямат нищо ново руските алкохолици.Новия им танк го видяхме вече :)И новата УАЗ-ка :)))

12

Анонимен

преди 7 години

Тази ракета така ще си седи, докато другите държави произвеждат техника и храна.Русия ще зяпа гладна и пияна

11

Андрешко

преди 7 години

Не може просто да се каже ниска средна заплата в Русия,а зависи какъв е стандартът им,какво могат да си купят с тази заплата в Русия,за западна Европа са много ниски.

10

Вазов....

преди 7 години

Кат Русия няма втора, тъй велика на света...Тя е нашата опора, тя е наш'та висота...

9

Ядец

преди 7 години

Ракети не се ядат, особено Топол ;)

8

Анонимен

преди 7 години

Модерна армия с модерен самолетоносач - пуши като парен и губи поне по два самолета месечно

7

Анонимен

преди 7 години

Да бе, само рашка бедняшка имала ракети, а другите нямат :)))Ти с руски ракети ли ни плашиш бе, джудженце кремълско, сержант, дори генерал не си станал, Путине :))))

6

Анонимен

преди 7 години

РУСИЯ е сита и силна външно, за пред света. Идва и времето да се разпадне от вътре.

5

Модерна ?!

преди 7 години

Курск, Армата, Лада, Кузнецов, падащи самолети, паднал Прогрес, рецесия...Да, много модерна армия :))))Да сте видяли нормална държава да прави военни паради ... не сте.

4

Анонимен

преди 7 години

Да светна всички соро.соидни гни.ди във форума: Това на снимаката е балестична ракета ТОПОЛ-М! Може да носи ядрена глава, която да унищожи един град като Ню Йорк за секунди. Лети в земната орбита при изстрелване за да няма въздух ,който да я ТРИЕ...понеже лети с 8 км в секунда. От Москва до Вашингтон пристига за 16 минути!

3

Аз

преди 7 години

Да живее Велика Русия

2

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Повишаването до сержант означава месечна заплата от около 40 000 рубли (620 долара), което е по-добро от средната заплата в цивилния сектор.А ТУК РАЗНИ БЪЛГАРИ РУСОФИЛИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ СЕ МЪЧАТ ДА НИ УБЕДЯТ ,ЧЕ СРЕДНАТА ЗАПЛАТА В РУСИЯ БИЛА 1500 ДОЛАРА ! ЧЕ АЗ ТУК В ГЕРМАНИЯ КАТО МИЯ ТОАЛЕТНИТЕ ПОЛУЧАВАМ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ РУСКИ СЕРЖАНТИ ,ЧИИТО ЗАПЛАТИ БИЛИ ПО-ВИСОКИ ОТ СРЕДНАТА ЗА СТРАНАТА ! ЗНАЧИ ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВА Е СРЕДНАТА ЗАПЛАТА ТАМ ,СПОРЕД МЕНЕ ОКОЛО 400 ДОЛАРА

1

Анонимен

преди 7 години

...модерна --ГЛУПОСТИ!!!!