83

Анонимен

преди 8 години

Позволява си да говори така първо, защото е необразован и второ, защото си мисли, че държавата и премиерският пост са негова бащиния. Това е човек с огромно его. Иска всички да го харесват, обичат, избират. Ако загуби изборите, няма да хвърли оставка. Власт не се пуска лесно, но ще го играе обиден, ядосан, може и кръвно да вдигне.

82

Анонимен

преди 8 години

Вече второ интервю на Борисов за деня по адрес на Радев и кой знае кое поред откак Радев обяви, че ще се кандидатира за президент. Като прибавим и отложеното обявяване на неговият кандидат за президент, диагнозата е СТРАХ.

81

Долен лъжец си боце

преди 8 години

Не ти вярвам лъжецо , не ти вярвям. Въпреки това ще закарам трудно подвижната си баба и тя да гласува срещу теб, белким тоя път не излъжеш.

80

Anonimen

преди 8 години

Опитва се пак да плаши промитите мозъци. Накратко "Виждате ли аз съм незаменим и ако не ме изберете ще се махна..." Е аз ще гласувам твърдо ПРОТИВ теб дано най-накрая се махнеш. Лошо само, че на тези след теб, а и на нас оставяш 20 милиарда задължения

79

ист

преди 8 години

до анонимен който мразел комунистите, но ще гласува за Радев.По голяма глу пост не бях чел.Другарят явно мрази и хапчетата. Изпий едно - помага.

78

Анонимен

преди 8 години

Отговорността и риска на военните пилоти е много по-голяма, но когато военният министър ти е ТКЗС-ар, това няма как да го знаеш. Борисов ако му стиска да се качи на военен самолет и пилота да му направи няколко фигури от въздушния бой и ако остане в съзнание след убийственото натоварване, тогава да говори глупости. Елитните пилоти са във военната авиация, другите остават в гражданската. Не стига че унищожи авиацията, а сега се подиграва и с военните пилоти. Простотия до шия...

77

МАЙНА

преди 8 години

Във всяко мое пускане на газове има повече мисъл и талант от ГЛУПОСТИТЕ дето ги ръси тиквуня . БЕЗПАРТИЕН съм.Тоя си вкара автогол

76

Анонимен

преди 8 години

"Военният пилот кара един самолет. И ако види, че не може да го кара, катапултира."Бойко, ти затова ли ни заявяваш, че ще се катапултираш от държавния самолет, ако видиш, че не можеш да го управляваш? В такъв случай, по-добре да сложим Радев на щурвала, защото той е опитен пилот и самолет не е разбивал, за разлика от тебе, защото ти вече веднъж се катапултира.

75

Неокй си...

преди 8 години

Ейййййй, много тр0лоBе, много нещо, Бойко жив ще го одерат...Но нищо, на 06.11 опозицията пак ще се оправдава на пресконференцията, ако им е до пресконференции изобщо.

74

Анонимен

преди 8 години

Аз за тоя не съм чул някой да каже или да напише една добра дума,всеки го псува и плюе,всеки го проклина,не съм чул някой да каже аз ще гласувм за герб,това само доказва пълната изборна фалшификация.Дали Борисов не отиде в Анкара да се моли за подкрепата на ДОСТ,дали не беше при Меркел да търси подкрепа за поредната фалшификация?

73

Анонимен

преди 8 години

"Гражданският пилот е отговорен, военният разбива машината, коментира той"Така ли Боцко? Ами тогава звънни на Пентагона и им кажи да си привикат обратно 4-те машини преди да са се разбили.

72

Анонимен

преди 8 години

Ти ВЕЧЕ си приключил!Инстинктивно го съзнаваш,но още не ти се вярва.На 6.11.народа ще ликува,а ти ще отидеш в историята,заедно с цялата крадлива шайка окло теб,която разсипа страната и ни вкара в дългова спирала от която бог знае как ще излезем.

71

Анонимен

преди 8 години

*** човек говори простотии и младежите на ГЕРБ му вярват!!!!Въпрос: Какви са младежите на ГЕРБ????

70

Симитли помни

преди 8 години

Дали са го вързвали с майзерки по време на любовната игра

69

Анонимен

преди 8 години

Казаното за военните пилоти е такава простащина, че нямам думи. Мразя комунистите, но ще гласувам за Радев, само за да махне този нагъл мазник Боко.Всеки военен пилот е 100000000 по-смел и честен от Тиквата. Това са фактите.

68

ViP

преди 8 години

Страхотна новина !!!!!!Ако тоя даде власта,от следващия ден нещата в България се управят и тръгват на добре...

67

без думи

преди 8 години

Как допуснахме този човек да ни управлява вече шеста година? Как го допускаме?

66

:)

преди 8 години

Боко си купил къща в Симитли и напуска политиката.

65

Анонимен

преди 8 години

"За мен много по-отговорно е да вземеш пилот от гражданската авиация. Той поне е доказал, че се грижи за пътниците, да ги достави живи и здрави. Военният пилот кара един самолет. И ако види, че не може да го кара, катапултира."Военният пилот "кара" един самолет, чиято мисия е да гарантира живота и здравето на гражданския пилот, неговите пътници и останалите 7 милиона долу на земята. Не смей да принизяваш значението, приносът и отговорностите на Българските Военновъздушни Сили, безроднико!

64

Гошо от почивка

преди 8 години

"Ръст на икономиката, финансова стабилност, ръст на приходите" същевременно най-бедни в ЕС, 3-ти по смъртност в СВЕТА! С фалираща здравна система... Полицията щом започна да протестира последните години правете му сметка... Боко! Не да виновни са тези преди теб, но и ти си виновен! Още когато се хвърли на магистралите знаех че ще е пагубно за много сектори... Сега избиват всичките.. Военни, полицаи, лекари...