28

Анонимен

преди 8 години

Видях поне десетина коментари да твърдят как секс с непълнолетни (между 14 и 18) е автоматично изнасилване. Според законите в България възрастта на съгласие е 14.

27

abe

преди 8 години

какъв е този дърт пръч, дето внуци му тропат на вратата, та ще прави секс с ученичка. То пък тези *** са са самозабравили се. Използват наивността на хората, за да си правят кефа. Дърти извратеняци!

26

Анонимен

преди 8 години

До Дори и ... Вместо да говорите наизуст,прочетете закона.След 14 г,ако секса е доброволен не се преследва от закона.Малката труженика е решила да изкара допълнително,като го изнудва с това,че е обществена личност.Той и е казал-пито,платено.

25

Анонимен

преди 8 години

Бунга-Бунга си е традиция в БСП !

24

Баба Гицка

преди 8 години

Нямат спирка ***!!! Едно време биеха и е.яха и сега пак!!

23

Edna

преди 8 години

До bolbovИ да е била, и да не е била, този тук може да й е дядо... Дърт перверзник!

22

Тидидамби

преди 8 години

Не е лошо някои дървени философи, преди да хвърлят вината върху момичето, да разберат, че изнасилване има не само, когато е налице насилие и заплашване, а и когато изнасилвачът се възползва от БЕЗПОМОЩНОТО й състояние, какъвто е и този случай. Колкото до това каквое правила в хотелската му стая, едва ли е най-трудното нещо едно 16 годишно момиче да бъде подлъгано, още повече, когато става въпрос за познато лице (майка й работи си него

21

Анонимен

преди 8 години

Ако е виновен да понесе тежко наказание, но да не изопачаваме фактите: 1. На 16 години е непълнолетна, но не малолетна. Доброволният секс с такава не е наказуем; 2. Т. нар "изнасилване" се случва в хотелска стая. Все някакси двойката се е озовала там. По принцип, трудно можеш да принудиш някого, да те последва в хотелска стая (особено ако се дърпаш и викаш с пълно гърло). Не е невъзможно, разбира се, но лично аз залагам на варианта "тез червени домати, ги разклати Евстати..."

20

Анонимен

преди 8 години

Те всички политици са такива!

19

Членска карта №7

преди 8 години

Тия триста грама алкохол, в колко сок са й го сипали!??? Не пиша за да ви дразня, а за да спрете с първосигналните реакции и да изчакате следствие и съд! Че, е гадина Евстатиев, спор няма!!! Но на къде вървим, когато децата ни, непълнолетните ни дъщери обикалят като разгонени самки вертепите, само и само да бъдат себе си и да живият днес.

18

Анонимен

преди 8 години

Къде са онези хуманните от БХК? Защо още не са завели дело или вече им е платено да мълчат, като ко_му_нета пред разстрел!

17

"Принципно"

преди 8 години

До АнонименПринципно кмета трябва да не влиза в една стая с 16 годишно момиче сам (без свидетели)!!Все пак е кмет!!(До 25)Ама като не внимава сега да си сърба попарата.Освен това е признал, че е правил секс с нея (ако е вярно) - това автоматично значи съд (момата е на 16 години)!!!

16

Анонимен

преди 8 години

"Морално" и "законно" не винаги се припокриват.Има много неща,които не са морални,но не са незаконни.Имаме дърт извратеняк,падащ си по ученички.И с достатъчно пари да си го позволи.Правил го е и друг път.Всички го знаят. Мъртво пияно, "дете" отива с него в хотел.Вероятно не за първи път.Перверзника си плаща и по живо,по здраво.В един момент "детето" а вероятно и родителите се сещат,че той е известна личност и решават да измъкнат още пари.Извън уговорените.

15

чекист

преди 8 години

Постъпката е грозна, най вече че е бил близък на семейството-а може би много близък!?От тук на там дайте да разсъждаваме. Девойката е непълнолетна, но не малолетна. И всички туккоито пишем, я да си припомним от колко годишна възраст сме на "сергията" Разбира се възрастовата разлика е голяма, но законът не прави разлика между 18 годишен и 80 при полов акт.Медиците казват, че няма разкъсвания-тоест не е насила и не е дефлорирана. И сигурни ли сме при случайна връзка за годините на партньора

14

Гого

преди 8 години

До някойТочно! Искала, неискала, щом е малолетна, да се счита за изнасилване! Гаден дърт педофил - комунист!

13

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПърво, тук не е САЩ и техните закони не важат.Второ, НК не предвижда наказание при доброволен секс с лице, навършило 16 години.Трето, 16 годишни ученички не ходят случайно по хотелските стаи.Четвърто, не че защитавам дъртия педофил, но в случая вероятно не става въпрос за изнасилване.

12

bolbov

преди 8 години

Интересно е дали тази ученичка е била за първи път с мъж,ако вече е работила по въпроса нещата доста се променят и трябва внимателно да се проверят.

11

Анонимен

преди 8 години

Най-малкото първо се доказва вина, после се наказва виновния.Така поне пише в НК. А спешната и добре организирана реакция говори по-скоро за предварително направен капан, в който се е хванал (невинно или виновно, после ще се разбере) Евстатиев.Принципно 16 годишни ученички не ходят случайно по хотелските стаи.Прочети още на: dnes.bg/temida/2016/01/19/vodka-vulgarnost-za-seksualnata-uteha-na-evstatiev.290100

10

Анонимен

преди 8 години

По думите му обаче това се е случило напълно доброволно от нейна страна...... По думите му излиза, че той е изнасиления

9

Членска карта №7

преди 8 години

до 6Като я изнасилят ще ме чуеш... Но ако е ходила, като цветарка по хотелски стаи ще мъч,а като цветарка след нощ в хотелска стая...