39

до край

преди 7 години

Имаш доста мнения днес в този дух, чудя се наистина ли си вярваш и може ли човек да вярва, че мажоритарните избори са нещо добро... Говори с някой юрист да ти обясни, най-страшно е некомпетентен човек да се изказва като последна инстанция за нещата. Слави, че е необразован юридически, ясно. Какъвто водачът, такива и последователите му. Откъм музика и концерти, Слави го бива за шоу. Ама като ме боли зъб, ходя на зъболекар, а не при хлебар.

38

Кирил

преди 7 години

До АнонименА ти си един смел Българин който си защитава националния интерес така ли? Докато има *** като тебе все така ще я караме. Не ми пука Слави какъв е - не ми пука и за никой политик - пъка ми само за правилното - и разкарването на част от хрантутниците от парламента е моя цел. Също и мажоритарния вот. А ти интелигенцио си стой в къщи на уиски /щото сигурно ракията ти е под нивото/ и обяснявай кои е на концерта без дори да си бил там.

37

нашенска реалност

преди 7 години

До крайдобре, ама като видиш мажоритарните депутати, да не избегаш с целия кукубенд и дансьорките в чужбина

36

край

преди 7 години

Гласувайте с ДА на референдума и получавате шанс да си получите държавата обратно. да вкарате в парламента НАРОДНИ ПРЕДТАВИТЕЛИ а не послушни марионетки на партиините вождове.

35

Анонимен

преди 7 години

Те и на култовия митинг на СДС преди 20-на години бяха много и как се радваха. Ама по-добре стана ли? Бедните издухаха супата както винаги. Революциите се правят от най-тъ,пата част на населението които вярват че положението им ще се подобри. А то се влошава. Междувременно умните стават по-богати.

34

до 1

преди 7 години

и как точно променихте статуквото с тази чалгарница ? колкото до полицията, - от какво смятате,че са ви пазили ? от това,да не се изпонапиете и избиете,бе,***. също така, от евентуални меринджеи,решили да използват навалицата. а слави отделно си го гони параноя,нали е много велик,та си е платил и частна охрана,но това е само заради раздвоението му.

33

quo vadis domine?

преди 7 години

Много се застоя мафиота *** на власт!Да си ходи та ако ще Нина Николина да ни управлява!Или с жребий,няма да се падне пак си ,к-ория.

32

край

преди 7 години

ДНЕС една снимка не сте дали от която да се види колко хора има. По смело го давайте След една седмица идва свободата.

31

край

преди 7 години

Гласувайте с ДА на референдума и България ще бъде друга. Лъчо Мозъка няма да помирише парламент вече, също и 90% от сегашните депутати.

30

Анонимен

преди 7 години

Ти гарга артист виждал ли си?

29

Анонимен

преди 7 години

Защо смяната селянина от Банкя с артист е ВЪЗМОЖНА- *** не знае как да реагира- Безболезнена смяна в главите (народните) на стереотипа.- След простотията един артист е просто МАННА НЕБЕСНА

28

край

преди 7 години

За телевизите Референдум няма Концерт също почти няма освен че София била блокирана. Президента е от малко значение с МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ сменяме системата. От това ги е страх политиците от всички цветовае.

27

Анонимен

преди 7 години

ЗА Поглед от чужбинаМИ ДА, ТАЗИ ЧАЛГА БОРИСОВ НИ ОМРЪЗНА ВЕЧЕ

26

долна държава

преди 7 години

Аз не вярвам че чалгаря е с/у ГЕРБ-а въпреки всичките му приказки! Защото гледам делата му! С рефередума првави услуга изцяло на ГЕРБ! Не вярвам и че всички са птишли да слушат чалга щото мразят ГЕРБ!

25

Кукринов

преди 7 години

Политиците удобно яхнаха бежанския проблем, опитвайки се да внушат на хората че това най-страшното и най-големия проблем за БГ. И горките овчици започнаха жално да блеят и да чакат спасение свише.Ако полицията не беше толкова бездушна и некадърна, нямаше да има никаква реална заплаха и даже и нашите също нямаше да надигат глава.

24

Анонимен

преди 7 години

Това не бяха само фенове на Слави, а и много българи които не могат да търпят вече произвола на политическата мафия. Така, че уважаме журналисти, недейте да манипулирате хората.

23

Анонимен

преди 7 години

ЦАЧЕВА НЕ Е ГОСПОЖА, ТЯ СИ Е ДРУГАРКАТА ЦАЧЕВА.

22

койнескача е червен

преди 7 години

каква приятна форумна тишина, всички пеят на концерта "Да, Да, Да", ама не. сега е моментът да пуснете нещо интересно за четене, ако не сте и вие на улицата, де

21

Поглед от чужбина

преди 7 години

Да живее чалгопатротизма. Какъвто народа такива и любимците му.

20

Анонимен

преди 7 години

Срам ме е какви хора изваждат наяве "патриотичното" у българина. Това ли е е новия месия след дедо 800 дни и бай Тиквенски? Много сме прости, хора, че допускаме това...А лошото е, че пак няма за кого да се гласува.