119

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 195не разбирам посланието?

118

Анонимен

преди 7 години

До 179Нека съм чукча. Считам че съм прочел достатъчно за да си изградя нормален мироглед. За разлика от теб примерно. Колкото и да чета Гугъл винаги ще знае повече от мен, но това няма да го направи човек. Така че многото четене и натрупването на познания заради самото действие е безсмилено и очевидно не ти е помогнало особено. Пък виждам и някакво противоречие - нещо се напъваш в защита на господарите на читателят на Винету, а те не са прочели и това дори.

117

Анонимен

преди 7 години

До Анонименевала пич, винаги ме е изумявала руската оригиналност - копи пейст с пропагандни мотиви :)))))))))))))))))))) Не е лесно да се измисли нещо оригинално, особено ако си с полиран от русия мозък.

116

Анонимен

преди 7 години

момчета, тия дето хвърлят толкова усилия да убеждават, че в русия се живее по-добре от колкото в Западна Европа ги разбирам - не е лесно да убедиш някого, че черното е бяло. Вие обаче дето им опонирате не разбирам защо го правите?!!

115

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 186защото за разлика от теб, дето толкова искаш да живеем под руски ботуш или в чужда държава, на хората им харесва да живеят там където са родени. Защо това те учудва толкова?!! За справка обаче, все още хиляди източно германци годишно се местят да живеят в Западна Германия. Оказва се, че Болен е прав - дето стъпи руски ботуш, трева не никне с векове.

114

Анонимен

преди 7 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

113

Анонимен

преди 7 години

Това е много добре че, че децата ти проституират на няколко езика - значи имат повече клиенти от проститутките които знаят само английски и ти пращат повече евра. Радваме се за твоите деца. Разкажи ни още за семейството си щом си почнал да разказваш за децата си, да научим повече.

112

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 184да си го държат бе. Чудесен повод, нормалните държави да държат надалеч руските животни от нормалния свят. А като им свършат парите на братушките д аго изядат тоя Крим ако искат. Аз един смятам, че макар и жестоко това с Крим има и положителни ефекти. Имаше период дето белия свят се беше подвел по лицемерното овчедушие на русия и почти я беше приел за нормална държава. След Крим обаче си пролича какво всъщност е русия. Сега вече, ще се пазим повече!

111

Русия Ближникова-Рая

преди 7 години

- Турския го преглътнааме! Руския и него.. Сега кои езици следват?

110

Анонимен

преди 7 години

Крим е руски завинаги! Когато щатите върнат тексас на мексико, тогава и русия ще върне крим. Обаче не е сигурно!

109

юбералес

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Населението на Естония е намаляло, защото страната беше 50г. под руска окупация. Просто е. А защо 60 000 руснаци в Нарва всеки ден продават майка Русия, живеейки в Естония за 1050 евро на месец. Могат да отцепят града и да се присъединят към родината живеейки ''два раза хуже''.

108

Анонимен

преди 7 години

Пич, *** нямат деца. Деца имат нормалните хора. Посочи ми кой от петте форумни *** клакьора има деца.

107

Анонимен

преди 7 години

Моите деца не ги мисли, те говорят няколко езика, когато е трябвало съм ги накарал да учат каквото трябва. Ти гледай твоите да научат руски, че да не ядат господарската нагайка често, и да ближaт робски ботуша, все пак от роб се ражда роб. Нека бъдат достойни руски роби като тебе.

106

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 169както вече писах, радвам се че те радвам. Винаги се радвам когато карам хората да се чувстват добре :) Натъжава ме само това, че явно си като чукчата дето е писател ама не е читател :) И всек пак ако имаш претенции, че си солиден човек дето различава черното от бялото и има реалистично виждане за света би трябвало да четеш повече. П.С. Противно на това което мислят повечето хора, ограничили инересите си до книгите за Винету, книгите не са за да забавляват а да учат и напомнят

105

Анонимен

преди 7 години

Пичове, малко е крайно да си обиждаме и децата! Аз преди малко направих тази грешка и казах нещо лошо за нечии деца, за което се извинявам от цялото си сърце! Да са ни живи и здрави!!!!

104

Анонимен

преди 7 години

171, напечати ги ако искаш. Нали са хартийки без стойност. Що да не ги дадеш. Нали са нищо. Или опорната ти точка взе да издиша.

103

Анонимен

преди 7 години

Хм..така или иначе Естония скоро пак ще е руска..

102

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Население на Естония:1990-та година - 1 569 000 души2013-та година - 1 325 000 душиКато е толкова хубаво в Еврогейския ц.иганофилски съюз защо населението на Естония е намаляло ? :)

101

Анонимен

преди 7 години

Трябва наистина да съм луд, че да обменя милион евра в рубли. Още повече пък да ти ги дам.

100

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 167а какво да кажем за изпъкналите индивиди, които смятат живота в русия за...живот. Разбира се, че живота в западна европа е хубав - най-йубавото нещо на този свят е свободата и едва след това идват хляба и оная работа. И не ни обяснявай от къде не сме излизаи и къде не сме влизали, за разлика от тъмния соц период сега всеки има възможнос да ходи свободно където пожелае и сам да види колко е "зле" на запад. Нещо което по соца непрекъснато ни обясняваха в училище.