142

ЕС

преди 8 години

Путин да не мълчи,а да предприеме действия за обединение на Европа с Русия. Ще ги видим тогава американците, какво ще правят?

141

5 годишен

преди 8 години

Този дядо не изтрезнява ли?

140

Odysseus

преди 8 години

177 какво разбираш под брюкселски чиновник

139

хайде сега

преди 8 години

Открийте разликите между Сорос и дядо Георги....Ако светът беше пълен с дядо Георгиевци ,а не със Соросчета ,то той би бил едно прекрасно място за живеене...

138

Odysseus

преди 8 години

173 Те могат да търгуват с Азия в което няма нищо лошо но Русия винаги ще бъде с Европа.

137

Англо

преди 8 години

Брюкселските ЧИНОВНИЦИ май ще трябва да ги уволняваме. АНГЛИЧАНИТЕ В МОМЕНТА ВЕЧЕ ПОДГОТВЯТ БИЗНЕС ОТНОШЕНИЯ С РУСИЯ. СТАВА ДУМА ЗА БИЗНЕС ЗА СТОТИЦИ МИЛИАРДИ.Сега е момента България да натисне ЕС.ТИКВАТА АКО Е УМЕН ЩЕ ДЕЙСТВА. НЕПОЗВОЛЯВАЙТЕ АНГЛИЧАНИТЕ ДА НИ ВЗЕМАТ БИЗНЕСА И ПАРИТЕ ПОД НОСА.ЕС И РУСИЯ ОБЕДИНЕНИ. СОРОС ЩЕ СЕ ПРЪСНЕ ОТ ЯД. А,НИЕ ЩЕ ИМАМЕ ПАРИЦИ.ЕВРОТО ЩЕ СКОКНЕ ДО НЕБЕСАТА, А ДОЛАРЪТ КАКТО ВИНАГИ ЩОМ НЯМА ВОЙНА ЩЕ ПАДНЕЕЕЕЕЕЕЕ.Непозволявайте на сатанистите да Ви фалират

136

Вижда се

преди 8 години

Шорош вие на умряло защото предстои завои към Русия на целия ЕС ,още Меркел ви го каза ,свободна икономическа зона от Атлантика до където ви стигат очите на Изток.Това е най-големшят кошмар на такива като него.

135

Odysseus

преди 8 години

Пътят ни е силна България в Обединена Европа , всичко друго е меко казано глупаво Разбира се Европа би трябвало да се интегрира по тясно и да не се фрагментира вътре на различни скорости

134

Анонимен

преди 8 години

До ШопПравилно казано. Винаги когато Русия си е изпълнявала задълженията на суровинен придатък на Европа и си е знаела мястото и не се е правела на велика сила е имало мир на континента.

133

Анонимен

преди 8 години

до 158 БГ Х.юмне, пак те питам- на 90% от случаите, когато ГЕРБ внася проектозакони, ДПС гласува ЗА.... и това за теб е САМО ПОНЯКОГА?

132

Анонимен

преди 8 години

До 666Има вестник Атака, вестник Дума пък може би и вестник Работническо Дело за такива изказвания бе, къде си се заблудил тука.

131

Анонимен

преди 8 години

Тоя що не е в затвора?

130

Американо

преди 8 години

АСТАЛА-ВИСТА СОРОС.СКОРО СИ АУТ. ЩЕ ТИ ПРЪСНАТ МИЛИАРДЕРСКИЯ ДИРНИК

129

ист

преди 8 години

След референдума, ВЕЛИКОбритания ще стане МИНИбритания.Възрастните хора в Британия, България и в целия свят са склерозирали, и си причиняват проблеми.

128

Анонимен

преди 8 години

За да си борсов спекулант от класата на Сорос трябва първо да предусещаш нещата преди да се случат и второто да успееш да заблудиш останалите играчи да играят против собственото ти предусещане. Така че думите на Сорос нямат практическа стойност те по-скоро служат да заблудят болшинството играчи на борсата.

127

Иво

преди 8 години

Където и да отидем с 1 000 000 и безконтролно размножаващи се от ония *** сме обречени.Не четете ли какво става в съседната снатия,англичаните заради такива български и румънски напускат ЕС,трабват Крумови закони иначи загиваме.

126

Анонимен

преди 8 години

След Брекзита всички ние/филантропите,много богатите/, които вярваме в ценностите и принципите/да забогатяваме здраво на гърба на бедните/, че ЕС е създаден, за да помага/основно на нас няколко стотин богаташи/, трябва да се обединим/ние милиардерите/, за да го спасим/за да не загубим много пари/, като го реконструираме/направим така 4е пак ние същите да пе4елим милиарди/ изцяло

125

Анонимен

преди 8 години

До ФБРРусия в ЕС?? Никой руснак не иска в тази тоалетна! Пил ли си си хапчетата?!

124

ФБР

преди 8 години

Видяхте ли НЕЩАСТНИКЪТ какви небивалици говори. Вече не могат да контролират ЕС .Америка искаше ЕС да води война срещу Русия,но ДУДУЦИ. Европейците не са толкова наивни. Да живее ЕС обединен с Русия. Ако Русия се обедини в ЕС ще разберете,че ние ЕВРОПЕЙЦИТЕ ЩЕ КОМАНДВАНЕ СВЕТА,А АМЕРИКА ЩЕ УПРАВЛЯВА ***.

123

БГ

преди 8 години

ЮРУШ и Сорос в един отбор!Получи се соросоиден урушист!Да живее България!