39

Пешо

преди 7 години

Айде драскачите давайте пишете, трява да си заработите десетте лева надник....дано за лекарства да ги дадете. И... Слави е пич, не струва 10 лв. като вас.

38

Анонимен

преди 7 години

Тоя се взе и той насериозно. Преди време *** ходеше с бронирана жилетка от страх, сега тоя. Май сценаристите и на двете представления са едни и същи? Ама нали феновете на славчо са с полирани мозъци и си го боготворят. Химна бил пеел, патриотични песни - дрън-дрън. А помията, която излива всяка вечер по телевизора, поръчковите позиции дето заема, кой да види? Това учиндолско *** е римейк на бареков, бе хора.

37

Нищо чудно:

преди 7 години

ГУЗЕН, НЕГОНЕН БЯГА!!Любимецът на народа с армия от гардове и лимузини, в собствената му страна! Няма такъв виц.

36

Анонимен

преди 7 години

Тоя като Бареков нали и оня разиграваше там некви театри че ще го убиват:)))ех то не е клоунада не е чудо

35

Анонимен

преди 7 години

Изглежда доста по-възрастен от Лили Иванова. Време е да му се напомни за динозаврите.Остаря члгаря, остаря.

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30 някои партии са създадени само за да усвояват субсидии - каква е точно ползата от малките партии , освен че са на разположение за мнозинство и рекетират - интересно ми е каква е ползата от БЗНС напр. ,че трябва да й търпим министъра с хибридната коса - нещо да са направили за земеделието или селското стопанство ??

33

Край

преди 7 години

МАЖОРИТАРНИТЕ избори за парламент не са панацея - те са шанс за промяна в начина по който се формира властта. Ако може народа български - ако ли не - продължаваме "прехода" и ще правим "реформи".

32

Анонимен

преди 7 години

Да затвориш за 36 часа София заради болните амбиции на еди чалгар - е верно нема такава държава

31

До 30

преди 7 години

А сега защо съществуват малките партии - да ги хрантутим? За кво ми е смукач като Светльо Витков? Кво оправи в ОС на Столична община като влезе? Кви компромати изкара? Я се замисли малко

30

Край

преди 7 години

Първото правителство на Борисов половината го направил Прокопиев другата половина Пеевски а парламента къде бил. Парламента при тази избиратлна система е послушен озаконвач на простотоиите и кражбите.С мажоритарни избори по-зле няма да стане - просто защото не може по-зле.

29

Простотия

преди 7 години

Що за простотия е да затвориш за концерт, независимо на кого, важен булевард в голям град? Кой разрешава това? Стадиона е на 100 м., да си го прави там.

28

Анонимен

преди 7 години

Учиндолския ***, пак се прави на велик. Абе кой ще ти прави атентан на теб бе *** ***.

27

stoian

преди 7 години

Този чалгар пак ще събира простолюдието То да го погръмнат е хубаво щото ще намалее простотията му в ефир,, Няма такава държава ,,ще пее щото не е в затвора за пропагандиране на простотията

26

Край

преди 7 години

Мажоритарните избори не обслужват олигархията - ако беше така отдавна да са ви ги наложили. Всяко плювня против тях е или неграмотност или опит да се задържи "Прехода" до пълното ви оглозгване.

25

Анонимен

преди 7 години

Ако се намалят субсидиите на партиите, това ще направи невъзможно съществуването на малките партии и отново ще гледаме само старите, заграбили всичко муцуни. Източването на държавата идва в чудовищни размери по контрабанда, корупция, обществени поръчки... Самите субсидии на партиите, дето искат да бъдат намалени, са песъчинка. Ако намалят субсидиите, малките партии, незанимаващи се с далавери, няма да имат как да съществуват.

24

Край

преди 7 години

А политици, телевизии и социолози с един ГОЛЯМ страх - мажоритарни избори за парламент след референдума. 90% от "депутатите" ще са аут от политиката. За Янаки Стоилов, Лъчо мозъка и стотиците такива това е кошмар.

23

Анонимен

преди 7 години

Ще гласувам за Референдума с 3 пъти НЕна говорителя на мафията Славчо-подлогата

22

Lexy

преди 7 години

Слави знае как се прави концерт, знае как се прави и референдум! Завистниците да мълчът!

21

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е някой да събере водя да се направи референдум, ама въпросите, които задава, не са обмислени и ще облагодететелстват само големите партии и най-вече ГЕРБ. Ако изборите за Парламент са мажоритарни, както иска Слави, това ще улесни мутрите да си пазаруват още по-лесно депутати и по-лесно да бъдат избирани. Всеки юрист 2-ри курс го знае. Ясно е, че сегашните депутати за нищо не стават, ама ако изборите станат мажоритарни, ще стане още по-зле, няма да имат шанс малките партии.

20

Иванчо+Марийка

преди 7 години

Всички трябва да гласуваме на референдума.