13

хехе

преди 7 години

хехе да бяхте питали Луканов преди 20 години ...той щеше да ви каже че така ще стане ! ама не трябваше да го утрепете !

12

12

преди 7 години

А кой бежанец или икономически мигрант ще остане в чужда страна за 400 лева заплата?Продължавайте да се правите на откачени и че не виждате защо е така.

11

Анонимен

преди 7 години

Животът в България не е чак толкова лош. Въпросът е да се увеличат масово заплатите с по едно 15-20%, а най-ниските да бъдат 600лв и то навсякъде в държавата - дори и в най-затънтеното село това да бъде долна граница. Трябва да се плащат реални осигуровки. Ако средната класа в градове като Ст. Загора, Пловдив, Русе, Плевен започне да получава 1100-1200лв ще видите, че много неща ще се променят. Хората са постоянно в лошо настроение, ядосани и нервни защото всеки месец са назад с по 200-300лв.

10

Анонимен

преди 7 години

Ами нормално е, че младите бягат на запад, че никой чужденец не иска да работи тук и че има страшно много нищоправещи (последните за предимно от едно определено малцинство). Я вижте доходите. И тогава сами ще си отговорите на въпроса защо стана така. Че кой млад и образован човек ще стои тук за 600 лева, кой чужденец ще дойде тук за същите пари и кой зелен ще се хване на работа за толкова, при положение, че помощите, които взима са повече? Ето това е отговорът. ОПРАВЕТЕ ДОХОДИТЕ!

9

Анонимен

преди 7 години

Докато на управляващите държавата (без значение от коя партия са) не им увре в главите, че основно трябва да работят за повишаване на доходите на работещите граждани положенито ще все толкова зле!

8

Анонимен

преди 7 години

Учи сине за да не работиш. Българска Мъдрост.

7

Гацко

преди 7 години

За тази България отдавна не ми дреме ! Държавата сама си го прави проблема. По-добре по-далеч от простотията балканска !

6

Анонимен

преди 7 години

Страшен анализ , няма що....Това е абсолютна измишльотина.Ами ходете да живеете в Германия щом искате..прав ви път

5

Анонимен

преди 7 години

млад лекар в бърза помощ срещу насинена глава и 600 лв заплата или работничка на провинциална бензиностанция в Германия срещу 1400 евро? изберете сами :)

4

Комуняга

преди 7 години

Мен какво ме интересува! Важното е, че утре е Девети Септември и ще има кебапчета пред паметника на Съветската армия!

3

Анонимен

преди 7 години

Ще има! Бълтарските "масони" без които британската икономика пропада ще бъдат командировани много скоро - по заслуги.

2

Анонимен

преди 7 години

Ромите, пенсионерите и "бежанците" ше бачкат. Дерзайте, г-да и г-жи бизнесмени.

1

bub

преди 7 години

Плаче ми се...