53

майорски

преди 8 години

Госпожо Захарова .... що му обръщате внимание на Плевнелиев ....недеите си губете времето вие не знете ли че и в България никой не го прой за бройка ..... това е нашата българска Псаки ...каквото каже ...не знае човек да се смее ли да плаче ли ....по слаб президент не сме имали ....даже и онва адвокатче от пловдив бе по-добър!

52

Анонимен

преди 8 години

Замислете се кой всъщност би могъл да стои зад тези кибер атаки над българските институции по време на изборите? Кой има интерес да спъва нещата - със сигурност не е този, който печели, а именно десните про-европейски настроени партии. И кои останаха? Тези дето ги наритаха - проруските партии. Русия винаги се е бъркала във вътрешните работи на България и сега като сме част от европейското семейство, отново го правят, но тайно и подмолно, както те си могат.

51

до 68

преди 8 години

Ти от кои *** си?.

50

Анонимен

преди 8 години

До Григорий РаспутинЩо си се кръстил с такова гнидско име тогава?

49

До Западналеврогеец

преди 8 години

50 муджахидина да ти го на4укват 77 дни без почивка, докато четеш корана на лоена свещ.

48

Анонимен

преди 8 години

Тук няма място за син или червен. Просто този човек, не е за това място. Освен , че не е в час за нищо, но едва ли има света президент с такава визия. За такова място има голямо значение. Неговото поведение е в унисон с визията му. Срамувам се! А вече се срамувам и от излязлото цяло досие на "Буда", но малко са смелите медии да го изнесат. От него е ясно Кой ни управлява! Срамувам се!

47

онз

преди 8 години

тоест, според *** интервю е същото като официално становище? по скоро на отдел връзки с обществеността към дадено руско министерство не е работа да изразяват мнение за компетенцията на държавни лидери , различни от техните собствени. но, за братушките тва не важи щото са станали от коленете и ще превърнат всичко в ядрен прах. компетенциите на създалия тоя пасквил по бултра и гугъл транслейт са повод за отделен коментар.

46

Западноевропеец

преди 8 години

Колко хора карат мерцедес и беемве? А колко карат тръбан и москвич?

45

Анонимен

преди 8 години

На Одисерчо са му паднали градусите - вече е слаба ракия, само за промивки.

44

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Моля, моля, това ли е отношението на Москва към придворни американски дами. Бъдете джентълмени!

43

някой

преди 8 години

Грешките на президента нито са случайни, нито са направени от глупост.По-скоро са проводник на чужди интереси, на които господинът е продал душата и родолюбието си.И изобщо не го интересува като какъв изглежда в очите на сънародниците си.Най-вероятно се е продал или за много пари или са повишаване на самочувствието си на значима фигура.В действителност само се излага и е много жалко и смешно човече.Колкото и да се пъне, няма да постигне нищо - Русия не го брои за личност.

42

Анонимен

преди 8 години

нашия плювналиев пак ли ни е оклепал?Дайте му интервюто на палячото! То ние си го заем, де...едва ли може да ни изненада.

41

Ники

преди 8 години

Аз съм за Русия във всяко едно начинание.Те са наши братя.Мога да кажа че не са ме финансирали от Кремъл,просто чета много и правя разлика между добро и зло.

40

до реалист

преди 8 години

Ами преди 89 Плевнелиев ,Бож.Д ,Антоний Тодоров бяха болшевики ,а сега са демократи и мулти култита.

39

Западноевропеец

преди 8 години

Само така. Вкарайте им го отзад на рашките! Не им се оставяйте!

38

до 47

преди 8 години

По скоро може да осъмнат сороските дрогиранти овесени по стълбовете в София.

37

Анонимен

преди 8 години

Дядо Петър да ми свири на кавала.

36

реалист

преди 8 години

Като дойде прехода бях на 30години-вече можех да мисля по реално.И какво стана -преди 89 ни облъчваха и сега пак ни облъчват.Тогава ни възпитаваха в преданост към СССР,Варшавския договор и СИВ.Сега даже с по голяма доза ни облъчват в преданост към ЕС,САЩ,НАТО и недолюбваното ни правителство и президент.Мъчат се,напъват се с тези евроатлантически ценности и какво "кадърно"правителство си имаме начело с непобедимата партия Герб.Нищо хора не се е променило,пак промиване на мозъци даже повече от пр

35

Батман

преди 8 години

Незнам защо се говори все за комунизъм? Ако в сегашната демокрация стане нещо се изписват 100 кометара - ама то ако беше преди нямаше да стане това, както важи и обратното. Но каквото и да си говорим Русия е сила с която се съобразява ВСЕКИ. А колкото до Плевката - ами милия хич го няма от чорапите на горе!!!!!!

34

Анонимен

преди 8 години

Плевналиев е пълната нула .. господин *** с 5-6% електорална подкрепа в рамките на статистическата грешка