31

нали

преди 7 години

Придворните журналисти очакваха сблъсъци и кръв,а всичко мина мирно и спокойно по братски!

30

Анонимен

преди 7 години

Алооооо, русофобите от ДНЕС, пишете ИСТИНАТА. Никой от рокерите не е замесен в мелето в Бургас, никой не ги е бил и ги пуснаха в Храма, имаше организация от стран на БПЦ !!!!СТИГА ЛЪЖИ !!!

29

duhku4e

преди 7 години

КОЙ?....не разбрах е бил пребит в Бургас....ЩО пишете глупости бе?...нали вълците ако бяха пребити в Бургас, Руската армия вече щеше да е в София!

28

Българин

преди 7 години

Посрещачите бяха в пъти повече от тези, които НПО-тата бяха организирали да викат срешу Русия. Само че това се премълчава от медиите. Колкото и да го крият обаче, не могат да скрият това, че българският народ обича Русия!

27

Анонимен

преди 7 години

Вие не сте журналисти а папагали....Кой е бил рокерите в Бургас?Сритали се някакви националисти с група дървещи се хохли от открайна.Само гледате някаква сензация. Срам сте за журналистическата професия. Проста сте професионалистки....

26

Костов

преди 7 години

А бе Верче, а бе соросоидче. Къде видя и чу, че руските рокери са ги пребили от бой в Бургас. Аз ли не знам да чета, или съм оглушал и не чувам добре, ама всичко това, което го коментираха вчера беше, че са се били привърженици и протестиращи срещу това посещение. Обаче първото изречение на твоята (а дали е твоя?) статия е това, че рокерите са яли бой. Ти можеш ли с малкото си мозък да си представиш какво би станало ако някой *** се опита да посегне на някой от тях? Ще бъде измит от асфалта

25

промити мозъци

преди 7 години

Как може да се пишат лъжи,кой ги е пребил в Бургас?какви са тези идиотщини и провокации?

24

Анонимен

преди 7 години

MRAZIA ZIONISTKIAT MATERIAL KOMONIZAM MRAZIA I FALSCHIVATA DEMOKRAZIA MRAZIA ZIONISTITE ZARADI DEMONICHNITE IM DELA

23

Анонимен

преди 7 години

Путин е велик и последователен.Борисов и Плевнелиев са слуги и лакеи на Запада и фурнаджийски лопати.Това е истината, колкото и да ги боли националните предатели от ГРОБ.

22

Шипка

преди 7 години

Трябваше да дойдат с танковете направо и да стрелят по президентсвото, тъкмо там е фашистът Потрошенко!Добре дошли, освободители!

21

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Ко речи, ко?! Ай штига ве. Били пребити, пък те не знаят. Муахаха

20

REJIMA NA ZION

преди 7 години

KOGA SHE DOIDAT HIENITE NA SOROS ZIONISTA I SABRATITA MU SATANISTI

19

Анонимен

преди 7 години

Оправих няколко от кучките на путин

18

Shark

преди 7 години

Пълна дезинформация. Никога никой не е бил руски рокери, в Бургас се сбиха заради провокации, подклаждани и от медиите. Много добре си свършихте този път работата, сеира достатъчен ли ви беше? нагнетихте напрежение в обществото, стигна се до бой ами ако имаше смъртен случай, кой щеше да е виновен, а бе п-ум-ияр-ски псевдожурналя?? май сеира не ви е достатъчен щом започвате и да лъжете. Искахте бой и в София, ама не ви се получи сензацията.

17

Анонимен

преди 7 години

Българските информеционни канали ми приличат на гей-порно телевизия. То не бяха гейове на платформи, сета руски гейове на мотори. Новини за нормални хора няма ли ?

16

Анонимен

преди 7 години

Защо с мотори,братя?!?Добре дошли,България Ви обича!

15

Анонимен

преди 7 години

Долното предателско герберастко племе първо да си прибере мръсните слуги, които направиха боя пред Катедралния храм в Бургас с руските рокери.Официалната религия на България все още е ПРАВОСЛАВНОТО ХРИСТИЯНСТВО, колкото и да се опитват слугите на Борисов и Ердоган ди ни напривят халифат.

14

до 18

преди 7 години

Това на снимка номер 8 удивително прилича на сърп и чук върху червено знаме. А авторката на статията е много зле. Никой не е бил руските рокери.

13

Демократ

преди 7 години

Демократи! Да бъдем бдителни! Нощните вълци на Путин дебнат българската демокрация!

12

Анонимен

преди 7 години

"След като бяха пребити в Бургас..."?Кой ги е пребил рокерите? Въобще с тях инциденти кога е имало? Група неонацисти, които доста наподобяват членовете на Ислямска държава, нападнаха протестиращи.Това е поредното доказателстов, че в България медии няма. Всичко се контролира от наследниците на ДС които служат на Путин.