72

angus

преди 7 години

На фотото не е ли Жерар Депардийо ?????

71

Цецка

преди 7 години

След още МНО-О-ОГО водка, може да Ви се стори кралица!Благодаря, аз не пия.

70

гугълнете

преди 7 години

Наш`та олигархия дойде от Рабфака в СУ, специалност - "Право"

69

Анонимен

преди 7 години

Преди да гласувам, прочетох биографията на Радев, става ясно, че е един малцината ценени високо и в Сащ и Русия. Мисля, че такъв човек ни трябва. След безличния Плевнелие е време за човек с повече тежест

68

Тинка

преди 7 години

По принцип тая музика не е много за слушане, но винаги като чуя за кандидат-президентката на ГЕРБ, се сещам за енда култова песен: "Комбайна вършачка": На микрофона Цеца Мецата, тя ще пее драги гости самооо за вас....

67

тЪй Ли

преди 7 години

Хайде моля ви се и защо не успяхме ? Не беше ли, че всеки има право на глас кой ни наруши правата и ни дискриминира ?

66

Анонимен

преди 7 години

Българите гласуваха още през лятото срещу нея, когато я освиркаха на Рожен!И я натрапват нагло и ми внушават как ще се срине държавата, ако Боко не командори втори мандат и президентството.Не сме изпростяли всички, не всички сме учили при министър Йес.

65

Анализ

преди 7 години

Аз не гласувах на първи тур и сега се колебая. В тази хипердинамична външна обстановка, с нарастваща неопределеност, най-малко ми се иска и тук да изпаднем пак в спиралата на избори, нестабилност в и без това крехката "стабилност на дъното", в неизвестност и евентуално пак някакви протести и т.н... Не мисля, че са ни нужни пак избори , те няма да променят нищо, защото успеха на Радев е негов личен успех, а не на БСП.Така, че не знам ... не харесвам неизвестното ...

64

Анонимен

преди 7 години

Цецке sorry , не си корумпирана като Цветанов и Борисов, имаш може би и положителни качества, но за президент(ка) не ставаш, както и предишния президент ( ка)

63

Анонимен

преди 7 години

Най-голямата мъка за Боко е ,че не може да извади нищо компрометиращо срещу генерал Радев!Той не е от политическата класа, не се е опетнил, не е крал, не се забърквал в мръсни игри и това се харесва на хората. Резултатът в неделя ще е 60% за Радев , 40% за тетка Цецка. А може да стане и 70:30 ако ГЕРБ продължават с безумните изяви по телевизиите като днешните на Цачева, Лила Винетката и Митофф.

62

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЧетох биографията на Радев, издигал се е постепенно в службата си, стигайки до най - високия пост, лично аз ще подкрепя него, смятам, че е по достое--------------------И накрая издигайки се се продаде на БСП и ДПС, нали?

61

Анонимен

преди 7 години

Цецке, Боки и Цвъцко стига сте плакали. Спокойно все вашият верен приятел Ердоган ще ви намери някоя блага службица в приятелската на вас Турция.

60

еделвайс

преди 7 години

Гледах я при Поли Златарева. Както винаги - като латерна. Горкия Радев, как ли ще я изтърпи на дебата в четвъртък?!...... Поли почти не успяваше да си зададе въпросите. Призовавам журналистите да се държат като такива - да предупреждават гостите към точни, ясни и кратки отговори. И запомнете - Радев е и сам воинът е воин! БСП да не се гордеят с него, особено пък Йотова. Победата си е лично на Радев. Дано се окаже силен и правдив, и България да стане президентска република. Народът да внимава!

59

Анонимен

преди 7 години

Тези неразбраха ли че колкото повече ни я натрапвата плевенската *** толкова повече разпалват омразата в народа? Но как да го разберат? За да го разберат трябва да имат сиво вещество с което да мислят и да разсъждават! Да! Обаче такова в селенжърските им празни тикви липсва. Омразата на народа неможе да се премахне с натрапване и лаене по телетата. На изборите в неделя всички които са гласували за други партии ще гласуват за Радев.Тази ако не пусне печатницата в Костинброд е умрела права!

58

анонимен

преди 7 години

Цеце имаш ли нещо общо с бай Тошо,че нещо много си приличате? Не САМО по езиците,който говорите,но и визуално!

57

Анонимен

преди 7 години

Стрино, не те искаме, кое не разбра !? Ходи си в село Драгана, да копаеш, по анатомията ти е видно, че природата за селскостопанска дейност те е създала, не за политическа

56

Анонимен

преди 7 години

В ГЕРБ се усеща панически страх - непрекъснато ни обясняват какъв апокалипсис ще настъпи, ако не гласуваме за техния кандидат. Между другото почти всички политически сили, които заминаваха на бунището на историята в последните десетилетия неизменно се хващаха за подобен аргумент преди финалния срив - без нас държавата ще загине. И костовистите и царедворците и станишевци приказваха как без тях настъпва армагедона.

55

Тинка

преди 7 години

Хаха, тая година на Бойко магнолиите цъфнаха още ноември, май, май... :D :D :DАма то с тва ГМО дето го подписаха с Канадата, нормално, и кандидат-президентите са му ГМО (пардон, бивши партийни членки на щат в Монсанто).

54

angus

преди 7 години

Много гадна комунистка .

53

Анонимен

преди 7 години

Цецка няма нито личните нито професионалните качества за този пост. Четох биографията на Радев, издигал се е постепенно в службата си, стигайки до най - високия пост, лично аз ще подкрепя него, смятам, че е по достоен