100

Патриот

преди 7 години

тоя е някой колега на наште *** оскверняващи паметници на герои!Сигурно си имат някув форум "смелчаци осквернители на паметници".Да видим американския очилат *** Митов ,как ще се направи на засегнат сега и ще "осъди" този акт!Света подивя тотално брат срещу брата се обърна и всичко заради ФАЩ!

99

Анонимен

преди 7 години

Тоя връх не достатъчно висок за простотията на великиот, антички "МАКЕДООООНец" На Еверест трябва да изпълзи червеят и там да счупи нещо, та да се почувства ОРЕЛ и цял свят да му види резила.

98

Шаран БГ

преди 7 години

Манталитетът ни е един и същ !И естествено-образование, политическа и национална принадлежност, езикознание и прочие, нямат нищо общо с възпитанието на човека.Такова поведение буди само съжаление!

97

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 183;Напълно си прав.Приемам казаното от тебе. И аз осъждам направения вандализъм. Но за съжаление не е сам в деянието си. В Сърбия, България, Гърция, Румъния...или казано по-накрадко , никъде по Балканите не се постъпва по друг начин когато става въпрос за "другия","по-различния","чуждия" или казано пак на крадко, когато става въпрос за съседа се действа по същият начин.Националността или геогравското разположение са без значение. Да се похвалим като българи с по-различно. Примери?

96

Тина

преди 7 години

А бе България не изпрати ли помощи, че и помагачи, жива сила по време на наводненията преди месец... или беше земетресение...няма значение... Все пак БЪЛГАРИТЕ СЪСЕДИТЕ,им помагахме, а те много бързо забравиха! Ами това да го прочетат, тези дето им изпрашаха помощи, и от сега нататък ако имат имат нужда, ДА НЕ ИМ СЕ ПОМАГА!

95

напълно нормално

преди 7 години

Всеобща, балканска болест.Омраза, неприязън, злоба, ненавист, завист, нетърпимост, безпочитност, неуважение, меголомания, цинизъм,нарцизъм, див национализъм равен на шовенизъм, нацизъм и фашизъм, вандализъм.Просащина, долна човешка глупост, напаст човешка непростима.Но това важи за всички, сърби,черногорци, гърци ,македонци, хървати, българи, румънци...Всички са един дол дренки, нетърпящи ближния. Всяко от тези наций е готова да прави пир над мъртвото тяло на съседа си, без да се срами.Лъжа ли е

94

До 178

преди 7 години

Много добре казано!

93

Анонимен

преди 7 години

Митов, къде си ?

92

Бранник

преди 7 години

Къде спите Митов и сие. Защо не забранихте на тези варвари да посещават България, без да чакате съгласието на големите началници.

91

Анонимен

преди 7 години

До напълно нормалноПростотия има навсякъде. Все пак има разлика между простотия и пълна неосъзнатост и фалшива идентичност. Първото е резултат на необразованост, второто на промиване на мозъци. Преценете кое е по-лошо.

90

Анонимен

преди 7 години

Аллах акбар

89

Анонимен

преди 7 години

Гърците никога няма да я признаят тази ромска република.

88

Анонимен

преди 7 години

И ние боядисваме и рушим паметници. Общо взето манталитета ни е еднакво вандалски и просташки като и македонския. Обща генетика, може би - еднакво сбъркан чип...

87

HELLAS ARMED FORCES

преди 7 години

В ФИРОМ ИМА ЕДИН ШЕДИОВАР НА ГРЪЦКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ И КУЛТУРА---ГРАДА ДО МОНАСТИРИА--ХЕРАКЛЕА ЛИНКЕСТИС !ТОВА Е СТРАШНА КРАСОТА,В УНЕСКО Е..ИМА УНИКАЛНИ МОЗАИКИ НА РИСОВЕ !ТОИ Е НА 15 КИЛОМЕТРА ОТ ГРАНИЦАТА.

86

напълно нормално

преди 7 години

Този човек брани независимостта на Родината си. Македония я има много векове преди българите (пра или сегашни) стъпят на Балканите. Второто което е и още по-важно: Каквото повикало, такова отговорило. Какво направиха българите с паметните плочи показващи лагера на Осман паша и местата на разположение на турските войски през 1877-78 около Плевен, поставени през 2008 г.? Разбиха ги. Пак по същия начин, снимайки и споделяйки във Фейсбук. Не можеш ти да върлуваш и рушиш и да чакаш разбиране от съсед

85

Потребител

преди 7 години

Моля не ни занимавайте с македонските глупости защото има опасност да прихванем идиотията им. В края на подобни "новини" трябва да има и съобщение че лицето е осъдено.

84

Българин

преди 7 години

Отделете десет секунди за "report this page" -> "it's harassing" -> "submit to Facebook for review". Не си хабете нервите. Правете така, щото България да просперира, онези ще се самоосъзнаят сами и ще се молят на колене един ден.

83

Анонимен

преди 7 години

Вие видяхте ли колко харесвания има този пост? Жалко, толкова много омраза от хора, които трябва да са ни най-близки. Трябва да има реакция.

82

БГ

преди 7 години

Сърбоманските емичари скоро ще почукат на нашата врата да ги приемем! Албанците на спят, а правят деца - въпрос на око 20 години е и край с фирома...ЮРУШ на сидер ага са депесарски ***!Да живее България!

81

Софиянчо

преди 7 години

Да изпратим юнака от Ямбол дето ловеше мигранти забравих името му да го залови и донесе при бат тиква за наказание