43

Анонимен

преди 8 години

Как къде са ! Една част са заровени под земята МЕТРОТО а другите ги откраднаха.

42

bolbov

преди 8 години

1973 г. аз съм млад курсант от Морско училище,посещаваме с кораб на БМФ Турция Ливан Италия Гърция мизерия и бедност навсякъде в Италия бандити деца ни опраскаха.Бързам много бързам да се върна в моята цветуща Родина НароднаРепублика България

41

Анонимен

преди 8 години

До OdysseusКато чета такива *** като теб, нищо ново от 100 години насам. По времето на Радославов преди Първата Световна война едно към едно така са говорели за Русия. Поне рефрена да бяхте сменили *** такива.

40

Анонимен

преди 8 години

В Истанбул могат да те заколят на всяка пряка от по крайните квартали. Напрежението е огромно. Влизаш в МОЛ и веднага минаваш през детектор за оръжие. Да не говорим за мазните заведения дето се предлагат там чорби и пр. Няма как да се сравнят двата града. В София хората са добре облечени, но не го осъзнават, защото мнозина не са били навън. В Истанбул се строи много и градът се променя, но манталитетът не струва. Ако пък знаете и турски език и разбирате псувните и цинизмите, които се говорят...

39

жан

преди 8 години

До хахахаСъгласен съм напълно с теб, Бургас е прекрасен град а София не толкова.И не знам какво цели тази пропагандна статия освен да принизи самочувствието ни ...Турция ще ни дава съвети как да живеем по европейски ..??? АЛО?!?!България е в пъти по красива. Ходил съм из цяла Турция и мога да кажа че там е като лунен пейзаж, почти никъде няма дървета само голи чукари и храсти

38

Анонимен

преди 8 години

Само не уточняват на кой турски град. :)) Защото извън 2-3 големи града в Турция още е като през 18 век.

37

Анонимен

преди 8 години

При земетресението половината сгради на "цветущия" Истанбул се събориха като кибритени клечки. В Турция още има огромни райони, в които живеят в пещери, нямат ток и вода. А това ехидно турче ще ми се прави на велико. Агите управляват като през феодализма, хората не смеят да шукнат.

36

Анонимен

преди 8 години

Хвалят се с достиженията си, но това е нормално "Сабах" все пак е проправителствен вестник. Ако пишеше "Джумхуриет" нямаше да е така. Все пак жутналистите на "Джумхуриет" ги затварят в затвора. А тези сега са на власт и си хвалят достиженията.Но един от опозиционните кандидати за президент каза, че посетил Южна Корея и в сравнение с развитието на Южна Корея за последните 30 г., Турция все едно стои на едно място. Така че спрямо нас са развити, а спрямо Южна Корея са западнали.

35

Българин

преди 8 години

При струпване на толкова изпраж-ения в Суфия, за каква чистота можеш да говориш?Алчния и безкруполен отходен материал се е установил под Витоша.

34

Анонимен

преди 8 години

КАЖИ СИ БЕ ИВАНЕ, ох пардон,КАЖИ СИ БЕ БОРИСОВ, КАЖИ СИ !??? КЪДЕ СА ЕВРОПАРИТЕ ????ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДНЕС ТЕБЕ ГЛЕДА !!! КАЖИ СИ !!!

33

Ами

преди 8 години

Окрадохме парите, драги журналисте! Такива сме си ние, българите. Обаче ние не сме виновни, нали знаеш. На нас са ни виновни САЩ, Византия, Турция, Куманите, Ивайло, Папата...... Иначе без тях щяхме да просперираме, направо сме суууупееер. Няколко човека (между другото и те от този материал) казаха, че в България материала е лош, а ние им се обидихме.

32

Българин

преди 8 години

Единственото точно в тази статия е, че София прилича на Истанбул от времето на падишаха, защото сегашния Падишах и ханъма Фъндъкова "усвояват" евросредствата много добре!

31

Анонимен

преди 8 години

По принцип според турските медии България получава много средства от ЕС и благодарение на тях живее. Това се казва на Турция от ЕС. Ес иска така да изкара нещата все едно той е невинен. Това е политика, рекламират се от ЕС. Съюзът е много добър, но българите не струват. Точно това се пише и в Турция.Що се отнася до приятелски настроените българи, това е само на официално ниво. В Турция не знаят, че българите мразят Турция. Те там си мислят, че България е единственият регонален приятел.

30

Cd

преди 8 години

Видими резултати

29

до 51

преди 8 години

Там си нямат нарко-протестери......

28

one

преди 8 години

Турция може да помогне на България за пиремане на ценностите на ЕС ????пита се какви са ценностите на ЕС, на които Турция ще ни научи.от Ердоган ли ще ги научим и акк потушава протести в столицата, или как контролира медиите, или как прави постоянни чистки в съд и полиция и прочие

27

Анонимен

преди 8 години

До хахахаТретата точка си я спести, че ставаш смешен.

26

Анонимен

преди 8 години

Ей тия газ пикаят че не са в ЕС. Ама няма и да влязат с тия проблеми които имат с кюрдите и с този тоталитарен режим наложен в страната няма да ги приемат. Остава им единствено да злобеят срещу БГ. А що се отнася до бай Ганъо, който веднага се лови на приказките им ще кажа, че България ще и трябва много време и средства да се изправи на крака. Но ще е грешка ако тръгнем да го правим с помощта на турците.Държа да подчертая, че не съм за руснаците защото те ни доведоха до това положение.

25

хахаха

преди 8 години

1. Качеството на живот у нас е по-високо от това в Турция, с много малко, но е по-добро.2. В Истанбул не е кой знае колко цветущо, има цели квартали, които са безумно застроени и то без план и посока. Нещо, което аз лично съм виждал само в Африка.3. Бургас днес изглежда поне 2 пъти по-добре от София.

24

Анонимен

преди 8 години

Интересно защо никой от българските "независими" журналисти не смее да попита Борисов и мафията, която управлява КЪДЕ отиват парите от Европа. Защото мръсотията и *** стават все по ВИДИМИ. Може би защото ги е страх. Тогава КОЙ всъщност е КОЙ ?И къде са "умните и красивите". Или може би вече се уредиха с по някое и друго топличко кресло и си трайкат.