35

Анонимен

преди 8 години

Кремълската клика се нуждае от НАТО за да плаши мужика ...банален метод от памтивека за подтискане на крепостните селяни !

34

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До АнонименИстината е, че ако Украйна и Грузия членуваха в НАТО Путин нямаше да си позволи да ги напада----------------Умнико, желанието на Украйна и Грузия да ходят в НАТО провокира Русия да им създаде конфликти. Обърнал си причина и следствие.Русия повтори 1000 пъти, че не желае НАТО по границите си. Но само с ядрена война ще го стоплите.

33

Odysseus

преди 8 години

67 Слабичко , мой човек , много слабичко . Горките тези дето ги ожалваш . Това са най-развитите страни на земята ,а ти продължавай да си пишеш глупости . Те си остават тук и са за твоя сметка и на сметката на тези които разсъждават като теб .

32

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Тръмп обаче е на мнение, че САЩ трябва да си гледат собствения обор и да не се занимават с гарантиране на сигурноста на Европа.Да видим какво ще стане наесен :)А относно Путин - радвайте се, скъпи демократи,че той е на власт. Жириновски го обвинява, че е мека китка и че не е пуснал руската войска в Украйна.Какво ще правите тогава - ще започнете ли ядрената война?

31

Odysseus

преди 8 години

64 нали бяхте за мирният атом бе бббоклуци или той е само за пармала и само за атомни слънца си мислите , виждате ли колко ви е акълът .

30

Анонимен

преди 8 години

До Odysseus 40в Западна Европа ли - Политически зависимив Япония ли - Политически и военно зависими сами си правят бизнесав Южна Корея ли - Сами си направиха технореволюциятав Тайван ли - само проблеми основно политическив Сингапутр ли - същовъв Виетнам ли - търси инвеститори работна ръка имав Чили ли - 6500км на 100км ширина ...в ОАЕ ли - Евтин петрол за САЩ до времев Кувейт ли - Евтин Петрол за САЩ до време

29

Odysseus

преди 8 години

цитирах ти къде е, Сирия от райско кътче сега е в руини, едва ли си я виждал на снимка дори (преди войната). За просперитета на запада платихме и ще продължаваме да плащаме цената... тва включва и теб платено ***, *** не можеш да се усетиш----------------------------56 След като беше райко кътче Сирия защо имаше сирийски политически бегълци от там. Знам ги вашите соцком райски кътчета , не на мен тези . В Сирия има ПОЛОВИНВЕКОВНА ДИКТАТУРА - авторитарнототалитарнана клана Асад

28

това е

преди 8 години

До Анонимен 47 Напротив мнението му е вярно,НАТО без измислен враг не може да съществува/който е чел 1984 на Дж.Оруел знае за какво говоря/ и затова си измисля и афишира някаква "Руска агресия"а във същото време НАТО се държи като агресор!

27

Чикън

преди 8 години

Цял живот можете да спорите, уважаеми русофили и русофоби.Дано накрая да разберете, че монетата има две страни.Дано и да е останало нещо от тая страна от продажници!

26

Odysseus

преди 8 години

До Odysseusхохолите - отново истерия?-----------52 Кои са тези хохоли или хохли да не са прабългарите защото май и те са ходили с бръснати глави и опашки

25

gtf

преди 8 години

До Odysseus 40цитирах ти къде е, Сирия от райско кътче сега е в руини, едва ли си я виждал на снимка дори (преди войната). За просперитета на запада платихме и ще продължаваме да плащаме цената... тва включва и теб платено ***, *** не можеш да се усетиш

24

анонимен

преди 8 години

еврогеиовете с гмо мозьците които са начело на нато нарочно тласкат света кьм воиназа да пласират оржието си и си мислят че като са на 29 000 км ще оцелеят ама не сапознали техният генезис не тьрпи мир непрекьснато провокират конфликти прьсналиса бази и воиски по целия свят ако стане конфликт в черно море в бьлгария ще станегражданска воина защото аз искам мир и спокоиствие

23

Odysseus

преди 8 години

48 Да така е , прав си Боби като никога до сега . Германия прие съответното законодателство още 2000 година . В щатите само Калифорния се опита на времето но после се отказа , но миналаат година приеха историческият АКТ на федерално ниво в отговор на Парижкото споразумение и сега наваксват със страшна сила , само те както си знаят .

22

Анонимен

преди 8 години

Това дето руснаците го казват го знаят и малките деца.

21

Анонимен

преди 8 години

До Odysseusхохолите - отново истерия?

20

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До АнонименМнението на НАТОвците е също толкова предвидимо? Или не смяташ така?Войната се задава, бъди спокоен.

19

АААААА

преди 8 години

Какво е това НАТО?

18

Боби

преди 8 години

До Odysseus 33Пътешественико еквивалента на това работи в Германия от поне 10 години ... уфф сетили се. Когато чичко Гууугъл инвестира в евтини батерии ми се обади. Всички ВЕИ технологии или са скъпи или дават непостоянна мощност. Ако има евтина батерия ВЕИ ще завладеят света за 5 години.

17

Анонимен

преди 8 години

Мнението на руския представител в НАТО е толкова лесно предвидимо и безинтересно, че нито си струва да се чете, нито да се коментира.

16

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Лошото е, че натовския елит подготвя по този начин третата световна война. Първа фаза е набелязването на враговете и пускане на пропагандните машини.Франиця и Германия вече си счупиха главите, опитвайки се да превземат Русия. Остана само САЩ да си я счупи и се надявам след това да има мир.