36

софиянец

преди 8 години

До Иван 22 ... ДРУГАРИ , КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАТЕ ПО ПРОГРАМА , СПУСНАТА ВИ ОТ ЦК НА БКП / БСП , ДА ПЛЮЕТЕ ПРОТИВ ФАНДЪКОВА , ЗНАЙТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО , ЧЕ НИЩО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТИЯ ВАШИ НАПЪНИ . ПЪРВО , НЕ ФАНДЪКОВА Е ОПРЕДЕЛИЛА ЦЕНАТА НА БИЛЕТА . 2 - ро. НЕ ВИ ЛИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ , ЧЕ НЕ СЕ ВОЗИТЕ В ОНИЯ ИКАРУСИ ОТ ВРЕМЕТО НА БКП , МИРИЗЛИВИ , ПОТНИ И МРЪСНИ ? , А СЕ ВОЗИТЕ В МЕРЦЕДЕСИ . Е , ДА НЕ БИ ФАНДЪКОВА ДА Е БИЛ ГЕЙТС И ДА ИЗВАДИ 100 МИЛИОНА $ ,ЗА ДА КУПИ ВОЗИЛАТА ?

35

Бай Иван

преди 8 години

Тя-"г-жата" не отговори на тези въпроси на депутати и общински съветници очаквате на читател да отговори. Писах и в Други коментари как виждам нещата в следващите 2 години.С увеличаване цената на билета ще се увеличи трафика, това ще е оправдание за увеличаване цената на синята и зелена зона, и също така за тяхното разширяване.

34

Анонимен

преди 8 години

Няма лошо да се вдигне билета, но да се вдигне също и качеството на услугата и също никой не говори за инфлация каквато несъмнено има, колко % е ? Заплатите и пенсиите трябва да се покачват заради инфлацията.

33

Анонимен

преди 8 години

При Тодор Живков билетя беши 6 стинки пък сига при капитализма ,при тез фирмаджии стана 1,60,виждате ли часнуту до каде води

32

Здравейте

преди 8 години

Здравейте другарю, купете си карта , хората ще вземат да си помислите , че не може да смятате. Може еднодневна, тридневна, десетдневна, месечна, шестмесечна, годишна. Други хора пък може да си помислят , че живеете в комунизъмъ и всичко Ви е безплатно.

31

Анонимен

преди 8 години

Имало глупци да дупчат единични билети всеки ден. Карта за година - по левче на ден, какво по-хубаво от това. Браво!!!

30

Анонимен

преди 8 години

толкова съм БЯСНА,че не ми го побира главата и разума-КАК ТЪРПИМ,КАК ТЪРПИМ БЕ ХОРА??...

29

28

преди 8 години

Вчера винетките, днес билетите, утре ще има нещо, което засяга и теб. Спокойно. И твоят ред ще дойде.

28

Мишо

преди 8 години

Чух, че и тока в София щял да скочи на 0,4 лв. Хората богати!

27

Анонимен

преди 8 години

НЕ ПИШЕТЕ ЗА ХЛЯБА, ЗАЩОТО ТЕ ЩЕ ВДИГНАТ И НЕГОВАТА ЦЕНА, ТА ДА НЕ Е ПО-ЕВТИН ОТ БИЛЕТА.

26

Фандъка - ОСТАВКА!

преди 8 години

Ако бяхме граждани, а не овце, днес и в следващия месец нямаше да има никой в градския транспорт. Щяха да въртят празни и да возят роми, пияници и клошари, които щяха да се бият с контролите и куките пратени да тероризират нормалните българи. Ама... българинът е една жалка селска мишка и ще си плаща като поп. И да уточня. Не пътувам често с градски транспорт, а съм се зарекъл, че вече изобщо няма да го ползвам. НИКОГА! Да си намерят друг дарител крадливите герберасти!

25

анонимен

преди 8 години

нали гласувахте за герб 10 пьти бихте бсп какво искате сега идват презид изборитрябват пари кметьт няма нищо общо с това поскьпване това е работа на обш сьветдоминиран от герб които не мисли с главата си сега да не писка и това е само началото

24

Анонимен

преди 8 години

Ае стига сте мрънкали за тези билети бе.

23

Да

преди 8 години

Градския транспорт НЕ Е задължителен! + това новата годишна карта е 365лв, по 1 на ден! :)

22

Абе

преди 8 години

тия Шопи какво ***?Нали те избираха Тиквата за кмет няколко мандата, а после го натресоха и на цялата държава!Сега пък послушното Данче им била виновна!

21

Хахото

преди 8 години

3. Цената на билета може да се повиши и заради поскъпване на гориво, например. Или за ПРЕДВИДЕНО подобряване на автопарка, което не може да стане като с магическа пръчка веднага. А дали ще стане - ще се види. 4. Другите въпроси са съвзем резонни.

20

Иван

преди 8 години

Харесвах Фъндъкова, но това увеличение ще й коства главата....

19

гогич

преди 8 години

До ИманчоПрав си, и аз това казвам. Ама няма кой да чете и мисли. Ако наистина пътува редовно за работа с гр. транспорт, и то с 2 автобуса с една посока, нормално е да е с карта. Дори само през работните дни да я ползва, пак му излиза по 1,60лв/ден. Ама му дай на българина да мрънкааа...специалист е в това...

18

Хахото

преди 8 години

Малко доуточнения: 1. да, нормално е цената на билет да е по-висока от тази на хляб. Където живея аз, цената на билет е 1.60 евро. Един хляб струва 80 цента. Има хляб и за 6 евро, но не е това въпроса.2. Машини за билети в превозните средства може би има само в БГ. Навсякъде има машини по спирките или купуваш от шофьора - за 2.50 евро. Ако платиш с 10 евро ще ти откажат да ти продадат билета - максимумът е 5 еврова банкнота. Но ресто от шофьора - задължително;

17

Анонимен

преди 8 години

Това с цената на билета е пъклен план на Сорос,таз магария само Сорос може да я измисли