5

Жена

преди 8 години

ДнесЪ, колко струва да публикувате новина за мен, която да се лепне като ВОДЕЩА? Просто ми е интересно?

4

Анонимен

преди 8 години

Неграмотна, изрусена и нагла арабка.

3

мда

преди 8 години

Малко ми е жал за това момиче. Ако не прекаляваше можеше и да изглежда приятно. Все пак красотата не е това, което кара човек да я съжали. Липсата на смисъл във всичко което върши е... Предполагам следващата стъпка е след родители които намират начини да и задоволят капризите да намери и мъж който да продължи традицията. (едно малко пояснение- не съм човек който не е имал възможност да обикаля и да види света, така че "гроздето не е кисело...)

2

Жена

преди 8 години

Цъ. Гроздето не е кисело, драга. Гроздето е обрано, изронено, омачкано, направено на вино и се пие с кеф. Тъ....по добиче ти грозде на живо виждала ли си къде расте, че да знаеш колко всъщност ръст трябва да имаш, че да го обереш? Трябва да си като 5 годишно дете. Поне да беше написала, че кокосите са кисели, ама си клиширана и пр-оста и най-тъжното е, че никога няма да можеш да проумееш колко точно пр-оста си....

1

Хаха

преди 8 години

И да имах съменние- вече съм сигурен, че си плаща!Колко дни ще ни занимават с тази "новина" за "принцесата"?Явно нормалните новини се изчерпаха :)