178

Анонимен

преди 7 години

Едно време партията не допускаше проявили се срещу власта хора в редиците си. Много хора с черно минало нямаха достъп до университети, а другарката Цачева дори не се е напънала да кандидатства. Минала е по лесния начин, по който минаваха близките до власта. Аз познавах много хора неудобни на БКП и те продаваха семки, лимонади, бяха свинари и в общи линии нито те, нито децата им можеха да работят в колектив, да бъдат студенти, а да не говорим за партийни секретари.

177

Анонимен

преди 7 години

Сценката със забърсването на сълзите и сополите я преглътнах някак си, че беше сравнително кратка, ама това дето през цялото време трябваше да я гледам как държи ръцете си във формата на женски полов орган... Досущ като Мариян Бачев в ролята на Гиньо Кологов. Явно съветниците и са същите мощни капацитети като нея.

176

Анонимен

преди 7 години

Този Радев как злобно гледаше. Сигурно ще я размаже в неделя. Горкота женица! Защо и трябваше на баир, лозе?

175

Като

преди 7 години

Ако станел президент , Радев щял да назначава и бивши от ДС за посланици, но щял да ги гледа какви хора са. Абе Радев тея същите хора съсипаха държавата и дърпат и твоите конци. Полша, Чехия, Унгария се оправиха и винаги ще са по-добре от нас , защото първата работа , която свършиха е закон за недопускане на Бивши ДС-ари във властта.

174

ODESSA

преди 7 години

Доганя. Доналд Тръмп е президент. Сега ще го набараш голия.

173

Анонимен

преди 7 години

Бай Ой, горко съжалява, че не се кандидатира за прецедент. Сега ни президентство, ни министерски съвет. Ще седи на банките в парламента и ще скучае.

172

Анонимен

преди 7 години

До фен на бешипетуЧи тя е вечи на лице. Щом Топлофикация по Правила основаниа на Закон, приет от НС, ползва БЕЗВЪЗМЕЗДНО ТВОЯТА ИНСТАЛАЦИЯ за свои производствени цели, от които формира печалба, която пък ти им правиш, като плащаш за "сградна инсталация"- тая, твоята - безвъзмездно ползваната от Топлофикация, то си е жива експроприация. Както и отнемането на ЗДРАВНИТЕ ТИ ВНОСКИ с пръстовия отпечатък на Москов - ачик кеш грабеШ + престъпление към личната ти неприкосновеност, без присъда!!!

171

Анонимен

преди 7 години

Явно е че Радев върви с г**за напред и иска да командва държавата , като последния останал самолет, който командваше - преди да избяга от авиацията.

170

Schutzstaffel

преди 7 години

Я обяснете що и викат цецка партийната. Да не е от виктория сървис ?

169

тримата от запаса

преди 7 години

До Анонименясно, за понеделник ще му трябва шнорхел и перископ

168

Анонимен

преди 7 години

ние българите трябва да сме наистина големи *** ама наистина големи *** да допуснем тая комунистическа даскалица да е президент *** тя горката нищо не каза за народа само каза какво и как са направили залязващата партия на Боско

167

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам сега от съсрадание ли трябва да гласуваме за другарката Цачева.

166

Анонимен

преди 7 години

Манушев чете Капитан Немо и Човекът амфибия.)))))

165

тримата от запаса

преди 7 години

според медиите генерал Винету прочел една книга, дженерал Карамазов стигнал до страница 100,пита се в задачата вицеадмирал Манушев какво чете?

164

БОРУН

преди 7 години

Цачева е долнопробна лъжкиня! Първо не казва ясно кога е приета за член на БКП 1978г.? или 1988г.! 1.Как е приета за член на БКП след като има дядо и съвсем близък роднина засегнати от "МЕРОПРИЯТИЯТА на НАРОДНАТА ВЛАСТ". След като е със смъртна присъда той най малко е убиец, или доносник предател от преди 9-ти септември 1944г., или участник в " горянското движение" или др. и как е скрито това от проучването и партийните и поръчители? 2. Как е постъпила на работа в завода за ядрени прибориq цеховете на който се помещаваха в сградите на плевенския затвор и където се влизаше само след специален

163

ДК

преди 7 години

Хора, вие не разбрахте ли, че Сорош падна, а с него падна и толерастията? Меркел хвърля оставка до месец. Америка си прибира военните бази и спира да се разпорежда в чужди държави. С Русия се подобряват отношенията и се замразява Студената война. СВЕТЪТ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ СЪЩИЯТ, БЪЛГАРИЯ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ СЪЩАТА И ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНЯМЕ МНОГО БЪРЗО И АДЕКВАТНО, АКО ИСКАМЕ ДА ОЦЕЛЕЕМ И ДА СЕ РАЗВИВАМЕ. Помислете малко, кой от двамата кандидати ще бъде по- успешен при тези глобални промени в геополитиката? И не забравяйте, че с гласа си решавате съдбата на децата си.

162

Бай

преди 7 години

Горкият ГЕРБ. Как изобщо са оцелели... Всичките им родители са избити от БКП... А те не се срамуват, че са били в БКП...Винету обяви горката женица за грешка, но вЕрва, че ще спечели. Ех.... *** да си в наши дни...

161

Язък

преди 7 години

дето си криха кандидата до последно. Голема тактика беше нема що.

160

чао

преди 7 години

Госпожата вече изгуби битката !!!

159

тошко ташаков

преди 7 години

А моят прапрадядо е дал тласък на рода ни по време освобождението! Бил е ерген и е бягал от турците като са го убили застреляли го в гръб, но един от куршумите минал право през топките му! После пробил сукмана на прапра баба и минал точно м/у краката и и я опръскал с матрял! От там идва Ташакови! Не ми вярвате ли!?А на Партиината секретарка вярвате че ще влезе раб.фак с такава характеристика а!?