221

rusnak

преди 8 години

Палячo.

220

жико

преди 8 години

До Анонимен Когато пишеш, първо си оправи чалмата, че пискюла ти е замрежил погледа.

219

Ноком

преди 8 години

Мастанлийския въжеиграч, литературното недоразумение и езуитския дървен философ отновое на гребена? Да му напомня руската поговорка:Не казвай хоп преди да си прескочил рова, а и след това не бързай- може да си на неподходящо място?Та на продажното *** Мещан ще кажа: Всеки български патриот е и русофил,всеки предател и враг на Бълтария словоблудства като него.

218

gtf

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯтази противоконституционна партия не е добра новина за никой българин. Това е наглата намеса на турция, показваща истинските и намерения. Кви малцинства да защитава а, може би ще защити българското а ?

217

доктора

преди 8 години

Единственото сигурно за Местан е новото му местоживеене - Анадола. Там няма да яде свински опашки........

216

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До АнонименИнтересно, говоря на СТРАНДЖАТА, отговаря ми ***.-----------------ГОВОРИШ НА ВСИЧКИ И ВСЕКИ КОЙТО ИМА НЯКАКЪВ ОТГОВОР ПО ВЪПРОСА МОЖЕ ДА ТИ ОТГОВОРИ !

215

Анонимен

преди 8 години

Не знам защо толкова се напъва, след като партията му не е узаконена от съда.

214

гнус ме е

преди 8 години

Не! Турция не е наш приятел. Нашият национален празник е освобождаването ни от Турция с помощта на Русия. Бая изнагляхте Зидаров, но няма българин който да е на твоето мнение. При бай Тошо щеше да има справедливост за тебе, но и сега ще те застигне, макар и по-късно.

213

Анонимен

преди 8 години

Скоро тези, които отмениха възродителния процес ще увиснат на бесилото като народни предатели.

212

Анонимен

преди 8 години

Интересно, говоря на СТРАНДЖАТА, отговаря ми ***.

211

Анонимен

преди 8 години

Русофилството хептем умря в България, БСП и ДПС ще станат като атака с по стотина беззъби пенсионери да гласуват за тях

210

Вижте го :)

преди 8 години

На снимката изглежда все едно се сдържа със сетни сили да не се наака :) :) но то за него това си е нормално...и при най-малките вибрации *** може да му "изневери" и да напълни панталона...той затова и не се вози на градски транспорт...много друсало и имало опасност от "изпускане" на метан и съпровождащите го екскременти :) :) :)

209

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До до СТРАНДЖАТАИзключително глупав човек си. Турска националистическа партия се опитва да се узакони в България, а ти като топ ид.иот ми говориш колко добре било за демокрацията.ЧЕ КВО ЛОШО ИМА ОТ ЕДНА ТАКАВА ПАРТИЯ ?! НЕКА Я ИМА И ДА ЗАЩИТАВА ПРАВАТА НА МАЛЦИНСТВАТА В БЪЛГАРИЯ ПОНЕЖЕ КАКТО ВИЖДАМЕ БЪЛГАРИЯ САМО СИМУЛИРА ,ЧЕ ПРАВАТА НА МАЛЦИНСТВАТА СЕ СПАЗВАТ И УЖ НЯМА ДИСКРИМИНАЦИЯ ! БЪЛГАРИЯ УМИШЛЕНО НЕ ИНВЕСТИРА В ТЕЗИ РАЙОНИ ,БЪЛГАРСКИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ НЕ ПРИЕМАТ МАЛЦИНСТВА

208

Анонимен

преди 8 години

До До 253Браво бе брато ти им разказа играта на руските ***, ще ги изпоуволнят от масква както уволниха Людмила Савчук

207

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Анонимен 252Съвършено правилно... - граф Игнатиев, като руски посланик е ходатайствал за заточението на моя далечен родственик Иларион Макариополски... - и после смъртно болен е пуснат да се завърне в родния си град Елена, където умира. Същото е станало и с неговия съратник Неофит Бозвели, който починал в заточение благодарение на тогавашния руски посланик в Цариград - Титов...

206

Валентин

преди 8 години

Ей доживяхме! 26 години от "промяната" демосратите, русофоби и прочее сор0соидна *** почнаха да си разкриват истинските карти - превръщане на БГ в турски кенeф

205

всички

преди 8 години

Снимката показва всичко,злоба и страх от този ли ще се боим!?един предател и ***?трябва където го видим да го заплюва ме.

204

Анонимен

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАживот в Русия е най-доброто лекарство за разлигавени западни левичари,които не искат да си плащат данъци и български русофили, които седят на руска хранилка за болеста им. Предлагам приемането на нов закон: Който публично декларира, че харесва Русия и Путин, да бъде изпращан там от две до пет години в зависимост от степента на престъплението русофилията, руснаците и филите им трябва да се вкарат в правия път както германците и японците след войната, сега знаят от къде изгрява слън

203

До 253

преди 8 години

Не, Ердоган е оня който го шамароса здраво и после шамаросания се кри по тоалетни защото му беше червена бузата. После забрани на руснаците турските домати, а на рускините краставиците. Те пък жадни за витамини пак си набавят чрез украински беларуски и казахстански туроператори.

202

Анонимен

преди 8 години

Турчин никога не ме е лъгал и мамил, руснаци и русофили многократно