14

Американ

преди 8 години

На това ченгело-армейско образувание трябва да се смачка главата още в зародиш! Сега тарамбуките уж ще гонят, а после хунта ще поставят!Иначе тарамбуките на аллаха не бива да се допускат в БГ и за това да се третират лицемерно и грубо при опит за влизане или вече заловени в страната.

13

Няма няма

преди 8 години

А оня с палката от околомръсното дето биеше ,той къв го дървеше в Украйна!??? Сега тука ще го вземете ,ли да Убива????

12

Няма няма

преди 8 години

Нещо като Кримският сценарий!??! ПутинскиятСталин е жив!?

11

Анонимен

преди 8 години

До ИванВ Русия?

10

Експерт

преди 8 години

На тъй наречения батальон дълги ли са им криминалните досиета?И на кого са директно подчинени - на Жириновски или на Виолончелиста?

9

Няма няма

преди 8 години

Въпрос:през Гладната 1996 година на Мултигруп и Дс,къде бяха военните !??!?

8

Иван

преди 8 години

Достатъчно е да се разбере къде в чужбина ще се обучават формированията,и въпроса ще се осветли напълно. Дали това не е "близка нам брадска страна????"

7

Анонимен

преди 8 години

Сдружението се представя за "обединяващо на доброволни начала възпитаници на всички средни и висши военни и полицейски училища в НРБ"----Значи, ако са от НРБ, не са полицейски, а милиционерски.

6

Няма няма

преди 8 години

Пълни глупости! Ако,имаше истински Воини щяха да Разстрелят Т живков и цялат му крадлива рода барабар с Цк на Бкп! Сега пак Ссср и Кгб е на власт с Гроб дпс и батка *** на Гъзпром! Не,ни расмивайте с разни рубладжии който щели да ни защитават!? Колкото Мултигруп правеше бизнес ,толкова и те!

5

българин

преди 8 години

трябва да ни защитават от комунизма и болшевиките и продажните рубладжии ***

4

Шаран БГ

преди 8 години

Г-н Цацаров преди няколко дни се "изхвърли" съвсем законно ! Това е нормално-той за това е -да брани закона! Уверен съм 300%, че той като човек и като българин, е напълно съгласен в душата си със отрядите за залавяне на незаконните пришълци от Изтока.Щом определен процент от дълго "интегриращите "се покрай Брюксел "опушени", са напълно съгласни с терористичните акции във Франция и Белгия .. ние какво чакаме? Тя, чергата, гори от единия край, ние си обръщаме гърба да се топлим ! Ха сега ,де.....

3

Анонимен

преди 8 години

Средностатистическият българин обожава лова на носърчета.

2

Анонимен

преди 8 години

Сега гледайте как ще ревнат каналджиите с униформи и оня бъчвоподобен прокурор. Те много мразят да им се разбутва далаверата. Тук единственото притеснително нещо е че в това формирование има намесени милиционери, а както се знае от всички колко струват, ефектът е предварително ясен.

1

Луцифер

преди 8 години

Има заплаха,а държавата си затваря очите.Мисля,че е редно да се защитим.