11

Анонимен

преди 8 години

А тия умници от МОН как биха нарекли романът на Вазов "Под игото"?!

10

ист

преди 8 години

Българите никога не са били роби. Защо сами се унижаваме.Гърците и сърбите са имали същата съдба в Османската империя. Те казват ли че са били под турско робство. Напишете как гърци и сърби определят османският период и роби ли се наричат.Англичаните пишат ли че са били под римско робство.

9

ЦК на БКП

преди 8 години

До ВасилевА от 1989г сме свободни ,а ?

8

Лудия Давудоолу

преди 8 години

Този, който пише за "съжителство" и "правова турска империя" е приетият с почести и възхищение от българските продажници начело на изстрадалата ни държава Давудоглу Лудия. Продъжници-умрете! Вие продавате майка си и баща си и нямате ни съвест ни срам. Такива като вас са заплаха за децата ни.

7

пардон!

преди 8 години

Робът няма право на собственост ,нито да напуска господаря си. Нито Ботев,нито Левски нито цялата възрожденска интелигенция се вписват в това правило. Следователно дубата робство не отразява вярно ситуацията. Българите и всички християни са били дискриминирани на верска основа и от правителството чрез нарочни закони и от редовите мюсюлмани чрез беззаконие и тормоз.Но не са били роби!

6

Вуте

преди 8 години

До 2 СР - не трябва да те е срам, ние ги издържаме и следователно от нас зависи да им спрем издръжката, оставка и това е. Това е опит за промяна на историята и е национално предателство!

5

Народен съд скоро

преди 8 години

"...Земята на Ботев и Левски отново е РОБСКА ЗЕМЯ..."Невероятно актуални стихове на Христо Кърпачев!Скоро ще има Народен съд!

4

Съжител

преди 8 години

И на какви начала са съжителствали нашите прадеди ? На семейни ??? Или турците са ,,онождали,, жените им ,,извънбрачно,, ???!!! А Кастрева- Мастрева ???

3

Една жена

преди 8 години

Те затова и "Балканджи Йово" премахнаха от учебниците! скоро и Ботев, и Вазов ще премахнат, само чакайте!

2

Анонимен

преди 8 години

Ето така се разпалва етническата омраза.Вместо да кажем на децата истината и да им дадем възможност сами да преценят, ще ги лъжем и ще се надяваме да не разберат. Само че така на тях им става още по-интересно и се получава обратен ефект. Забранените неща са най-интересни.Но на агентите от ДС такива понятия като честност и доблест са им непонятни. Все пак голяма част от тях са *** станали агенти, за да доносничат. И сега чакаме доносници да ни възпитават децата. Как да стане ?!

1

Съд и проклятие!

преди 8 години

Тези, които са измислили да заменят "робство" със "съжителство" са просто ***.Дори това съжителство да е брачно, ако единият "съжителстващ" бие, коли,беси, псува другият "съжителстващ",то това по съвременните цивилизовани закони и хуманитарни ценности е недопустимо. И какво да прави битият, бесен, колен и псуван съжител? Да се отнесе към съда и да се разведе? Интересно кой съд е можел да разведе битият, клан, бесен и псуван българин с биещият, колещ и бесещ Го турчин? Възмездие!?