111

Анонимен

преди 8 години

като се налага да обясняваш етюда на зрителите, се е...таковай у сценариста. след като се е наложило специално да обясняват за о'конър,явно им се не е получило.

110

началото на края

преди 8 години

Предлагам сега Роската да скъса снимката на Филип Станев, и са квит!

109

EHO

преди 8 години

До Анонимен (122)Хей, ***! Я не сравнявай снимката на Росенчо Плевнелиев с българското знаме!

108

teo

преди 8 години

СПОКО БЪЛГАРИЯ, ШОУМЕНЪТ СЛАВИ И компания СА НАД ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, БИЛО ТО И МОРАЛНИ!!! ЗА ТЯХ ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО, ЗАЩОТО сем СЕ САМОСЕЗИРА, НО САМО ДА ПОСЕЯТ семЕТО НА РЕАЛНОСТТА В БЪЛГАРИЯ!?!? " НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!" - ХУБАВА ПЕСЕН, НО не ме гледай какво правя, а ме слушай какво ти казвам и пея, защото ТО НЕ ВАЖИ ЗА ШОУМЕНЪТ СЛАВИ И КОМПАНИЯ!!!

107

още

преди 8 години

Защо българите предпочетоха *** сержант пред експерт като Костов.Защо предпочетоха сикаджия наглец пред Станишев. Ако дойде и този *** прилика с Кадафи ,Садам и тн е какво ,американски части ли трябва да влизат да въдворяват ред.Тоя без хляб и сол ще ви остави >

106

Вицекраля

преди 8 години

Не е важно какво щяло да каже СЕМ! Важното е какво ще нареди Вицекраля на България, американския посланик.

105

Чикън

преди 8 години

До 123Ти ако си мислиш, че с хартийките, с които гласуваме не може да се злоупотребява много си се заблудил.

104

Анонимен

преди 8 години

Тука се изляха тонове помия по Слави. Едно мога да кажа със сигурност: одтдавна целокупният български народ не се беше кефил така, както със скъсването на тази снимка!Благодарско!

103

Унуфри

преди 8 години

Някои от въпросите на тези чичковци за референдума противоречат на конституцията. Президентът е длъжен да ги подложи на проверка тези въпроси, но тази сбирщина от "интелектуалци", които досаждат на българина всяка вечер по ТВ е преценила, че щом идеята е тяхна, то не подлежи на критика и оспорване, понеже те са гениални! Е, да, ама не!Много би било жалко, ако референдумът им се провали, нали? И отсега си търсят виновник за оправдание в лицето на президента.

102

Сикрет сървиз

преди 8 години

Най -странното за всички в света е че САЩ,ЕС постоянно дават сигнали за Борисов преди да го изберат ,за Симеон пак преди да го изберат,същото и сега за Слави .Светът така ви помага.Дава ви инфо за тях .Но вие пак си ги избирате.Извода,народа или е *** като *** или изборите ви се фалшифицират .

101

Анонимен

преди 8 години

Как за четвърт век не успяхте да изберете един свестен президент, като Путин или като чешкия Милош Земан? Защо избирате тикви, зелки и коне? В ТКЗС-то ли гласувате, какво изобщо правите?

100

SS

преди 8 години

До Анонимен 116А кой не е кукла на кукловодитебе г-н Анонимен 116, нали все някой трябва да е там и който и да е той ще е все поставен от някой друг.Ти пък да не си мислиш , че може да избираш нещо в мижавия си животец. Винаги , винаги ще ни бъде налагано от някой друг какво да правим. ФАКТ.

99

Управление на народа

преди 8 години

"Аз не разбрах какъв му е проблемът на Президента.Ако народът иска депутатите да са 120, ще се свика Велико народно събрание, което да промени бройката от 240 на 120. В крайна сметка точно това е демокрацията - управление на народа. Щом народът не е доволен от политическото управление на страна, значи хората могат да вземат нещата в свои ръце и да се опитат да оправят положението си."Напълно съвпада и с моето мнение!!!!

98

Реалността

преди 8 години

От политическо живуркане на Слави разбира се ще имат полза богатите ,а не народа. Така ,че очаквайте много опции ако стане политик .Коалиционната култура ще придобие нов статут.

97

кой?

преди 8 години

Всъщност, кой е този Плевенлиев?

96

123

преди 8 години

Както заявиха от водеща IT-компания в САЩ (инфо има навсякъде в нет-а), която внедрява технологиите по електронно и интернет гласуване, не само в САЩ... чак след ок.40-50год., по техни (а и не само) предвиждания, ще се появят технологични решения, които ще могат да гарантират сигурността и истинноста на подобни избори. Така че, който и да ви обяснява, че...НЯМАЛО проблем с електронното гласуване - просто НЕ разбира или ЛЪЖЕ :)

95

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 96аре не ми се прави на рокаджия че като седнеш на маса кво ми слушаш бе туфлек да не би МЕНОАР или Айрън Мейдън. Всички сме чалгара но едни го показват по-вече запомни го това- - - -Село мое, мое мило село .... нормалните хора не сядат на маса за да слушат музика !!! Сядат на маса за да се нахранят или пийнат нещо, защото масата е за това, а не за слушане на музика ! Но ще съм любопитен да те видя какво ще правиш като се храниш Ку-Ку бенд да ти свирят химна ?

94

Унуфри

преди 8 години

До 108: Русия си прегази братята по кръв, религия и ген - Украйна, без да и мигне окото, защото така и беше изгодно.Ти смяташ ли, че Русия ще пожали България, ако прецени, че нещо друго е по-изгодно!? Я помисли. За Русия България не съществува на картата! Само истински родоотстъпник може да гледа с просълзени очички към Русия и да си представя някаква майка-закрилница. Защо никой не бяга към Русия?Наскоро излезе изследване, че едва 4% от руснаците приемат България за приятелска страна.

93

Анонимен

преди 8 години

първо той не е президент защото никой не го е избирал а бойко го назначи, със съдействието на продажните медии дето духат на мутрата.

92

Инженер

преди 8 години

Това, което уж трябваше да бъде забавно вечерно шоу, се превърна в една политическа гротеска. Много злост и яд ни заливат от екрана. И този портрет, като на починал, отвратителна работа. На мен ми изглежда, поредния медийно-политически проект, в стил Сидеров - Бареков, където зрителите са използвани, за да се домогнат няколко човека до парченце от баницата на властимащите. Същия популизъм, същата демагогия същата гнъс и злост. Отдавна не съм го гледал това предаване, но скоро издържах 10 минути.