54

един там

преди 7 години

Това е коментар от истински руснак, а не някоя галеница на сътбата!"А может так: не нравится ей жить в России - отчислить из МГИМО, лишить гражданства? Пусть живет там, где больше нравится. Зачем человека насильно держать?"Това е друг коментар за въпросната статия! Той е много показателен, за това какво мислят руснаците за тази, дето се е родила в "златни ясли".Мързи ме сега да превеждам- превеждайте си сами- не е трудно!

53

Анонимен

преди 7 години

До Вижте си своя дворТвоята реакция е типично тролска реакция. В Русия е зле ама в България е 1000 пъти по зле. Хайде скрий се зад балайката и не се обаждай.

52

Поручика

преди 7 години

До един тамАз не коментирам. Само предоставям линка, а всеки да си прави изводите. От неговата си камбанарийка.

51

Вижте си своя двор

преди 7 години

Продължение:...достатъчно данъци и такси на държавата, за да гледам през това време как всеки тарикат се гаври с народа при мълчаливия поглед на последния. Може и да успея, може и да остана най-разочарования, но със сигурност няма да съжаляван, че съм опитал. Пък вие си пишете за това как е в Русия. А как е в България? И само да не започне някой да ми хвали тая територия. А хубава храна, жени и природа и на други места по света. Сбогом. Вече ще пиша от там.

50

Поручика

преди 7 години

До Вижте си своя дворТръгвай, приятелю и успех! Morituri te salutant!

49

aaa

преди 7 години

Ех ,че злоба,ех че вой,пяна капе от мордата н а евро......стите,значи другаря Путин е на прав път...

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 59Явно много си на ясно с Българската и Руска история, но само със омраза и доларчета под масата не ставаш. Ние сме братски народи и всичите платени соросчета не могат да изстрият това което не умира. Айде бързо сега при твойте сатанистчета на поредният ти инструктаж.

47

Анонимен

преди 7 години

ДО 30 ПОНЕЖЕ ПИТАШ БЪЛГАРСКАТА МЛАДЕЖ Е НА ЗАПАД ОТ ГОДИНИ И ВНАСЯ В БЪЛГАРИЯ ГОДИШНО НАД 5 МИЛИАРДА.КАКТО И КАНАТ РОДИТЕЛИТЕ СИ ПРИ ТЯХ. И СИ ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ.

46

Берлин

преди 7 години

Русия е една от малкото държави, в които е по-трагично и от България.

45

Вижте си своя двор

преди 7 години

Аз утре в 10:00 отивам на прословутия Терминал 2, дами и господа, и хващам за "черната" чужбина. Не знам как е в Русия, но тук, след 7 години трудов стаж осъзнах, че прокопсия няма, освен ако не си синче на когото трябва. И не, не отивам да мия чинии или да "бера банани", а да работя по специалността си, за която родината бе така добра да ме изучи, но след това да ми покаже, че с времето става и ще става все по-зле. Тръгвам си с чиста съвест, защото за това време съм платил достатъчно...........

44

Йосиф Кобзон

преди 7 години

Ех ***,*** какой тъй пич?Прадал карову,прапил масквич...

43

Сеирджия

преди 7 години

До Анонимен 60,И руснаците имат лудници.

42

Анонимен

преди 7 години

До Питащ, опорна точка е "Терминал 2", на човек, или група хора искащи да прогонят наивници. Временно, за да им обират парите, чрез монополи , данъци, такси, акцизи...

41

Анонимен

преди 7 години

Самоиловите войници така са ги проклели че вече 1000 години не могат се оправят.Като не са слезвали Киприан Търновски, право е казал Тома: Москва е трети Рим и четвърти няма да има.Падне ли Москва, Злото ще се покрие в дън земя за 1000 години!

40

Поручика

преди 7 години

До Анонимен 51,Когато наричат Русия "парашка", те имат предвид кофата, която в килията (КПЗ)служи за ходене по нужда и която се казва "параш".

39

Анонимен

преди 7 години

На Русия се казва Рашка, защото всички руснаци произлизат от Кирил Рашков и като истински патриоти трябва де се гордеят с корените си.

38

Ужас!

преди 7 години

Нараства Българското население в РФ и това ги плаши.

37

Анонимен

преди 7 години

Мисля си, защото някои пишат за българите, колко процента, от руските народи , ще останат в Русия? Да пътуват като нас, безвизово!

36

Анонимен

преди 7 години

И при нас е така, всички облажили се от комунизма сега са върли евроатлантици.

35

Анонимен

преди 7 години

Както изглежда и Путин ще трябва да прави чистка, като Сталин...най-напред от дъщерите си !